Šodien vārdadienu svin Marija, Marika, Marina, rītdien - Magda, Magone, Mērija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - SIA IEROČIEM ARĪ MĀJAS LAPA

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 23 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 07.03.2015. 02:49
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Slēpts
16.10.2014. 13:19
...bet tās kuras ir iespējams veikali varētu arī piedāvāt iegādāties tos pašus ieroču kopšnas līdzekļus, siksnas un citus štruntus, jo aizbraukt pēc 10 eur vērtas preces bieži ir dārgāk kā maksāt kurjeram.

Teorētiski jā varētu, bet praktiski es domāju, ka tas nav vajadzīgs un veikalam ir nevajadzīgs. Cik cilvēki sūtītu kkādu siksnu utt no interneta veikala? Manuprāt to dažu dēļ tas nav to vērts. Pa lielam to braucienu uz medniekveikalu jau var ieplānot/apvienot ar braucienu '' pa darīšanām''. Jā piekrītu-
Pietiktu iesākumam ar labu - online katalogu- ne tikai es- daudzi būtu pateicīgi.
Bet arī tas viss maksā. Jānis nopirka 3 patronas un pārdevējam tgd ziņot ''adminam'', ka atlikums ir par 3mazāk? Pa lielam tā pat visi zin kur ko var atrast, uzzvanīt arī nav grūti. Nu ja pārdevējs gadījās *auka, tad tas ir savādāk .
ir bijis gadījums- PM mājaslapā atrodi preci -piezvani- atbild "jā ir" - aizbrauc- pārdevējs saka NAV un "vakar ar nebija"!
. Tas viss, ko te maļ tāpat beigās nonāks pie viena- LV mednieku nav tik daudz, pirktspēja arī ir tāda kāda ir, uzturēt tādu katalogu maksā + tas ir papildus darbs uzskaitīt vai pieejams un cik, bet vai no tā kāda atdeve īpašniekam būs(un ar kādu zīmi)?
Slēpts
16.10.2014. 13:33
Mans dialogs, (un tādu nav mazums) pēc kura arī uz šopingā Dobeli man vairs īpaši braukt negribās:
-Man vajag roblu.
-Melninātāju?
-Nē. Robla solo mil. Reku stāv.
-Bet robla ir melninātājs. Priekš kam jums vajag?
-Tīrīt stobru.
-Nē, nē! Stobra tīrīšanai ir šitie. (Rādu uz balistola flakoniņiem)Esiet taču konkrētāks, ko jūs gribiet darīt? Ja tīrīt stobru, tad jāņem šitie.
-Balistols man jau ir. Un kas tad tas ir?
-Tas ir stobra melninātājs. Stobra tīrīšanai ir šitie.(ballistol universal oil)
Tāds kā apmulsums. It kā mēs katrs runātu savā valodā.
-Nē, blakus melninātājam. Jūs man varētu iedot to "Robla solo mil" paskatīties? (Jo sāku jau kļūt nepārliecināts par to, ko runāju)
Negribīgi iedod. Ir latviskā uzlīme. Ir uz kastītes angliski uzrakstīts. Ir pat krieviski balts uz melna divos teikumos, kas tas tāds ir un ko ar viņu darīt.
-Divus.
-Tas ir pēdējais.
Un aiztecēju es uz kasi norēķināties par savu pirkumu, jebkādu tālāku komunikāciju atzinis par bezjēdzīgu, un par citām interesējošām precēm nemaz nejautādams. Tad jau labāk internetā paskatīties, ja tāda iespēja ir. Ja nav-tad vēl jo bēdīgāk :D
Stulbi jutos izgājis ārā- kā novilkts līdz attiecīgajam līmenim un sakauts ar pieredzi.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2016-09-12 12:55
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: No 2003. gada
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
16.10.2014. 13:35
"Nu pie mūsu likumdošanas laikam īsts medīblietu eveikals ilgi nebūs."
Ar likumdošanu mūsu valstī viss ir vislabākajā kārtībā. Likumdošanas vara Latvijā saskaņā ar Satversmi pieder Saeimai un tautai. Iespējams pieklibo kādi likumi vai normatīvie akti, vai MK noteikumi...
Slēpts
16.10.2014. 13:48
Gati.
Jau iepriekš rakstīju, ka veikaliem, kam patīk "uzsaukt plinti" sacensībās- nauda ir. Tā kā nevajag.
