Mums Kandavā trenējoties pirms eksāmena tozam salūza atspere un tad šautuves īpašnieks atnesa sava tēva vai vectēva gludo - iž man liekas (atmiņa jau vairs nav tāda kā gribētos) - ar grāvējumiem utt ... ar to bija kaifīgi šaut ...
Slēpts
06.04.2017. 08:07
Mums arī treniņos viņš nepārtraukti pieminēja ka ir uzlikti jauni pamata bloki un kurš pa tiem trāpīs, tam jāmaksā Metaksa.
Slēpts
06.04.2017. 08:52
Varbūt onkulim drūmākā poha bija, bet uz veikalu slinkums vilkties. :) Tad nu izdomāja skolniekiem no noslaukt..
Neaizstāvu un personīgi iepazīstieties Agri, bet ja šāvējs šauj JAU šautuvē bez medību adrenalīna ārpus sektora un nepārvalda situāciju, vai tas ir normāli? Nav, piekrītu ka jāsoda ar kaut ko audzinošu, kamēr var iztikt bez krimnālkodeksa. Citādi var sanākt kā viena kundze izteicās, kura mainot joslas iebrauca sānos " vai, es jūs nepamanīju!"
Tur vispār cilvēki (topošie mednieki) brauc mācīties šaut, par to der padomāt runājot, kas ir normāli, kas nē. Ja tāda sāpe par betona blokiem, tad varbūt atteikties no jauno mednieku apmācības? Bet, ak vai, tad arī pāris eiro ies gar degunu un atkal būs slikti..
Man sāpe nav, tajā šautuvē esmu bijis vienu reizi un sienā "neiepūtu", tā kā koni no manis neviens neprasīja. :) Bet no malas tā konjaka prasīšana izskatās stipri dīvaina, lai neteiktu neko vairāk ...
Viņš galu beigās ir instruktors un atbildība par šāvieniem pirms eksāmeniem gulstas uz viņa pleciem. Pēc veiksmīga ekša nolikšanas es jau esmu atbildīgs par šāvieniem. Uzpūtīgs murmulis ne instruktors. Lai aizbrauc pamācīties uz Gulbeni vai Saldu, kādam jābūt instruktoram, pie tiešām jēdzīgiem vīriem!!!!
Manuprāt, ja šautuvē šauj pareizajā virzienā aiz uguns līnijas, tad ir pilnīgi pajāt kur tu trāpi. Pa betona kluci, pa koka pārsedzi vai pa sānu valni, vai pa mērķi. Tamdēļ jau tā ir speciāli aprīkota šautuve, un tam visam ir jāiztur šāvieni. Vecis tik izdomājis veidu kā uzvārīties uz jaunajiem. N-uj tāds jāsūta.
ja sistēma strādā, kāpēc kaut kas jāmaina? :)
Man sāpe nav, tajā šautuvē esmu bijis vienu reizi un sienā "neiepūtu", tā kā koni no manis neviens neprasīja. :) Bet no malas tā konjaka prasīšana izskatās stipri dīvaina, lai neteiktu neko vairāk ...