Vai ar to jāsaprot, ka no šiem trim var izsecināt problēmu? :D
Pieredzes man ar šīm lietām tiešām ir maz. Tikai nesen esmu sapratis pamata sakarības tanī vītņstobrā.
Par tām bāzēm - bija uzliktas atsevišķi pirktas tērauda (kāds mani pārliecināja, ka tā vajag), bet tās bija šķībi saurbtas un es aiznesu uz PM, viņi pielīmēja vietā oriģinālās.
Nē, pirms tam vilku grupu augstāk, un viss strādāja lieliski . 7mm uz klikšķi.
Slēpts
20.10.2015. 12:40
Jā, ja ņem kliku par 1moa tad viss sakrīt. Rūpnīca gan apgalvo nedaudz savādāk ;) Bet nu ja reiz piešaut ir spēts, tad jau lietot var...
Slēpts
20.10.2015. 12:25
Jāni- 2.9 x 4 = 11.6CM
Skat augstāk- trāpījuma vieta par 10-12cm (nemērīju) uz augšu
Vispār - jo lētāka optika jo mazāka ticība tam ko raksta uz optikas:):)
Ja palasa Anrija blogu- tad var secināt, ka arī augstā gala optikām neliela kļūda arī mēdz būt...
Slēpts
20.10.2015. 11:54
Jebkurā gadījumā, pie tādiem cipariem kaut kas tur neatbilst rūpnīcas apzīmējumiem ;)
Slēpts
20.10.2015. 11:52
Tā nu nebūs gan. MOA=~2,9cm, nejaukt ar MRAD, tad būtu tie aptuvenie 10cm, bet parasti tad klika vērtība ir 0,1MRAD jebšu 1cm.
Slēpts
20.10.2015. 10:15
No nulles simtā 4 klikšķi uz augšu. Rezultātā trāpījuma vieta par 10-12cm (nemērīju) uz augšu
It kā viss pareizi-
arī ražotājs savā mājas lapā raksta
•One click: 0.25 MOA
ja jau atkārtoji un šurpu turpu grozīji- tad jau iespējams ražotājs klika vērtību ir uzdevis par vēlamo:)
Izskatās, ka reālā klika vērtība ir 1 moa...
Pieredzes man ar šīm lietām tiešām ir maz. Tikai nesen esmu sapratis pamata sakarības tanī vītņstobrā.
Par tām bāzēm - bija uzliktas atsevišķi pirktas tērauda (kāds mani pārliecināja, ka tā vajag), bet tās bija šķībi saurbtas un es aiznesu uz PM, viņi pielīmēja vietā oriģinālās.
Spried loģiski. Problēmu atradīsi :)
Instruktors izteica domu, ka optika varētu būt "aizgriezta līdz galam", tāpēc tādi joki.
Skat augstāk- trāpījuma vieta par 10-12cm (nemērīju) uz augšu
Vispār - jo lētāka optika jo mazāka ticība tam ko raksta uz optikas:):)
Ja palasa Anrija blogu- tad var secināt, ka arī augstā gala optikām neliela kļūda arī mēdz būt...
It kā viss pareizi-
arī ražotājs savā mājas lapā raksta
ja jau atkārtoji un šurpu turpu grozīji- tad jau iespējams ražotājs klika vērtību ir uzdevis par vēlamo:)
Izskatās, ka reālā klika vērtība ir 1 moa...