Par datu apmaiņu ar Internetu- un sasaisti ar kases aparātiem- nu jā tas maksā naudu- bet samērīgu.
un ja sakārto tā strādā automātiskā režīmā.
Tā kā mans tiešais darbs ar to ir saistīts, tad zinu ko runāju.
Bet pretestība ir no Veikalnieku puses-
"konkurents un KLIENTS NEDRĪKST zināt, ka man šīs preces šodien nav, vai arī ka man tās ir nenormāli daudz"
- bet ari tas ir risināms
Atdeve būs- jo ja es zinu , ka konkrētā lietā ir veikalā un es uz to pusi braucu- nu iebraukšu un apskatīšu.
Man patika ka Hubertā bija- konkrēta plinte ar atlaidi un kurā no veikaliem tā atrodas- forši.
Ja man jāizvēlas un jābrauc uz dullo- vai jābrauc 10 km viarāk- bet garantēti- es noteikti izvēlēšos to vietu, kur zināšu , ka manis izvēlētā prece ir.
Paskaties tieši SIAIEROČI.lv- pamēģini atrast optikas sadaļu varu pateikt priekšā- /Medībām/Aksesuāri/Optikas
Nu nezinu cik stipri ir kaut kas man ir jāsaspiež lai es brauktu uz Dobeli optikas lūkoties- NEBRAUKŠU, pat ja izrāditos, ka veikalā tās par 5 EUR tirgo.
Bet to ka Hubertā Huberta dienā visus gaida laba cena- un uzreiz var izrēķināt- kas cik man izmaksās -vienkārši IDEĀLI:)
Slēpts
16.10.2014. 14:49
Saprotu ka IT cilvēki nav medniekveikalu pamatklienti, bet darba specifika ļauj labi spriest par interneta lietotāju paradumiem.
Interneta veikala/kataloga neesamība nozīmē vienu - necieņu pret klienta laiku! Pilnīgi vienalga, kāpēc pārdevējs to nav ieviesis, vai ka klients mežā tāpat nosēdēs ilgāk kā ceļš uz veikalu!
Slēpts
16.10.2014. 15:00
Medniekveikala pamatklienti ir MEDNIEKI.
Un katram MEDNIEKAM ir sava profesija, kuras kompetences ietvaros var veikt savus secinājumus.
Ja man kāds no kolektīva paprasa, kur var nopirkt optiku, tad es viņam sarūpēšu veikalu adreses- kur , un cik tas maksā.
Diemžēl parasti man nākas ieteikt ārzemju viekalus:)
Paskatieties kas notiek sabiedriskajā transportā- Vilciena vagonu var aplaupīt- neviens neko neredzēs- visi baksta mobilās ierīces:)
Cerēsim, ka medīblietu veikali ar laiku ievērtēs jaunos sabiedrības paradumus:)
Slēpts
16.10.2014. 18:26
Ivar, kuri ir tie EU veikali, kas bez lielām problēmām tirgo patronas, pulverus, kapseles? Bez speciāla papīra manšķiet tāpat nekas nesanāks, ja vispār sūtīs
Slēpts
16.10.2014. 19:35
Ģirt lasi uzmanīgāk!
Es teicu ka lodes var nopirkt, nevis pulveri
Slēpts
16.10.2014. 21:00
jopt, jālasi laikam 2x :D
nu tāda ir tā mūsu likumdošana, kurā visas patronu sastāvdaļas pat jāglabā seifā, tākā tiem kam piži un konteineri pagultē - stiepjat tik uz seifu :D
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
20.10.2014. 18:34
Ir lerums pardosanas programmu, kas ir savienotas ar kasi un noliktavu, preces atlikumiem noliktava un
majas lapu. Tas nav par velti. Kada laba plinte gada bus jasamaksa. Bet tauta to prasa!!!
Mes izmantojam SCALA. Kas pirmais kaut ko tadu ieviesis, tas pluks auglus, pie nosacijuma, ka ir finanses uzturet
normalu noliktavu, precu krajumus, nevis interneta majas lapa ir preces ko veikals reali var dabut, kaut kad,
bet to reali nav uz vietas. Tie laiki ir pagajusi, kad vareja izbraukat bodes kaut ko meklejot, un maksaja par
ierasanos darba, tagad viss maksaa, un es braucu uz veikalu iegadaties konkretu preci, zinot, ka vina
tur IR !