Šodien vārdadienu svin Persijs, Vaida, Klaudija, rītdien - Magnuss, Maigonis, Mariuss
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Remington 770

Valdis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-31 12:57
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: pie dabas
Medību stāžs: 15
Aprīkojums: ...lielākais
Suņi: 2 kuces
Medību trofejas: 4
19.05.2010. 12:11
"Amerikaniem stobri nav no tiem sliktajem" - nez pa kuras valsts stobriem taa nevareetu teikt? un Amerika ir velns zin cik liela, tas pats Remingtons razzo tik daudz un dazzaadu un tik dazzaadaas vietaas...
410ls veikala cena par karabiini ar optiku tur pirceejam jaaspaprot ka vinsh peerk visleetaako ko vien var uztaisiit (razzotaaja pashizmasa noteikti ap 250$), ja 5cm uz 100 metros iekljaujaas tad jau normaali un mediibaam izmantojami, uz ko labaaku cereet buutu utopiski. saakumam nav slikts variants.
Aldis
Aldis
Pēdējo reizi manīts 2026-08-01 21:16
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
19.05.2010. 12:23
Juris Dobenbergs, neko labaaku par 5cm/100m nedabujaam. Izmeegjinaajaam visu, saakot no Normas, RWS un beidzot ar S&B .... dazhaadus svarus, dazhaadas lodes .... ~Ls 60 izteereejaam tikai uz muniiciju.
Runaajot par stobru kvalitaati, nu piedod, bet ja stobra iekshiene izskatas peec vecas cepampannas un spoguli nevar uzpuceet ne ar kaadiem liidzekljiem, tad nu par super USA kvalitaati runaat shajaa gadijumaa buutu lieki. Cenau jau arii runaa tomeer pats par sevi :)
Ko vairaak par taadu naudu var gribeet?!
Pirkta vinja tika jauna, pastobre izsliipeeta, lai negulj virsuu utt ... izdarijaam visu ko vareejaam.
Viesturs
Viesturs
Pēdējo reizi manīts 2016-04-30 19:02
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: 27
Aprīkojums: Tikka
Suņi: dvorterjērs
Medību trofejas: 2
19.05.2010. 13:30
Iegāju tajā ARTEMĪDAS mājas lapā, nu skaista, tieši Latvijas tirgotāju garā.
Slēpts
19.05.2010. 13:45
Man liekas pa tadu naudu var nopirkt tikaikaut kadu optiku nu teiksim vismaz normalu ... ne labu, un kur vel karabini???? Manuprat paželo naudu un nemetajies ar to. Sakraj un noperc ko nopietnako, tas vienkarši manas domas...
Gundars
Pēdējo reizi manīts 2010-10-06 13:34
Lietotāja statuss: Vērotājs
19.05.2010. 18:06
Zommerā var dabūt Savage karabīnes komplektā ar optikām. Cenas, atkarībā no modeļa 375-580 Ls.
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2018-12-25 21:25
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: m/k Draudzība
Atrašanās vieta: Mārupes nov.
Medību stāžs: 1977
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R93
19.05.2010. 19:11
Purnavu muižā var nopirkt gan Remington 770, kal..308Win. (cena 410,-LVL), gan Weatherby Vanguard Syntetic, kal.308Win.(bez optikas cena 340,-LVL), pirms pirkšanas iespēja šautuvē notestēt...:)))
Raivis
Raivis
Pēdējo reizi manīts 2020-04-27 17:05
Mednieku organizācija: Nītaures mednieku klubs
Atrašanās vieta: Sigulda. Lielstraupe. Nītaure
Medību stāžs: Ir.
Aprīkojums: 16/70, 308win
Medību trofejas: 1
19.05.2010. 22:20
Es nevaru nevienu sliktu vārdu par savu Remington 770 308Win pateikt.
Ja tiešām doma ir pirkt, tad labāk to darīt tādā veikalā, kur Tu vari izšaut pirms pirkuma.
Es pats iegādājos Purnavu muižā, uz vietas man arī piešāva šautuvē. Piešaušanai izmantoju Norma Vulkan 11.7g. Arī pats pamēģināju. :) Divlatniekā triju šāvienu grupa iekļāvās.
Šodien pabiju šautuvē un pamēģināju, kas notiek ar Sako Powerhead 10.7g un S&B FMJ 11.7g. Plecs zils un sāpīgs. :)
S&B 11.7g FMJ trāpījums ir identisks ar Norma Vulkan. Divlatniekā nebija, bet tas paša regulāras "nešaušanas" dēļ. Nedomāju, ka ar trīcošu :) roku triju šāvienu grupa, kas iekļaujās nepilnos 5cm ir slikts rādītājs. Tas priecē.
