Jā cenniki labie, man viss vairāk iepatīkās pūdeļnauda, lūk tie tiešām ir sodi salīdzinājumā ar tiem ko mēs pielietojam :) Samaksāt 100 LVL par ievainotu ruksi ,tas ir ziniet nedaudz par traku :)
Da i cenniki labie :) Izdevīgāk ir par 5 lvl kā viesim nomedīties kādā kolektīvā un vēlāk pirtiņu sarīkot, nekā tur medīties, tas ir labu piķi atdosi ja veiksmīgas medības būs :) Sanāk ka viņiem ir izdevīgi nolikt viesi tādā vietā kur 90% dzīvnieks ies, tas ir palielināsies iekasētā naudiņa!!!! Bet šaut vai nešaut tā būs viesa problēma!
Personīgi es nepiedalītos tādā tusā, var arī daudz lētākus un interesantākus piedāvājumus atrast :)
Baiģi iepatikās tieši šī bilde ;) http://www.komercmedibas.lv/ga...
Diemžēl es ar reklāmu nenodarbojos, bet ja mani interesētu viesmedības, tad bez problēmām to varētu atrast, un var teikt jau ir arī kuri ir aicinājuši kā viesmednieku uz rukšu medībām!!!!
Ja pajautāsi šajā mājas lapā kurš kolektīvs var kā viesi uzlūgt, protams par maksu tad domāju kāds atradīsies kolektīvs kurš tev piedāvās kaut ko interesantu.
Man gan šķiet, ka neviens normāls mednieks uz kaut ko tādu neparakstīsies.
Var būt tas ir domāts tiem, kam medības ir sveša lieta?
Jo, kāpēc gan medniekam būtu jābrauc pie "Šmitiem", ja var aizbraukt uz sava kolektīva platībām un pamedīt lētāk un ar jēgu...
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
18.12.2009. 14:43
Ir pat " veranda dlja nabjudenija za lunoj".... :), incanti cik maksa iedzersana ar KUZMICU????
P.S. Maksat 30 LVL par bebru ir perversi..... Un iteresanti kura latvijas likuma ir reguleta ierocu noma????!!!!
Cenas kā liellveikalā, dažas augstas, savukārt citas tā neko.
Ja labs aļņa bullis, tad varbūt arī to naudu var maksāt.
Bet vispār, lai veicas biznesā, kas nemēģina, tas neko nesasniedz.
Kāpēc lai neprasītu 200 LVL par 2-gadīgu ruksi, ja ir kas maksās ;-)
Aprīkojums: Tikka T3 300 WinMag, SAKO 75 .308 win,Iz-27 12.kal
Medību trofejas: 2
18.12.2009. 15:48
Par komercmedībam jāsaprot ir tas, ka tās ir domātas pilnīgi citai publikai nevis ierindas Latvijas medniekam ar mednieka apliecību. Tas ir bizness, komercmedības eksistē visā pasaulē, un visur tās ir krietni dārgākas nekā ierindas medniekam medīšana savas valsts teritorijā. Piemēram, Aļaskā nogāzt alni jebkuram Latvietim maksās ap 10 000-20 000 USD, bet vietējiem licences dala aptuveni par "velti", jo viņš ir Aļaskas pilsonis. Tādā ziņā arī, protams, viesmedības Latvijā jau nav salīdzināmas ar komercmedībām pēc būtības, jo viesmedības nav naudas pelnīšanas avots, jo cik zinu mednieku kolektīvs tomēr nedarbojas uz SIA principiem. Ja kāds kolektīvs ar viesmedībam pelna naudu, tad tās vairs nav definējamas kā viesmedības, tas jau ir kaut kas cits.
Ja iet runa par to vai Latvijā ir iespējams medīt arī citos veidos, nevis komercplatībās, es domāju, ka iespējas ir ļoti plašas, jo nu neiestāstīs man neviens, ka nav iespējams iekļauties nevienā kolektīvā, un ka nekur neņem. Jā, protams, ka uzņemšana nenotiek bez šķēršļiem, tāpat kā vadītāja apliecību neviens nedod bez pārbaudes, un tas ir tikai normāli. Ja ir mēģināts un neņem nekur, tad jau tas liek izdarīt secinājumus par konkrēto personu, un tam noteikti ir kāds nopietns iemesls kapēc neņem.
Da i cenniki labie :) Izdevīgāk ir par 5 lvl kā viesim nomedīties kādā kolektīvā un vēlāk pirtiņu sarīkot, nekā tur medīties, tas ir labu piķi atdosi ja veiksmīgas medības būs :) Sanāk ka viņiem ir izdevīgi nolikt viesi tādā vietā kur 90% dzīvnieks ies, tas ir palielināsies iekasētā naudiņa!!!! Bet šaut vai nešaut tā būs viesa problēma!
Personīgi es nepiedalītos tādā tusā, var arī daudz lētākus un interesantākus piedāvājumus atrast :)
Baiģi iepatikās tieši šī bilde ;)
http://www.komercmedibas.lv/ga...
var but pateiksi priekša kur interesantākus piedāvājumus atrast :)????
Ja pajautāsi šajā mājas lapā kurš kolektīvs var kā viesi uzlūgt, protams par maksu tad domāju kāds atradīsies kolektīvs kurš tev piedāvās kaut ko interesantu.
Var būt tas ir domāts tiem, kam medības ir sveša lieta?
Jo, kāpēc gan medniekam būtu jābrauc pie "Šmitiem", ja var aizbraukt uz sava kolektīva platībām un pamedīt lētāk un ar jēgu...
P.S. Maksat 30 LVL par bebru ir perversi..... Un iteresanti kura latvijas likuma ir reguleta ierocu noma????!!!!
Ja labs aļņa bullis, tad varbūt arī to naudu var maksāt.
Bet vispār, lai veicas biznesā, kas nemēģina, tas neko nesasniedz.
Kāpēc lai neprasītu 200 LVL par 2-gadīgu ruksi, ja ir kas maksās ;-)
Ja iet runa par to vai Latvijā ir iespējams medīt arī citos veidos, nevis komercplatībās, es domāju, ka iespējas ir ļoti plašas, jo nu neiestāstīs man neviens, ka nav iespējams iekļauties nevienā kolektīvā, un ka nekur neņem. Jā, protams, ka uzņemšana nenotiek bez šķēršļiem, tāpat kā vadītāja apliecību neviens nedod bez pārbaudes, un tas ir tikai normāli. Ja ir mēģināts un neņem nekur, tad jau tas liek izdarīt secinājumus par konkrēto personu, un tam noteikti ir kāds nopietns iemesls kapēc neņem.