Varēja vismaz aptuvenās cenas uzrādīt, vai tas būtu komerc noslēpums?
Slēpts
14.10.2014. 09:23
No savas kā internetveikalu lietotāja puses man būtu nepieciešamas sekojošas lietas.
Preču katalogs pa viegli saprotamām grupām- tas gandrīz visiem ir-izņemot kā reizi SIA Ieroči.
2. Prece- tās bilde, apraksts- daudzums iepakojumā utt- te no mūsējiem - Huberts 1. vietā.
3. Preces pieejamība- man nevajag zināt cik liels atlikums ir konkrētā veikalā , bet es gribu ziņāt,. ka tā prece ir uz vietas- jo medību lietas bieži bez pases nepārdod- bet braukt 100 km uz bodi un "aplauzties" nu nav patīkami.
Te grēko arī Huberts...
Protams tas viss maksā naudu- bet no otras puses- ja daudzi medību veikali var "uzsaukt "plintes sacensībās- tad jau nauda ir:)
Mans mājas lapu tops- izrādās ir 7 firmas Latvijā kas tirgo ieročus un kam es zinu mājas lapas.
1.Huberts.lv
2.zommers.lv
3.contact-holsters.com
4.purnavumuiza.lv
5.siaieroci.lv
6.lija.lv
7.Artemida.lv
Pāri visam stāv- http://arsenal-lv.com/- lai gan tur var atrast tikai apģerbu un piederumus- žēl ka netirgo ieročus un munīciju.
Aprīkojums: Zābaki + 12k uguns koks nu ir arī lielo puiku manta.
16.10.2014. 10:20
Kāda jēga no e-veikala tik mazā valstī kā LV? Lielākajai daļai LV mednieku līdz veikalam max 30min. Un kur nu vel pensīši un modernās tehnoloģijas =) Vienīgais kas varētu glābt situāciju ir kādas lielas ķēdes filiāle LV. Bet tas ir maz ticams.
Slēpts
16.10.2014. 10:41
Jāni - nolaidies uz zemes.
Kādi 30 km?
Rīdziniekiem jā- bet no otras puses, ja interesē Huberts- tad tādi šobrīd ir tikai 2 veikali, un līdz tiem ļoti daudziem ir pāri par 100 km .
Jēga ir tā, ka ja es ātri un viegli varu atrast , ka konkrētā Ieroču veikalā ir man vajadzīgās preces, es ieplānošu ši veikala apmeklējumu.
Ja nezināšu ka ir- nu nebrāukšu apskatīties kā tik šai veikalā NAV- Pulvera NAV, Kapseļu NAV utt..
Par zvanīšanu-
ir bijis gadījums- PM mājaslapā atrodi preci -piezvani- atbild "jā ir" - aizbrauc- pārdevējs saka NAV un "vakar ar nebija"!
Jēga no e-veikala ir samērā laba reklāma tieši mērķa auditorijā ar samērā nelielām izmaksām, lai atspoguļotu cenas un preces esamību veikalā. Teiksim Huberts ar novēlotu reklāmu un turklāt tikai žurnālā samazināja manu iespējamo karabīņu izvēli. Un par to, lai varētu ievietot reklāmu žurnālā uz pēdēja vāka noteikti bija vairāk jāmaksā nekā ja šādu ziņu ievietotu savā mājas lapā. Turklāt e-veikalam ir arī starptautisks raksturs, es mazkalibrenei aptveri sūtiju no Ukrainas, jo citur nebija iespējams iegādāties. Veikalam vienkārši ir jātirgo, kas specifisks un kaut mazliet jāseko līdzi e-veikalam, kaut pēc inventerizācijas datiem lieciet atlikumus. Jo mūsdienās pirkšanas procesā cenu salīdzināšanai daudzi izmanto internetu pamatdatu iegūšanai. Pārējie faktori vieta, vārds, apkalpošana u.c. mazietekmējami ar e-veikalu. Tas tā īsumā par ieguvumiem no e-veikala esamības un uzturēšanas.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
16.10.2014. 11:36
Tieši tā. Man piemēram e-veikals(pat pietiktu sakarīga mājas lapa ar pieejamo produktu katalogu un cenām) ir vajadzīgs sortimenta noskaidrošanai, cenu salīdzināšanai utl.. Jo apskatīt veikalu sortimentu ar cenām, nemaksā neko un laiku aizņems ļoti maz. Aizbraukt uz kādu veikalu, kaut vai Rīgā, cik izmaksā degviela laiks utt., parunāties ar pārdevēju un vēl noskaidrot, ka tas ko tu meklē nav. Nesies uz nākamo un viss pa jaunam :) Savā laikā, Lapiņš senjors no Artemīdas, pateica "ģeniālu" frāzi: mednieki jau internetā neko nemeklē, kam vajag tie brauc uz veikalu. Lai gan ss-ā tagad, sludekļus ievieto aktīvi. Bļin, kāds g.s. ir aiz loga??? Bet tas viss, jau ir tikai komersanta rocība. Mārketings pieklibo daudziem. Noteikti, ja sarēķinātu cik sludekļiem ss-ā iztērē tā pati Artemīda, sanāktu "uzcept" normālu mājas lapu ar e-veikalu.
