Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
05.09.2016. 13:43
Vot tie metāliskie sēdekļi pret kokiem atstutējamie vai iekarināmie traumē tieši tik pat daudz, cik video norādītā konstrukcija. Man ļoti patīk rastais risinājums...
Mēs esam izmantojuši arī vecu ugunsdzēsēju šļūteni ko pārsit pāri krusteniski un atbalsta pret koku.Pluss tāds ka vējā neberzējas koks pret koku un nerada troksni.
Palasot šo tēmu, esmu kļuvis ļoti *zaļš*- mežā ejot, nēsāju līdz tukšu pudeli, kur iečurāt, uz koka ne un ne, ja nu no spiediena kaut kas no mizas atlec:)))
KAtram jau savs ,bet es nesaskatu īpašu jēgu šīm pieslienamajām metāla trepēm. Paskaidrošu kāpēc. Šādu konstrukciju var izmantot tikai ar stacionāru atbalstu ( koku, stabu, veciem kūts mūriem un tml). Tātad ,lai mainītu šīs konstrukcijas atrašanās vietu ir vajadzīgi iepriekš minētie nosacījumi.Tāpēc manuprāt daudz ērtāk un lētāk ir katrā šādā vietā uzbūvēt koka trepi un nekreņķēties par transportēšanu, nozagšanu, izmaksām utt. Trīskājainie, grozāmie sēdekļi ( ne tikai manis gatavotie) izmaksu ziņā ir tikpat dārgi kā šādas kāpnes, taču ar daudzpusīgāku pielietojumu.Respektīvi uzstādāmi neatkarīgi no tā vai izvēlētajā vietā ir pret ko atstutēties. Arī vējā tie nešūpojas. Un pagriešanās iespēja par 360 grādiem ir vērā ņemama priekšrocība.
Pilnīgi piekrītu Mārcim- man pašam ir īpašumā ir tāda metāla trepe- agrāk vēl šur un tur uzliku, bet nu jau pāris gadus nelietoju. īsti atstāt mežā negribas, bet aiznest un piesliet un medīt ar vienu reizi nevar- sanāk vismaz divreiz nostaigāt.
Un vēl jābūt sagatavotam kokam stabam, jo tikai reklāmas rullīšos tā ir , ka aizej uz mežu, pieliec trepi un nomedī zvēru.
Sakuma man ar bija pieslienama 4m trepe.Pec tam piestelleju vel divas kajas ,un sanaca tiri labs tornitis,pie kam to salikta veda var aiznest viens pats un ustellet lauka vidu.
Un vēl jābūt sagatavotam kokam stabam, jo tikai reklāmas rullīšos tā ir , ka aizej uz mežu, pieliec trepi un nomedī zvēru.