Meera ar lieläka izmeera biidmeeru no galvaskausa degunala lidz aizmugureejai pamatnei-tas ir viens izmeers. Otrs-vaigu kaulu platums,respektiivi galvaskausa platums. Tad abus skaita kopä. 26 un vairäk mm ir zelts. 24,5-26 sudrabs. 23-24,5 bronza(ja nemaldos) Jäzägee,dieva deel,bebru galväm nav nekas.Jävära ar visiem zobiem. Tad tos viegli dabüt ärä un notiiriit.Lai veicas!
Tos zobus iesaku izvilkt, notīrīt, nomazgāt, cik var piepildīt ar PVA, plānā slānītī arī no ārpuses un pēc tam ar to pašu PVA ielīmēt. Tad nekas neplaisā, nelobās un tā...
Mārtiņam ar tiem punktiem man liekas ka pareizak. Es ar ta biju kautkur atradis. Bet ir jautajums! Ka vieglak to galvaskausu notirit?? Baigi gruti nak nost ta aizmugure. :/
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
14.04.2010. 19:23
Man tāda, droši vien, stulba doma... Kad bērnībā atpūtos pie siltām jūrām, tr bija tāds suvenīrs- izkaltēts krabis. Un es prasīju, kā t krabi attīra no gaļas. Man teica, ka nekā- uzliek uz skudru pūžņa un pēc dienas apvalks vien paliek pāri. Nu un vai ar galvaskausu arī tā nevar?
Slēpts
14.04.2010. 19:24
Int, kārtīgāk pavāri..:)) Nav jau tādas formulas. Vienkārši precīzi jānovāra (t.i.npārvārīt) un tad tik uz priekšu ar roku darbu:) Bebra galvaskauss bija tas, kuram paaugstināja medaļu iegūšanas kategoriju (neatceros tik gadu), tapēc arī tādi punkti..:) + ne pa velti ierakstīju avotu.
Bebra galvaskausu ir visvieglāk tīrīt ar augstspiediena mazgājamo (ar parasto kārčeru) Riktīgi jānovāra kad sāk dalīties gaļa nost, Pēc tam mazgā ar augstspiediena mazgājamo, venīgi ir kaut kdā veidā galvaskaus ir jāiestiprina, lai neslīdētu prom. Es pārsvarā šādi apstrādāju bebra galvaskausus un buka ragus kuri ir ar visu galvu...
Jäzägee,dieva deel,bebru galväm nav nekas.Jävära ar visiem zobiem. Tad tos viegli dabüt ärä un notiiriit.Lai veicas!
Bet ir jautajums! Ka vieglak to galvaskausu notirit?? Baigi gruti nak nost ta aizmugure. :/
Bebra galvaskauss bija tas, kuram paaugstināja medaļu iegūšanas kategoriju (neatceros tik gadu), tapēc arī tādi punkti..:) + ne pa velti ierakstīju avotu.