Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
31.03.2015. 17:07
No 1.jūlija jauni eksāmenu noteikumi. Vītnei nekas nemainās. Ar gludo mainās noteikumi, būs līdzīgi, kā ar vītni: 4 pa stāvošu (bez atbalsta), 6 pa skrejošu, jāsavāc 50 punkti.
Un būs jaunas mednieku un medību vadītāju apliecības. Esošajiem medniekiem jānomaina līdz 2017.gadam http://likumi.lv/doc.php?id=26...
Nekas nav mainījies, 4 pa stāvošo un 6 pa skrejošo. Nav nekas sarežģīs, lai nenokārtotu nu tad jābūt abām kreisajām rokām un kas nevar tam vajadzētu padomāt par vītnes iegūšanu, jo 4 desmitniekus var sašaut, bez problēmām un pārējos 10 punktus jau nu var pievilkt pa 6šiem šāvieniem.
Vismaz pirms 3 gadiem bija 4 stāvošie no atbalsta ar optiku un 6 skrejošie no rokas ar aptiku. jāsavāc bija 50 punkti. Par ēksāmena gaitu un punktiem vajadzētu būt mežniecības mājas lapā.
Aprīkojums: Titan Alpha 30-06, ATA ARMS NEO 12.kal.
31.03.2015. 15:53
Jautājums tiem, kas nesen kārtojuši uz vītņstobru - kā notiek eksāmens?Cik punktu vajag savākt?2 šāvieni pa stāvošu un 8 pa skrejošu?Tēmēšana caur optiku notiek?
Laiku atpakaļ noliku uz gludo, tagad vajag papildināt arsenālu.
Nokārtoju eksāmenu ar pirmo reizi savācu 62 punktus un nav nemaz jābrauc trenēties, protams, ja esi vismaz gadu nogājis ar bisi medībās pa pīlēm un tā tālak! Es jau ar no sākuma domāju, ka būs problēmas pa skrejošu alni sašaut, bet īstenībā nieks vien bija vajag tikai uztraukumu kaut kā nodzīt un viss būs ok!!!
es dabuju 68 punktus. šāvu ar mazo kal. ( 22.hornet) un man bija svarīgi ņemt vērā vēja stiprumu un līdz ar to apsteigums savādāks... Atzīstu, ka bija man divas nulītes, bet tas aiz stresa, pa skrejošo neparizi priekšā ņēmu.
Ivo- uz āzīšiem apmazgāsim :)
Un būs jaunas mednieku un medību vadītāju apliecības. Esošajiem medniekiem jānomaina līdz 2017.gadam
http://likumi.lv/doc.php?id=26...
Laiku atpakaļ noliku uz gludo, tagad vajag papildināt arsenālu.
Ivo- uz āzīšiem apmazgāsim :)