Cepuri nost šitajiem kronšteiniem. Pašam arī ir tāds. Optika nost ir ņemta kādas reizes 40, bet viss paliek savā vietā. Sērkociņkastītē uz 150m varu trāpīt katru reizi, pēc optikas noņemšanas(no atbalsta protams).
...ja var finansiāli atļauties tad noteikti iesaku EAW ernsta apela kronšteinu.medību variantā vienkārši lielisks. vasarā MMD kausos man EAW turēja stiklu uz zauera.bet, tākā tā plinte domāta smalkākai šaušanai ,tad pārgāju uz vīveru un rinķiem no RECKNAGELa. kas pēc būtības arī ir bišku mazākātri maināmi kronšteini. salīdzinoši ar EAW 2-3 sekundēm tagad vajag ap 20 sekundēm,ja vajag.,:). šāda komplekta cena Latvijā ir ap 100-120 Ls. tirgo HUBERTS un PURNAVU MUIŽA. mēģināšu pielikt bildi.
Slēpts
09.01.2010. 20:17
Iepriekš redzamajiem kronšteiniem praktiski identiskus no Leupold pa 60 lašiem paņēmu Zommerā un nevaru sūdzēties, ir pat ļoti OK
EAW tirgo Jēkabpilī "Hubertā" - tur gan Tev stāstīs, ka tādus lieto tikai tie, kam kauns iet uz medībām ar lētāku kronšteinu. Ja Tev ir laba un dārga optika, tad neklausies, ko Tev tur stāstīs. Labai optikai vajag labu un drošu kronšteinu.
Vēl tirgo Purnavu muižā un, ja nemaldos Azūrā arī bija, bet tur tomēr piedāvājums nav tik liels.
Ja pats vēlies EAW uzmontēt, tad esi uzmanīgs - tā ir diezgan piņķerīga padarīšana, bet izdarīt var.
Sveiks Roland.
Uzraksti, kāds ierocis, kāda optika un kādas vajadzības un Es mēģināšu atbildēt, kas būtu vis piemērotākais priekš Tava ieroča.
Ar cieņu.
Gati,sorry,bet veikalnieks Tu švaks. Tā arī līdz šim nesagaidīju tavu kronšteinu piedāvājumu... Jāsaka,ka konkurenti strādā stipri labāk - laiks no zvana no rīta,lidz jau uzmontētiem kronšteiniem un optiku vakarā.
Vēl tirgo Purnavu muižā un, ja nemaldos Azūrā arī bija, bet tur tomēr piedāvājums nav tik liels.
Ja pats vēlies EAW uzmontēt, tad esi uzmanīgs - tā ir diezgan piņķerīga padarīšana, bet izdarīt var.
Uzraksti, kāds ierocis, kāda optika un kādas vajadzības un Es mēģināšu atbildēt, kas būtu vis piemērotākais priekš Tava ieroča.
Ar cieņu.