Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.02.2010. 10:19
Labak tomer nemt tadu kas ari lauj baudit procesu no estetiska viedokla!!! Tris litru burka protems ir daila, bet.....
Seit pievienosu alternativu risinajumu ko Austrija var dabut par kadiem 600 eiro un turet kabineta uz galda...
Video demonstrētājs ir piiii .....
Mēģina notirgot tizlu aparātu par 150 Ls.
Darbinot nežēlīgi smird.Kāda pēc tam tā pirts?
Tas ir pagājušāis gadsimts-konstrukcija smagnēja un sarežģīta,turklāt galaproduktā nonāk viss,kas izgarojis no kannas.
Dzesētājam jābūt uzreiz virs kannas,pēc jaunākās tehnoloģijas.
No šitā mazā destilatora nāk ārā 1300 ml/stundā brīnišķigas ļergas 60-70%.Ja destilē vēlreiz - normaals kandžinieks.
To arī medībās strēbjam.Priekš sevis mājās taisu uz tā,kas uz 3 litrenes.Tā ir rektifikācijas kolonna.Superīgs rezultāts.
Andri,šitas verķis no estētiskā viedokļa ir skaists,bet arī konstrukcija jau ~300 gadus nav mainījusies.Produkts būs lietojams,bet nebūs labs.
Kādu tik verķu nav.
Savā laikā tas ir PSRS laikā kad to darīt nevarēja, bija riktīgs kandžas aparāsts. Pēc Izskatas un būtības kā parādīja Andža, bet vēl klāt kā filtrs gāja kāda 5 puslitra filtra bundžas. Bet atsaldēja tikai jau beigās, visi tie sliktie nogulumi un pārejās lietas palika tajās bundžās, bet ārā jau tecēja tīra manta, protams vēl ja pārlaistu to mantu caur olgēm, vispār pa prīmo aizietu :)
Tagad zinot kādu sū.... pārdot veikala plauktos tiešām labāk savu mantu dzīt, un pie reizes ar sāku padomāt par tāda aparāta atjaunošanu :) Pie tam savā laikā esmu dabūjis Kandženieka rokas grāmatu kur ir simtiem recepšu kā sataisīt kandžu :) Tikai žēl ka nav elektroniskā veidā :(
Ir tomēr starpība starp retifikācijas kolonnu un kandžas aparātu.Ar pirmo iegūst spirtu, ar otro kandžu.No spirta savukārt taisa degvīnu, otro lieto uzreiz. Tā teikt na ļjubiķeļa. Gala rezultāts abos gadījumos, pie pareizas tehnoloģijas, vienmēr būs labāks un noteikti lētāks nekā veikala piedāvājums.Ar retifikācijas kolonnu alkohola iegūšanas process ir lētāks un ātrāks nekā ar vienkāršu destilātoru( kandžas aparātu).Vienīgi dizainīgu kolonnu uzbūvēt ir diezgan dārgi, atšķirībā no vienkārša aparāta.Iepriekš ievietotajās bildēs tas ir labi redzams.Jo personīgi man patīk ,ka virtuvē stāv forša manta nevis kaut kādas piena kannas vai trīslitru burkas ar spirālēm.
Seit pievienosu alternativu risinajumu ko Austrija var dabut par kadiem 600 eiro un turet kabineta uz galda...
Mēģina notirgot tizlu aparātu par 150 Ls.
Darbinot nežēlīgi smird.Kāda pēc tam tā pirts?
Tas ir pagājušāis gadsimts-konstrukcija smagnēja un sarežģīta,turklāt galaproduktā nonāk viss,kas izgarojis no kannas.
Dzesētājam jābūt uzreiz virs kannas,pēc jaunākās tehnoloģijas.
No šitā mazā destilatora nāk ārā 1300 ml/stundā brīnišķigas ļergas 60-70%.Ja destilē vēlreiz - normaals kandžinieks.
To arī medībās strēbjam.Priekš sevis mājās taisu uz tā,kas uz 3 litrenes.Tā ir rektifikācijas kolonna.Superīgs rezultāts.
Andri,šitas verķis no estētiskā viedokļa ir skaists,bet arī konstrukcija jau ~300 gadus nav mainījusies.Produkts būs lietojams,bet nebūs labs.
Savā laikā tas ir PSRS laikā kad to darīt nevarēja, bija riktīgs kandžas aparāsts. Pēc Izskatas un būtības kā parādīja Andža, bet vēl klāt kā filtrs gāja kāda 5 puslitra filtra bundžas. Bet atsaldēja tikai jau beigās, visi tie sliktie nogulumi un pārejās lietas palika tajās bundžās, bet ārā jau tecēja tīra manta, protams vēl ja pārlaistu to mantu caur olgēm, vispār pa prīmo aizietu :)
Tagad zinot kādu sū.... pārdot veikala plauktos tiešām labāk savu mantu dzīt, un pie reizes ar sāku padomāt par tāda aparāta atjaunošanu :) Pie tam savā laikā esmu dabūjis Kandženieka rokas grāmatu kur ir simtiem recepšu kā sataisīt kandžu :) Tikai žēl ka nav elektroniskā veidā :(
www.kandza.blogs.lv - receptes, tehnoloģijas, ieteikumi