No ASV var pasūtīt jebkuru izmēru un modeļu optikas no visas pasaules, kas ir konkrētā internetveikala sortimentā, tai skaitā arī ar 30mm trubu. Galvenais, kas patīk un cik naudas gatavs samaksāt. No galvas varu pateikt par Leupoldu - European scopes, VX-III, Mark4, VX-L, VX-7, kā arī eiropā ražotos optiskos tēmekļus, tās pašas Meoptas, Zeiss, Kahles, Swarovski. Var paskatīties arī www.opticsplanet.net, bet pirkšanas pieredzes šeit man nav.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
15.10.2007. 14:31
Vispār jau tas Leupold VX-III par savu cenu liekas interesants. Arni, vai Tev ir pieredze ar to DNRsports? Cik maksā šipings, cik ātri piegādā, vai var sarunāt kā gift (lai nav jāmaksā 18% PVN + muita)? Un kādas vispār atsauksmes par šo tēmēkli?
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
15.10.2007. 15:33
Es decembrī pirku Leupold VX-III no dnrsports.net...
Piegāde, no naudas noņemšanas brīža, ja nekļūdos 5 dienas, shippings Global Express izmaksāja 30 USD, piekam kurjerpasts pieveda preci uz ofisu un neviens man neprasīja 18% :)
Leupold VX-III - labs tēmeklis ar 30mm trubu, otro paņēmu LR ar paralaksa regulējamo, man patīk redzes leņķis, gaismas spēja ar 50mm izejošo. Tā kā medīt sanāk lielākoties mijkrēslī, pasūttīšu no Aluminia intesifikatoru(dzeltens stikliņš).
Par DNR - uzreiz pēc pasūtījuma uz e-pastu atnāk apstiprinājums, pēc divām dienām rezervē naudu uz kredītkartes un atsūta ordera numuru USPS(US pasta serviss)tas esot lētāks. Shiping (sūtījuma) cena atkarīga no pakas lieluma un svara 35-55 USD. USPS mājaslapā var sekot pakas ceļam ASV. Iespējams Jānim izdevās vienoties par "gift", ja nemaksāja nodokļus, es parasti pasūtu vairāk pozīcijas, tādēļ esmu vienojies par "lower invoice" un maksājis cilvēcīgas nodevas mūsu alkatīgajai valstij. Ja ilgi nav darbības no DNR vai ir jautājumi par preci, var rakstīt vēstuli, Paula atbildēs. Iepriekš viņa brīdināja, ja kaut kā nav, šoreiz nekā, laikam atvaļinājumā bija.
Ne pūciņas!
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
16.10.2007. 12:55
Ar ko Leupold VX-III labāks par citām Leupold sērijām? - uzmetu aci, to sēriju ir daudz, izvēlēties grūti.
Par piegādi - esmu sūtījis binokli no www.bhphotovideo.com un zābakus no www.cabelas.com. Abas reizes pastā noplēsa 18% + muitas nodoklis :(
Varbūt tiešām jāsūta ar kurjerpastu, tad izdodas apiet to maksāšanu?
nē, samaksāju vēl klāt par katru muitas kodu 10LS muitas brokerim par muitas deklarāciju. Pieņemsim iedomājies tu pasūtīsi optiku, binokli un vēl zobu bakstāmo. Par katru muitas kodu tu samaksāsi muitas brokerim 10 Ls. šinī situācijā tu klāt visiem PVN un Ievedmuitai tu samaksāsi +30 LS muitas brokerim par to ka vins sareķinās nodoķļus+ braukāsi 2x uz lidostu.
Ja izvēlētos tagad starp Burris BD un Leo Mark4, noteikti ņemtu M4. Meopta ir ļoti labas kvalitātes, ļoti labi konkurē ar Zeiss, Svaro, Kahles. Docter ir sliktāks par Meoptu viennozīmīgi. Ja piķis atļauj un ņem sportam, ņem M4! Ja piķis ļoti daudz, paskaties uz Nightforce, US optics, IOR, S&B...
17.10.2007. 12:42
Andi, vai tas MARK 4 tiešām ir būtiski labāks par VX-III sēriju? Cenas starpība ir jūtama - 1200 vs 700 USD. Pie tam MARK 4 ir vairāk domāti garajām distancēm, kas man nav nepieciešams. VX-7 sērijai, kas arī skaitās laba nav apgaismoto tīkliņu. Tā ka pagaidām domas vairāk uz VX-III pusi. Varbūt skatīties uz Meoptu? Kaut kā nav ticības tai markai, nav dzirdēta. Varbūt Nikon Monarch? Būtu labi ja kāds varētu ko reālu ieteikt. Optiku paredzēts likt uz Browning BAR .30-06, pamatā domāta gaides medībām, tātad krēslas/tumsas apstākļiem.
Piegāde, no naudas noņemšanas brīža, ja nekļūdos 5 dienas, shippings Global Express izmaksāja 30 USD, piekam kurjerpasts pieveda preci uz ofisu un neviens man neprasīja 18% :)
Par DNR - uzreiz pēc pasūtījuma uz e-pastu atnāk apstiprinājums, pēc divām dienām rezervē naudu uz kredītkartes un atsūta ordera numuru USPS(US pasta serviss)tas esot lētāks. Shiping (sūtījuma) cena atkarīga no pakas lieluma un svara 35-55 USD. USPS mājaslapā var sekot pakas ceļam ASV. Iespējams Jānim izdevās vienoties par "gift", ja nemaksāja nodokļus, es parasti pasūtu vairāk pozīcijas, tādēļ esmu vienojies par "lower invoice" un maksājis cilvēcīgas nodevas mūsu alkatīgajai valstij. Ja ilgi nav darbības no DNR vai ir jautājumi par preci, var rakstīt vēstuli, Paula atbildēs. Iepriekš viņa brīdināja, ja kaut kā nav, šoreiz nekā, laikam atvaļinājumā bija.
Ne pūciņas!
Par piegādi - esmu sūtījis binokli no www.bhphotovideo.com un zābakus no www.cabelas.com. Abas reizes pastā noplēsa 18% + muitas nodoklis :(
Varbūt tiešām jāsūta ar kurjerpastu, tad izdodas apiet to maksāšanu?