2 Ģirts Vārna: ja nav nosleepums, ko Tu piestraadaaji saveejam hatsaninjam?
Slēpts
15.12.2009. 16:41
es gan neteiktu, ka Hatsanam ir viduvēja precizitāte, nu labi pa taisno no veikala šaujot varbūt nekas labs nav, bet minimāli piestrādājot precizitāte līdz tiem 30 m mani apmierina
Slēpts
15.12.2009. 16:18
Tur jau ir taa beeda, ka gribu kvalitativu, preciizu un jaudiigu (12J), bet nezinu kuru no visa plashaa klaasta saveeleeties....
Dotajaa briiidii man ir izveidojushies shaadi "stereotipi":
1. Hatsan - jaudiigs, uzlabojams, izmantotie materiaali nav visai kvalitatiivi, precizitaate viduveeja
2. MP-512M - jaudiigs, bet bez uzlabojumiem nav paaraak lietojams, izmantoie materiaali labaaki kaa Hatsanam, precizitaate viduveeja+
3. CZ Slavia 631 - jauda manuaalii minēta 8.5-12J, bet kaa ir dziivee nezinu, izmantotie materiaali kvalitatiivi, precizitaate laba, par uzlabojumiem nav ne jausmas
Slēpts
15.12.2009. 16:00
takš pērc tādu, kādu gribi, roku pieliekot visas lidos tur kur tēmē ;)
Dotajaa briiidii man ir izveidojushies shaadi "stereotipi":
1. Hatsan - jaudiigs, uzlabojams, izmantotie materiaali nav visai kvalitatiivi, precizitaate viduveeja
2. MP-512M - jaudiigs, bet bez uzlabojumiem nav paaraak lietojams, izmantoie materiaali labaaki kaa Hatsanam, precizitaate viduveeja+
3. CZ Slavia 631 - jauda manuaalii minēta 8.5-12J, bet kaa ir dziivee nezinu, izmantotie materiaali kvalitatiivi, precizitaate laba, par uzlabojumiem nav ne jausmas
Pashlaik mani interesee mazas jaudas (=< 12J) pneimatiskaas plintes shaushanai distancee < 25-30m.
Budzjets < 100 Ls