...ja var finansiāli atļauties tad noteikti iesaku EAW ernsta apela kronšteinu.medību variantā vienkārši lielisks. vasarā MMD kausos man EAW turēja stiklu uz zauera.bet, tākā tā plinte domāta smalkākai šaušanai ,tad pārgāju uz vīveru un rinķiem no RECKNAGELa. kas pēc būtības arī ir bišku mazākātri maināmi kronšteini. salīdzinoši ar EAW 2-3 sekundēm tagad vajag ap 20 sekundēm,ja vajag.,:). šāda komplekta cena Latvijā ir ap 100-120 Ls. tirgo HUBERTS un PURNAVU MUIŽA. mēģināšu pielikt bildi.
Cepuri nost šitajiem kronšteiniem. Pašam arī ir tāds. Optika nost ir ņemta kādas reizes 40, bet viss paliek savā vietā. Sērkociņkastītē uz 150m varu trāpīt katru reizi, pēc optikas noņemšanas(no atbalsta protams).
Paldies Andri par informāciju,bet tad gandrīz labāk ir atbalstīt pašmāju meistaru,vel jo vairāk,ja es to saštimēju kopā ar studenta kontrollidojumu.Vēlreiz liels paldies par apjomīgo informāciju.
Man ir Talsos taisitie ātri noņemamie kronšteini,esmu ļoti apmierināts.Sakuma uzliku punktu, un kad ievajadzējas optiku,ari to uz tās pašas bāzes uzlika.Viss ātri noņemams un uzliekams.Kronšteini vizuāli labi izskatas,un stabili kalpo.Domāju ja vajadzētu kautko vēl piekombinēt nebutu problēmu.Cenas es domāju ari nav mainijušās kopš tā laika kad es liku,110ls par kronšteiniem,uzlikšanu,un piešaudi.Atbalstīsi pašmāju meistarus.
Seit ir redzams ka tiek montets uz kombineta, vai gluda... http://www.frankonia.de/shop//...