Ir onkuļi, kas ceļos krīt klasikas priekšā. Visu cieņu, bet tas nav priekš manis - man "klasiskā" paskata ieroči kaut kā nepiedur.
Toties esmu "ķerts" uz military tipa. Nu un? Tādēļ es nevarētu dzinējmedības nostāties uz tā paša masta, blakus klasiskā verķa īpašniekam?
Drusku tāda dīvaina viedokļu uzspiešana sanāk.
Par vītni, gludo un klasiku - C'mon, ar gludo uz lielajiem da_jebkādās medībās iet tikai bijušajā PSRS. Tas nav slikti, tā ir mūsu bagātība, kas jāsaglabā, taču, vienlaicīgi nevajag braukt auzās minot klasiku blakus "divstobrenītei"...
Verķis, uz .223, ko es gribētu, kad beigsies liesie gadi - Steyer Aug Z :)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
27.03.2010. 12:35
Austrijas armijas pamatbrunojuma civila versija :))) Man vina vecakais bralis jau devindesmitajos gados iekrita acis! :)) Nu bet te Arnim par prieku pieliksu vina sapna fotoversiju :)))
Kādreiz sen senos laikos žurnālā Dadzis bija sadaļa"un te pienāca Kindzulis",te pienāca Graudužis,,man ļoti nepatika AUG,slikti sabalansēts,tā laide īstrnībā ir resns klucis,vispretīgākais ir kad laidē aizslēgs nāk tev virsū,redzēt protams nevar bet ar vaigu jūt,nepatika arī sprūda nospiediens,kaut kāds nenoteikts.Rokās normāli neguļ ne par ko,neskatoties uz to ka priekšā ir rokturīts,parasti ar kreiso roku turi laidi pie pleca,jo tā ir smaga un slīd uz leju.No visiem nato ieročiem,st aug,demako,beretta,m16,pats sakarīgākais ir H&K G36.Protams tas ir par 223 kal.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
27.03.2010. 13:54
Man patika tas par Kinzuli :)))
Klau, tads jautajums tev, Grauduz, kada tava pieredze ar 223 cal "bulpap" ierociem pie intensivas uguns? Mani interese pulvera dumu iedarbiba uz acim!? Vienigais lielais minus ko esmu ieverojis savam Walther G22 ir tas ka veicot kadus trisdesmit cetrdesmit savienus pec kartas atra tempa sac sajust nepatikamu grausanu acis no pulvera dumiem. Un tikai tapec ka aizslegs atrodas paris centimetru attaluma no acim!!! Uz normalam medibam tas protams iespaidu neatstaj, bet nu iegadajoties 223 japatur prata ari citadas ieroca izmantosanas iespejas :))))
Jedem das Seine, kā saka. Katram savs. Neviens jau nespiež šmeiseri pirkt klasikas vietā, ja nepatīk.
Nez, cik gar Steyr AUG Z gramstījos, nemaz tik traki nelikās. Nu, slīd tā laide uz leju, toties kompakts pēc vella. Savukārt Grauduža kunga ieliktais HK SL8 gan plecā pagalam nekrita. Šāvis gan neesmu ne ar vienu, ne otru, tur gan garām
Līdz manai apziņai tomēr neaiziet,kā var medīt ar mazajiem kalibriem izmantojot pusautomātisko režīmu???Vai kāds ir nošāvis dupletā 2lapsas,2 bebrus utt,izmantojot pusautomāta priekšrocības?Stipri šaubos.Uz mazajiem zvēriem šāviens ir jāveic ļoti precīzi.Kādi te vēl var būt kompromisi par labu pusautomātam!Tad kāda mārutka pēc ir vajadzīgs tas pusautomāts.Pa manam šitie militārie verķi der tikai lai dauzītu alus buņdžas,un biedētu cilvēkus.
Bet nu katrs jūk prātā pa savam:)es,piemēram,šogad taisos iegādāties kādu gaiļu bisi,sliktākā gadījumā IŽ-58,salādēt metāla čaulītēs skrotis ar dūmu pulveri un tad uz lapsām vai bebriem....
Ja ražotu Vulkānu 223. rem un pārdotu civilajiem, noteikti latviešu entuziasti piepirktu Black Hawk klāt un močītu bebros un ja četrstobru zeņitku tad zosīs. Labi, ka Latvijā nedarbojas Amerikosu ieroču aprites likumi.:(
nu neviens tak nespiež pirkt, ja nepatīk :) Galu galā pūristiem eksistē arī pārlaužamās vienstobrenes. Par tiem amīšu ieroču aprites likumiem - kā nu kurā štatā kādi darbojas. Toties tur, kur var, tur nu viņi atvelk pa konkrēto :))))
Knob Creek Gun Range
[youtube::_u1Qrl5xY0Y]
Toties esmu "ķerts" uz military tipa. Nu un? Tādēļ es nevarētu dzinējmedības nostāties uz tā paša masta, blakus klasiskā verķa īpašniekam?
Drusku tāda dīvaina viedokļu uzspiešana sanāk.
Par vītni, gludo un klasiku - C'mon, ar gludo uz lielajiem da_jebkādās medībās iet tikai bijušajā PSRS. Tas nav slikti, tā ir mūsu bagātība, kas jāsaglabā, taču, vienlaicīgi nevajag braukt auzās minot klasiku blakus "divstobrenītei"...
Verķis, uz .223, ko es gribētu, kad beigsies liesie gadi - Steyer Aug Z :)
Klau, tads jautajums tev, Grauduz, kada tava pieredze ar 223 cal "bulpap" ierociem pie intensivas uguns? Mani interese pulvera dumu iedarbiba uz acim!? Vienigais lielais minus ko esmu ieverojis savam Walther G22 ir tas ka veicot kadus trisdesmit cetrdesmit savienus pec kartas atra tempa sac sajust nepatikamu grausanu acis no pulvera dumiem. Un tikai tapec ka aizslegs atrodas paris centimetru attaluma no acim!!! Uz normalam medibam tas protams iespaidu neatstaj, bet nu iegadajoties 223 japatur prata ari citadas ieroca izmantosanas iespejas :))))
Nez, cik gar Steyr AUG Z gramstījos, nemaz tik traki nelikās. Nu, slīd tā laide uz leju, toties kompakts pēc vella. Savukārt Grauduža kunga ieliktais HK SL8 gan plecā pagalam nekrita. Šāvis gan neesmu ne ar vienu, ne otru, tur gan garām
Bet nu katrs jūk prātā pa savam:)es,piemēram,šogad taisos iegādāties kādu gaiļu bisi,sliktākā gadījumā IŽ-58,salādēt metāla čaulītēs skrotis ar dūmu pulveri un tad uz lapsām vai bebriem....
Knob Creek Gun Range
[youtube::_u1Qrl5xY0Y]