Ivo - ir drošas ziņas [tās nav baumas, avotu nenorādīšu, bet neticēt nav pamata], ka vismaz vienu laiku, pie mums gludie Browningi tika tirgoti faktiski brāķēti, ko rūpnīca atdeva pa lēto...to apstiprina arī dažu lietotāju empīriska pieredze...
To zinot, godīgi sakot, negribētos riskēt ar dārga ieroča iegādi Latvijā. Diemžēl, pat, ja tas bija atsevišķs gadījums un vairs tādas kreisās partijas iepirktas netiek - vismaz mana ticība pašmāju tirgotājiem ir sagrauta...
Man draugs arī gadu atpakaļ nopirka gludo Browning magnum pusautomātu kādā slavenā pierīgas veikalā. Tēmēšanas punkts no trāpījumu punkta atšķīrās briesmīgi un ne tikai pēc augstuma. Kā vispār tādus brīnumus var izražot un tad vēl tirgot....
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
28.10.2009. 14:55
Arni, esmu dzirdējis, tādēļ toreiz nenopirku Browningu. Bet čoms pāris gadus pēc tam nopirka un bēdu nezin. Bet ja ir iesmērēts konkrēts brāķis, tad jādušī tirgonis lai maina nost pa garantiju. Ja negrib, tad jāiesaista patērētāju tiesību aizstāvji.
Tautieši jau šajā ziņā paši vien ir loxi, ka neizmanto iespēju "dušīt pārdevējus". Ja pašiem pietrūkst zināšanas, paprasītu padomu juristiem, pat ne obligāti medniekiem, bet nē, labāk mokās vien tālāk...
Pirms 4iem gadiem nopirku Dobelē Turku p/a. Pārlādē visu veidu patronas, pa visiem gadiem tikai 1x aizslēgu vajadzēja ar roku aizstumt ciet pēc šāviena. Lai gultu plecā, komplektā nāca līdzi starplikas, ar kurām ļoti labi var piedzīt anatomiju. Visumā precīzs ierocis. Tagad par trūkumiem, ja godīgi, es tam turkam, kurš izgudroja to, kas atrodas starp stobru un laidi, nocirstu abas rokas.... Tā poga, ar kuru jāatlaiž aizslēgs nedarbojas!!! Arī patronu ielāde ir ekstrēms pasākums, jo nevar atvērt apakšējo mēli ar pirmo reizi, un ar otro arī ne...jo poga kko neatspiež... Secinājums pēc 4 gadu lietošanas: ja varētu pārmācīt to pogu, es arī otrreiz nopirktu to turku....
To zinot, godīgi sakot, negribētos riskēt ar dārga ieroča iegādi Latvijā. Diemžēl, pat, ja tas bija atsevišķs gadījums un vairs tādas kreisās partijas iepirktas netiek - vismaz mana ticība pašmāju tirgotājiem ir sagrauta...