Man ir tads ka Andrim, ideals maksaja 230 ar visu montazu uz manas Tikas, nonemt un uzlikt var momentā, un mainot tur un atpakal regulāri nav izmainijusies precizitāte.
Ja tas pēdējais ir uz Weaver sliedes liekams, tad kaut kāda saglabājamība viņam varētu būt atkarībā no pielietotā materiāla un kvalitātes, bet labāk lieku naudu iztērēt nopērkot labu optiku(Z6i 2-12X50), kas der gan gaidei, gan dzinējmedībām un uzlikt ar parastu, vai pastiprinātu kronšteinu un nekad nebūs jāšaubās par precizitāti.
Pats lietoju jau otro gadu MAK ātri noņemamos kronšteinus, iegādājos par 130, bet jautāju cik tas veikalā maksā, tad pateica ka 180 lvl. Vismaz kaut cik toreiz ieekonomēju. Kronšteini tiešām labi, no sākuma māca šaubas ņemt vai ņeņemt, tomēr paņemu, apmierināts, jo nomainās pāris sekunžu laikā. Stiprinājumi pie karabīnes ir tik zemi ka var droši šaut arī no grauda.
Pareizi saka kolēģi ka labāk pakrāj naudiņu un iegādājies tiešām labus pārbaudītus kronšteinus, bet nevis tādu mantu kas pēc desmit šāvieniem izļurkāsies!!!!
Nu,ja reiz kautko paskaidrojiet,tad līdz galam.Ja uz dzinējmedībām,no optikas maina pret punktu,tad ir jāpērk divi vienādi komplekti.To vienu lieko pamatnes komplektu var uzlikt bisei vai kam citam.Vai es pareizi pateicu?
ko nozīmē ....ar EAW biskin savadak?(es nepiesienos pareizrakstībai,pašam arī nav laika te daudz iedziļināties gramatikas niansēs.)Kur to visu var pasūtīt,bet vispirms papētīt kronšteinu un pamatņu augstumus,jo man ir 56 optika un ieeja no stobra ir tikai 1mm attālumā.Šo attālumu es arī gribu saglabāt.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.01.2010. 10:22
Apskatit vari taja pasa Purnavu muiza, viniem ir diezgan daudz sastavdalu uz vietas. Sakomplektet un samontet ari palidzes, prasi lai Roberts Cunskis palidz, vai Andrejs.
Pareizi saka kolēģi ka labāk pakrāj naudiņu un iegādājies tiešām labus pārbaudītus kronšteinus, bet nevis tādu mantu kas pēc desmit šāvieniem izļurkāsies!!!!
Ar EAW ir biskin savadak, tur tos dazados pricendalus var pasutit atseviski un sakomplektet ka vajag, nav japerk vesaliem komplektiem!!!!!!
Un atseviski pasutamo dalu katalogs
http://www.eaw.de/eaw/index.ph...