Slēpts
16.10.2014. 11:42
Nejauciet e-veikalu ar e-katalogu.
Nu pie mūsu likumdošanas laikam īsts medīblietu eveikals ilgi nebūs.
Pat lodes bez apliecības un pases nepārdot- lai gan no EU var bez lielām problēmām nopirkt. PAr patronām un pulveri nerunāsim-nav jau grūti veikalu aŗi apciemot, ja zini ka mant air uz vietas.
Pietiktu iesākumam ar labu - online katalogu- ne tikai es- daudzi būtu pateicīgi.
Gribēju RWS mazkalibra patronas nopirkt- trijos veikalos biju-nav- apnika- vairāk nebraucu un nemeklēju. Lai gan varbūt kādā veikalā tās guļ un gaida mani..
Gati šī nozare ir mazliet specifiska no iegādes viedokļa tādēļ, ka visas preces nav iepsējams iegādāties internetā, bet tās kuras ir iespējams veikali varētu arī piedāvāt iegādāties tos pašus ieroču kopšnas līdzekļus, siksnas un citus štruntus, jo aizbraukt pēc 10 eur vērtas preces bieži ir dārgāk kā maksāt kurjeram.
Preču katalogs pa viegli saprotamām grupām- tas gandrīz visiem ir-izņemot kā reizi SIA Ieroči.
2. Prece- tās bilde, apraksts- daudzums iepakojumā utt- te no mūsējiem - Huberts 1. vietā.
3. Preces pieejamība- man nevajag zināt cik liels atlikums ir konkrētā veikalā , bet es gribu ziņāt,. ka tā prece ir uz vietas- jo medību lietas bieži bez pases nepārdod- bet braukt 100 km uz bodi un "aplauzties" nu nav patīkami.
Te grēko arī Huberts...
Protams tas viss maksā naudu- bet no otras puses- ja daudzi medību veikali var "uzsaukt "plintes sacensībās- tad jau nauda ir:)
Mans mājas lapu tops- izrādās ir 7 firmas Latvijā kas tirgo ieročus un kam es zinu mājas lapas.
1.Huberts.lv
2.zommers.lv
3.contact-holsters.com
4.purnavumuiza.lv
5.siaieroci.lv
6.lija.lv
7.Artemida.lv
Pāri visam stāv- http://arsenal-lv.com/- lai gan tur var atrast tikai apģerbu un piederumus- žēl ka netirgo ieročus un munīciju.
Kādi 30 km?
Rīdziniekiem jā- bet no otras puses, ja interesē Huberts- tad tādi šobrīd ir tikai 2 veikali, un līdz tiem ļoti daudziem ir pāri par 100 km .
Jēga ir tā, ka ja es ātri un viegli varu atrast , ka konkrētā Ieroču veikalā ir man vajadzīgās preces, es ieplānošu ši veikala apmeklējumu.
Ja nezināšu ka ir- nu nebrāukšu apskatīties kā tik šai veikalā NAV- Pulvera NAV, Kapseļu NAV utt..
Par zvanīšanu-
ir bijis gadījums- PM mājaslapā atrodi preci -piezvani- atbild "jā ir" - aizbrauc- pārdevējs saka NAV un "vakar ar nebija"!
Nu pie mūsu likumdošanas laikam īsts medīblietu eveikals ilgi nebūs.
Pat lodes bez apliecības un pases nepārdot- lai gan no EU var bez lielām problēmām nopirkt. PAr patronām un pulveri nerunāsim-nav jau grūti veikalu aŗi apciemot, ja zini ka mant air uz vietas.
Pietiktu iesākumam ar labu - online katalogu- ne tikai es- daudzi būtu pateicīgi.
Gribēju RWS mazkalibra patronas nopirkt- trijos veikalos biju-nav- apnika- vairāk nebraucu un nemeklēju. Lai gan varbūt kādā veikalā tās guļ un gaida mani..