Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
10.02.2010. 20:51
Aldis Grasis vaicaja vai tik Gatis nav zem pseidonīma pardevējs tapec rakstiju.
Un kad biju veikala pretī man aiz letes stāvēja sieviete gados...tapec jau ar nesi redzējis...
Nu Martiņ ja tu esi tik gudrs un divstobreni pērc neizmeginot šautuvē ,tad turpini tikpat gudri smaidīt!
Nu gan man daudz ieroču... Latvija atrodas divi gludie un vītne un Kanādā pārējais.
es arii taapat domaaju ka Zane nav taa par ko uzdodas!!
kkaa neticaas ka meitenei buutu tik tadudz iero4u maajaas!!
(ja protams tas kas rakstiits profilaa ir taisniiba)
Tas jau nav nekāds noslēpums ka esmu no Veikala Huberts! :)
Neviens daiļā dzimuma pārstāvis vēl nav atraidīds ar šādām prasībām, bet varbūt Zane Liepiņa nav tā par ko uzdodas, vai varbūt tas pat ir viņš nevis viņa! Diemžēl vēl nav nācies sastapt JAUNU vītņstobra ieroci, ar kuru nevarētu piešaut pieklājīgu grupu! Tad varbūt tomēr pameklēt vainu tajā blīvē!!!
Zane,nu un ka Gatis ir no Huberta??
tas jau visiem skaidrs un no taa kkas mainaas??
un kas tad tavupraat nav brāķi??? ja jau esi tik ljoti paarliecinaata un gudra???
Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
10.02.2010. 19:17
Nu ,kad Es vēlējos pirms pirksanas izšaut ar ieroci, Huberta man tāda iespēja tika liegta...
Un par tam ražotaju garantijām neticu vnk neticu viņiem visiem ir brāķi un baigais prieks pec tam kratīties no Rīgas atpakaļ uz J-pili un mocīties...
Cik ,Es zinu Gatis ir no ši veikala...((=
Sveiks Aleksej.
1. Vanguard SUB-MOA cena Ls 630
2. Vanguard SUB-MOA Varmint Ls 680
Zem 1MOA - tas ir garantētais 0,99MOA un ne vairāk, bet piedzīt mazāku MOA, tas jau pašā koklētāja rokās.
Ar cieņu.
Slēpts
10.02.2010. 17:08
Zem MOA tas ir no 0,0 līdz 0,99 MOA, bet kāds trāpīsies velns viņu zina.
Un kad biju veikala pretī man aiz letes stāvēja sieviete gados...tapec jau ar nesi redzējis...
Nu Martiņ ja tu esi tik gudrs un divstobreni pērc neizmeginot šautuvē ,tad turpini tikpat gudri smaidīt!
Nu gan man daudz ieroču... Latvija atrodas divi gludie un vītne un Kanādā pārējais.
kkaa neticaas ka meitenei buutu tik tadudz iero4u maajaas!!
(ja protams tas kas rakstiits profilaa ir taisniiba)
Neviens daiļā dzimuma pārstāvis vēl nav atraidīds ar šādām prasībām, bet varbūt Zane Liepiņa nav tā par ko uzdodas, vai varbūt tas pat ir viņš nevis viņa! Diemžēl vēl nav nācies sastapt JAUNU vītņstobra ieroci, ar kuru nevarētu piešaut pieklājīgu grupu! Tad varbūt tomēr pameklēt vainu tajā blīvē!!!
tas jau visiem skaidrs un no taa kkas mainaas??
un kas tad tavupraat nav brāķi??? ja jau esi tik ljoti paarliecinaata un gudra???
Un par tam ražotaju garantijām neticu vnk neticu viņiem visiem ir brāķi un baigais prieks pec tam kratīties no Rīgas atpakaļ uz J-pili un mocīties...
Cik ,Es zinu Gatis ir no ši veikala...((=
1. Vanguard SUB-MOA cena Ls 630
2. Vanguard SUB-MOA Varmint Ls 680
Zem 1MOA - tas ir garantētais 0,99MOA un ne vairāk, bet piedzīt mazāku MOA, tas jau pašā koklētāja rokās.
Ar cieņu.
Kādā cenā varētu būt šie modeļi Vanguard SUB-MOA un Vanguard SUB-MOA Varmint.?
Zem 1MOA tas būtu 0.5MOA vai 0.99MOA?