Vienīgais ko tur izlasīt atradu - Weatherby Vanguard - Top Präzision zu Top Preisen
Ta jau laikam labs. Vispār ar paņēmu Weatherby Vanguard syntetic, tagad jāpiekombinē stikls un tad jau manīs.
Rekur populāras un novērtētas medību vītnes Vācijā, populāri kalibri un optikas -http://www.shooters-point.de/D...
Atliek palasīties, ko domā citi un domāt pašam:)
Bet nevajag aizmirst ka veca Tikka bija droša, tagad tās ir pa visam cits ierocis, vajag rūpīgi skatīties, lai sameklēt tiešam labu Tikku. Un ka tagad pļāpa ka tikas ir made in Italy…
Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
12.02.2010. 12:44
Gludo minēju,kā piemeru,ka vnk šini veikala man nepiedāvāja iespēju izmēgināt izšaut...tik pat labi vitne ar var būt brāķis.
Un ja esi dzirdējis,ko par divpilsonību tad neradīsies jautājumi,kapec man ieroči atrodas divas valstīs.
Jāzep klausi Ģirtu!((((=
Ta jau laikam labs. Vispār ar paņēmu Weatherby Vanguard syntetic, tagad jāpiekombinē stikls un tad jau manīs.
Atliek palasīties, ko domā citi un domāt pašam:)
Un ja esi dzirdējis,ko par divpilsonību tad neradīsies jautājumi,kapec man ieroči atrodas divas valstīs.
Jāzep klausi Ģirtu!((((=