Jautājums varbūt neatbilstošs tēmai, bet man interesē, ja es esmu nokārtojis eksāmenu vītņstobram, cik ilgā laikā es no policijas varu dabūt ieroča iegādes atļauju un cik ilgi viņa man ir derīga? (cik dienās obligāti jāiegādājas?)
...Jānīts grib izjokot skolotāju- rāda,spaida pildspalvu. redz' kodolņš vīr.dz., pildspalva-siev.dz. , viņi dara iekšā-ārā. sakiet ,skolotāj, kāpēc viņiem bērnu nava?. Jānīt ,Jānīt,Tev vēl jāmācās-tā skolotāja. redz' pildspalvai un kodoliņam pa vidu spirālīte,atsperīte.,:)
Slēpts
15.06.2015. 18:05
Varbūt kāds var pateikt no kā piemeklēta atsperīte? Man arī vienīgais kas kaitina šajā ierocī ir mēlītes nospiediens.
Jāni, links uz trigeri ir OK, bet diemžēl nesūta uz LV. Pāris reižu mēģināju pierunāt...
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
15.06.2015. 14:33
Paldies!
Mēģināšu abus tūningus, gan iztīrīt un iesmērēt, gan atskrūvet uzgriezni.
Mērķis ir pietuvoties pie kg. Vēl plānāks nospiediens medībās bez liela iepriekšēja pieraduma var tikai skādēt..
Slēpts
15.06.2015. 14:11
Ģirt, tagad mazliet tuvāk - vai Weatherby vanguard synthetic ir regulējams nospiediens? Varbūt, ka visa vaina tajā, ka rūpnieciski tas tiešām ir 2,5 kg :)
apskaties manuāli, tur ir uzrakstīts. Nospiedienu regulē priekšējā skrūve. Aizmugurējo(sear) neaiztiec, sanāks tik auzas un būs tik sliktāk. Es izskrūvēju viņu pilnīgi laukā un zemāk par 1500 nebija :) Ja grib mazāk, tad jādara kā Andis saka - jāmaina atsperīte.
Jāni, links uz trigeri ir OK, bet diemžēl nesūta uz LV. Pāris reižu mēģināju pierunāt...
Sarunāts. Paldies!
Mēģināšu abus tūningus, gan iztīrīt un iesmērēt, gan atskrūvet uzgriezni.
Mērķis ir pietuvoties pie kg. Vēl plānāks nospiediens medībās bez liela iepriekšēja pieraduma var tikai skādēt..
apskaties manuāli, tur ir uzrakstīts. Nospiedienu regulē priekšējā skrūve. Aizmugurējo(sear) neaiztiec, sanāks tik auzas un būs tik sliktāk. Es izskrūvēju viņu pilnīgi laukā un zemāk par 1500 nebija :) Ja grib mazāk, tad jādara kā Andis saka - jāmaina atsperīte.