Diemžēl neder nekas, konkrētajā adresē USA pilsonis uzlabo viņam atsūtītus aizslēgus ar vieglāku dzelksni un maina atsperi.
Man (un tēmas autoram) vajag jaunu aizslēgu, citi varianti neder :(
Slēpts
03.03.2010. 21:07
Jāni S. Tikkai jābūt nr. uz aizslēga zem kloķa. Man viens paziņa ari bija pasējis tikkai aizslēgu, bet cik zinu tagad viss kārtībā. Janu kas varu painteresēties par kārtīgu polšu :)))
tur ir pēc skata kautkas attāli radniecīgs pāris cipariem, vismaz pirms mēneša pagarinot ieroču atļauju, neko aizslēgam pat nepētīja.
Raiti, lūdzu, informē ko noskaidrosi, man tēma ir ļoti aktuāla.
Slēpts
03.03.2010. 21:50
Šos ari biju domājis. Nepēta tādēļ, ka daļa inspektoru nemaz nezin:)
Manai čz 555 aizslēgs tīrs bez numuriem. Numurs tikai uz kārbas. Uz stobra tiaki 308 win. Varbūt zem koka daļas uz stobra ir neatceros. Kad taisīs pilno tīrīšanu tad arī paskatīšos.To numuru 103 jau pašmāju censoņi ir iegravējuši,ne jau rūpnīca.
...es iesaku tomēr doties uz Jelgavas Liju,jo Latvijā Tikkas pārstāv Lija. vajag uzjautāt pēc Evijas,cik noprotu,tad tieši viņa veic pasūtījumus. man šādā veidā ir izdevies ļoti normālos tempos pasūtīt un saņemt . nūū,ja galīgi nav dūšas ,vai ticība neļauj iet uz Liju,tad tuvākais ir doties pie kāda Lietuvas Tikku tirgotāja.,:)
Ja drīkst jautāt, ko pasūtījāt? Man šis joks ar aizslēgu ir jau no pērnā februāra pēc neveiksmīgas S&B patronu lietošanas, pats izgatavoju jaunu ekstraktora zobu un līdz šodienai esmu izšāvis vēl ap 400 patronām, tiesa gan, uz čehiem vairs pat virsū neskatos... Redzot forumā aktuālu tēmu, pats sarosījos:D
Diemžēl neder nekas, konkrētajā adresē USA pilsonis uzlabo viņam atsūtītus aizslēgus ar vieglāku dzelksni un maina atsperi.
Man (un tēmas autoram) vajag jaunu aizslēgu, citi varianti neder :(
tur ir pēc skata kautkas attāli radniecīgs pāris cipariem, vismaz pirms mēneša pagarinot ieroču atļauju, neko aizslēgam pat nepētīja.
Raiti, lūdzu, informē ko noskaidrosi, man tēma ir ļoti aktuāla.