...jā,jā,Ivar, tie amerikāņi šauj suslikus prērijās pa pus kilometru un tālāk un viens otrs ir tā noēdies ka taisni ļum! nu īsts gaļinieks!,:). tāls un precīzs šāviens ir valdzinājis ieroču vīrus un sievas laiku laikos. manuprāt kritiku pelna nemākulīgs ,uz šāvēja "augsto"pašapziņu stutēts šāviens. un, gan jau tālšāvējiem ir arī savs viedoklis par tuvcīņas sportistiem-medību mīlētājiem(ohotņik-ļubitjeļ), kuri pārliecinoši medīj piem. 30metros plakaniski stāvošu alni,vai cūciņas 15metros barotavā zem luktas.,:). taisnība droši vien kaut kur pa vidu?!,:)
Nesaprotu, kādu gandarījumu var sniegt nošauts dzivnieks uz 300+ metriem, kurš tādā distancē pat nevairās no mednieka. Ja nu vienīgi džeki grib palielīties cik, kurš tālu ir nošāvis vai sašāvis kādu dzivnieku, tas pats, kā mērīties ar gailīšiem - kuram lielāks. Vienā vārdā gaļinieks, kuram rokās trāpijusies gaļasmašīna.
2. vieta vienmēr slikta :) - humors, protams.
tas protams ir asurds ja kāds saka ka ar medību karabīni var šaut 2 santīmniekos - lai vai kādas bildes te parādītos, jo 1 grupa no 100 grupām var kaut caur vienu lodes caurumu 5 lodes iziet (paveikties tak var) - interesē kāds ir vidējais rezultāts, ja tas arī ir "2 santīmnieks" vai par "1santīmnieks" - tad profesionāļi no visiem kontinentiem brauks pie tāda meistara un maksās lielu naudu lai ko vairāk uzzinātu. jo zinu ka viņi raujās melnām mutēm ieguldot tūkstošus un desmitiem stundu darba un simtiem ložu izšaujot lai jau no profesionāliem ieročiem dabūtu zem 0,5moa, kur nu vēl no medību karabīnēm
es nelielos ka varu trāpīt pa 2 sant ,es arī nevaru pa 1 ls trāpīt ,bet man pietiek ja trāpu 10 niekā :)uzvarētājs ir tas kas vairāk punktus savāc :) esu ar savu šaušanas prasmi apmierināts:)
Andrej,man personīgi ir lielāks uztraukums šaujot pa dzīvu radību,bet pa papīru ir pilnīgs miers.Sacensības un pulka dalībnieki tikai tev dod iespēju saprast savu varēšanu.Pašam īpašumā ir gan Sako,gan Tika.Abas labas.
...
Lielos :)
Atbildētlietotājs mga » Ceturtdiena Novembris 26, 2009 6:02 pm
Šodien bija gods šaut ar 338 Lapua Magnum! Veicu šāvienu distancē 1070 m trāpījums par balonu 20 cm ar pirmo :) skats patīkams, izšauj un skaties caur optiku un balons izjūk, ehh, kaifs riktīgais ;)
Nik,iekopēju no paralēlā foruma.plinte ,ja nekļūdos ir lietota Sako TRG !,:)
Slēpts
27.02.2010. 21:08
nu ja te daži saka, ka nav jāšauj pa 200m, bet var pieiet līdz 100m, tad kapēc nepaiet vēl 50 m un ņemt ar gludo? sanāks tak lētāk un nevajag lauzīt galvu kādu karabīni pirkt/nepirkt.
Edgar, ja Tu neesi savu plinti izkodis , tad man ļoti žēl tevis. Atrodi īsto lodi . salādē pats patronas , iesēdini stobra kārbu plastmasā un vēl virkni uzlabojumu un tad redzēsi kā pārvēršas tava plinte. Sataisijām draugam 243win un viņš arī grupu salika ka saskārās 4 lodes.Nu manu uzvārdu vismaz var redzēt maču sarakstos un ne pašā pēdējā vietā . Šaušana protams iet no sēdus stāvokļa ar diviem atbalstiem.Ja kas tad man tālākā lapsa ir 530m un draugam 412m. ar lieciniekiem protams. Nu vēl par tiem mačiem- tās ir sacensības kur šauj daudzi,stress , šāvieni uztraukums utt, tā ka tur tādu rezultātu dabūt grūti.
tas protams ir asurds ja kāds saka ka ar medību karabīni var šaut 2 santīmniekos - lai vai kādas bildes te parādītos, jo 1 grupa no 100 grupām var kaut caur vienu lodes caurumu 5 lodes iziet (paveikties tak var) - interesē kāds ir vidējais rezultāts, ja tas arī ir "2 santīmnieks" vai par "1santīmnieks" - tad profesionāļi no visiem kontinentiem brauks pie tāda meistara un maksās lielu naudu lai ko vairāk uzzinātu. jo zinu ka viņi raujās melnām mutēm ieguldot tūkstošus un desmitiem stundu darba un simtiem ložu izšaujot lai jau no profesionāliem ieročiem dabūtu zem 0,5moa, kur nu vēl no medību karabīnēm
Lielos :)
Atbildētlietotājs mga » Ceturtdiena Novembris 26, 2009 6:02 pm
Šodien bija gods šaut ar 338 Lapua Magnum! Veicu šāvienu distancē 1070 m trāpījums par balonu 20 cm ar pirmo :) skats patīkams, izšauj un skaties caur optiku un balons izjūk, ehh, kaifs riktīgais ;)
Nik,iekopēju no paralēlā foruma.plinte ,ja nekļūdos ir lietota Sako TRG !,:)