Jā,ar garu ā.Nu piedod man Juri,es negribēju tevi apvainot.Ja tā pavisam atklāti, uz šodienu,es arī to nevarētu atļauties,pat vidēji dārgu nē,nerunājot jau nemaz par augsto plauktu.
Intar Alpin - došu tev padomu!
Kādā meža pļaviņā iesēj labību, labāk kaimiņu kolektīva platībās! Pagaidi, lai izaug! Tad ej uz mežniecību un piesaki medības! Un piekodini medību pieņēmējam, ka šonakt tu tur sēdēsi ar ieroci un tam virsū uzliktu lukturi un sargāsi savu iesēto labību! Galvenais, neklausies to, ko tev medību pieņēmējs teiks - dur tik uz sējumu un gaidi! Bet ko sagaidīsi, tas jau atkarīgs no paša!
Un medības būs likumīgas - tieši tā kā tu vēlējies, ar lukturi un uz postījumiem!!! :D:D:D
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.12.2009. 19:20
Vispar Viri! Teiksu vienu par so diskusiju- ir arkartigi gruti komunicet un uzturet dialogu ar cilveku kurs tev ir pagriezis muguru... (var ari savadak formulet kuru vietu...).... :))))))))
Zariņ,nesit man pa pirkstiem un klaviatūru,un fispār,telepāts esi vai,jo kā tu varēji savādak uzminēt,ka es rakstu tieši to pašu.........)..........))))))))))))))))))))))))))))
nevelk man uz kašķi un nesēšu es meža pļaviņās kaimiņu kolektīva robežās,tikai gribēju uzināt vai vispār kāds raksta tos postījumu aktus.bet jūs te pakašķējaties.:)))))
Nu pārsvarā esmu redzējis oriģinālos kronšteinus, kas liekami pie stobra! Vai ražotāji būtu tik stulbi un apzināti tos piedāvātu, lai pazeminātu šāviena precizitāti? Piekrītu, ka, ja piešautam ierocim uzliek šādu kronšteinu un iet medībās... tad tiešām var gaidīt visādus brīnumus, bet, ja ieroci piešauj jau ar uz liktu lukturi tad izmaiņām nevajadzētu būt. Te jau iepriekš minēja par starpliku, nu tā dara daudzi un tas varētu būt tikai loģiski.
Un mani nemaz neesi aizvainojis.ok.
Kādā meža pļaviņā iesēj labību, labāk kaimiņu kolektīva platībās! Pagaidi, lai izaug! Tad ej uz mežniecību un piesaki medības! Un piekodini medību pieņēmējam, ka šonakt tu tur sēdēsi ar ieroci un tam virsū uzliktu lukturi un sargāsi savu iesēto labību! Galvenais, neklausies to, ko tev medību pieņēmējs teiks - dur tik uz sējumu un gaidi! Bet ko sagaidīsi, tas jau atkarīgs no paša!
Un medības būs likumīgas - tieši tā kā tu vēlējies, ar lukturi un uz postījumiem!!! :D:D:D
ja kaads jau piemirsis, tad paskatas lapas augshaa :))))