Ciruli,es nekur nerakstīju ka es pazaudēju to aizslēgu,Zinu cilvēku kurš pazaudēja,protam pa dz....Varu to karabīni dabūt bet ko lai dara kur lai dabū to aizslēgu jo atrast nav iespējams jo nezin kur pazaudēts .Lijā prasa lielu naudu tad jau nav vērts mocīties uzreiz pērk jaunu ,Varbūt kāds ko gudru padomu dos ,bet laikam jau cerības mazas
Atrašanās vieta: darbadienas Rīgā, pārējās dienās ZA Vidzemē
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: IŽ-54; Marlin 70HC; Browning A-Bolt Shotgun 12 cal
03.03.2010. 14:29
Kuram no zemes izraktajam "Kurzemes katlā" komunistu apšaujamajam der aizslēgs no TIKKA 308???
Ja nopietni, tad meklē izeju uz kādu "karstgalvi somu", jo viņi pat rūpnieciski ražotus klusinātājus priekš visiem kalibriem var brīvi savā zemē nopirkt no ražotāja.
Klusinātāji Somijā veikalā sabērti kastē, parocies un atrod, kurš Tev der, jo viņiem likumdošana atļauj un pat iesaka, piemēram, uz bebriem ejot, lietot! Par aizslēgu ieteiktu painteresēties kadā no skandināvu mednieku forumiem, atradīšu, ielikšu linku!
Jāpainteresējas policijā kā viņi uz šito skatās, vai aizslēga pazaudēšana nav līdzvērtīga ieroča pazaudēšanai. Cerēsim to labāko, bet ja nu tomēr, tad ir tūtē. Man nebūtu mierīgs prāts.
Domāju ka jāuztraucās tikai par numurētajām ieroča daļām un aizslēgs tāds nav. Vēl iesaku painteresēties Talsos "Ieroču" darbnīcā, varbūt piedāvās kādu risinājumu.
SIA Jelgavas "Lija"
Lielā iela 7, Jelgava, LV-3001
Tālr./fakss +371 3024235
E–pasts: lija7@apollo.lv
Ja nopietni, tad meklē izeju uz kādu "karstgalvi somu", jo viņi pat rūpnieciski ražotus klusinātājus priekš visiem kalibriem var brīvi savā zemē nopirkt no ražotāja.