Sako Powerhead velk nedaudz pa kreisi un uz leju. Mēģināšu vēl vienu piegājienu šautuvē, tad redzēs, kas un kā. Tā kā līdzi biju paņēmis tīrāmos, tad arī man bija tas joks, ka ar tīru aukstu stobru pirmais šāviens noraujās. Nu neko, mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties. :)
Māris
Pēdējo reizi manīts 2024-01-15 23:31
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Valmiera
Medību stāžs: no 2008.g.
Aprīkojums: Turku pusautomāts 12k.; Remington 770 .30-06 un 597 22.lr
Suņi: Latvijas Dzinējs
19.05.2010. 23:34
Es pagājušogad nopirku tādu .3006, jo 308 nebija. Piešāvu uz 50m, ka gāja lode lodē. Uz 100m ar Sako 5cm var dabūt. Uz šautuves stenda neesmu bijis, tad varbūt varētu vēl labāk. Optika pagaidām arī vēl tur. Tā nekāda vaina. Ja sezonā šautu simtiem ložu, tad varbūt vajadzētu ko lepnāku, bet priekš medībām pietiek. Nedomāju, ka vairums no tiem ,kam 3-4x dārgāks(labāks) ierocis, sašautu diezko precīzāk.
P.S. Un nav arī vairs tie laiki, kad varētu ''krānu staipīt''.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2014-10-01 11:51
Atrašanās vieta: Lielvārde
Medību stāžs: 9 gadi
Aprīkojums: bise, masene
Suņi: zeltainais retrīvers
20.05.2010. 08:36
Esat p'arliecin'ati, par to, ka PM dos 'saut lai notest'etu ieroci?!
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
20.05.2010. 09:14
Māri!
Tu šaubies! Jo ne velti saka skopais maksā divreiz. Jā ja naudiņas tā pamaz, pagrūtāk ar to iet, tad šis ir labs ierocis pirmajam brīdim, bet ar laiku vienalga būs jāiegādājas labāks ierocis. Nevajag 3x4 dārgāku ieroci. Es piemēram par 500 latiem nopirku CZ 550 , 30-06 kalibru, esmu apmierināts uz 150 m lapsais no atbalsta acī trāpīts. Pēc pus gada iegādājos šai karabīnei lukturi un kronšteinus un tikai pēc kādiem 8 mēnešiem iegādājos sev normālu otpiku, jo 1000 lati pagaidām tādas nav, bet no ASV tika pa 366 latiem iegādāta kaut cik normāla optika. Kopā koplekts izmaksāja man 1200 lati. Bet tas viss tika pirkts var teikt 2 gadu laikā.
Es labāk nopērku vienu lietu bet labu un pārbaudītu, nekā izmest naudu vējā!!
Pie mums ir pāris mednieki kas otrādi peļ tos kas iegādājas dārgās optikas, te neiet runa par optikām kuras maksā 1000 lati, bet vidējā cena 400. Viņiem tāds uzskats ka labāk iegādāšos 3 optikas par tiem 400 latiem nekā vienu un rezultātā, es kā šauju tā šauju 10 uz 100 metriem, bet viņi katru kvartālu piešauj, un pie tam patstāvīgi krustu mētā, var teikt no veikala nelien ārā, un pats veikalnieks veiksmīgi tādiem pa ausīm braukā!!! Ir jāsaprot ka ir tāda robeža starp labu ieroci un tā var būt!!! Es savā vidējā klasē pie pieticīgas summas atradu sev piemērotu ieroci, protams ka tie brendi ir labi, tikai naudiņas pamaz, bet Tādi kā CZ, Tika ir labi ieroči. Brauningi un Kahleri ir ar labi, bet tie jau maksā ap štuku!!! '
Bet kā jau minēju pirmajam brīdim šis ir neko labs ierocis, bet tikai pirmajam bŗidim, ja vēlies lai ierocis kalpotu var teikt visu tavu dzīvi un nekad tevi nepieviltu tomēr jāiegādājas nedaudz labāks :) Bet ja es iegādātos ieroci, tad labāk tomēr sākt kā es, pirmais ko iegādājos ir stobrs, un vēlāk tikai pakāpeniski sakrājot naudiņu nopirku pārejos pričindalus!!!
Bet kā saka tā ir tava izvēle kā un ko darīt!!! Mēs tikai iesakām!! :)
Tā pat runājot par Jahti Jaht optikām, optika lēta, gaismas caurlaidība šai cenai atbilstoša, kvalitāte arī. Bet atkal laimes loterija turēs vai nē, es pirmo iegādājos un uzliku uz masenes, jau no kādiem 30 šāvieniem sāka jumtiņš braukt, aizsūtīju pēc garantijas, atsūtīja pilnīgi jaunu, un tagad jau otru tūkstoti šāvienu tur :) Ar ieročiem ir tā ka atpakaļ neviens tev viņus var teikt nemainīs, ja protams būs kādi izņēmumi. Tāpēc pirms pirkt kaķi maisā, notestē to šautuvē :)