Mjāa, nezinu kalab bet man par šito "IEINTERESĒTĪBU" sāk nākt smaids :)))) Ja 15 gadnieks i-neta, nevar atrast sev vajadzīgo info, nu nezinu, vienkārši neticu tam!
Raimi - tikai mieru ;) Tas saucas jaunības maksimālisms :))
Lai tik mēģina - daudziem dūša apraujas pie pirmajiem darbiem!
Mums arī kolektīvā daži gribēja iestāties ar tekstu - "Man ir apliecība un stobrs, tagad es būšu pie Jums un dodiet man atļaujas"...
Tad jau labāk ka šādus aunus izmāca kad viņam 15 gadi un varbūt ap 18 jau ir pie prāta nācis... :D
Uģi nesmīdini, :))) es jau tā ņirdzu... lai mēģina, kas man! ... būtu interesanti uzzināt cik kolektīvi uzzvanījuši un piedāvājušies nu teiksim pēc nedēļas...
Zvanīt vajag viņiem pašiem un kā jau minēju gandīz lūgties un uz vēdera līst...
Jābūt ir cieņai pret kolektīvu un jānāk ar jau domu, ko es varu darīt kolektīva labā - nevis ja Jums mani vajag tad zvaniet :D - nu nevajag nevienam nevienu - es viens arī ar 5000 ha tiktu galā!!! ;)
ziniet, varu pateikt jums vienu, interese ir, un daudziem.... pashi zvanamies, un ir, daudziem ir interese un atbalsta mus, gan apmacit un izskolot gan ljaut darboties vinju un musu laba!
ja jus domajat ka mes domajam ka pa to maksas, tad kludaties, mums naudu nevajag, mums vajag hobiju, un shis ir tas hobijs kuru mes velamies sev par hobiju...
Prieks, ka Tev ir tā degsme, un cerams ka nepazūdīs un nepaliks tik degsme vien bez darbības. Medības- hobijs? Domāju ļoti daudziem tas ir vairāk nekā hobijs.
Es medīju vairākos kolektīvos - un vēl neesmu redzējis pat ne dzirdējis, ka kāds ar baigo degsmi meklētu no malas, kas dzen, vēl jo vairāk medniekus/kolektīva biedrus... Saprotu pukiem 15 gadi un sjo takoje un gribas padzīt, bet ja uz manu kolektīvu atnāktu šāds ar attieksmi, kas man kaut nedaudz nepatīk (un šie komenti tiešām nav tie, kas patīk) tad - čau kakau...
Vecīt cieņa un runasveids ir pirmais priekšnosacījums!
Varēji forumā vienkārši uzrakstīt, ka esi jauns un medīt gribošs jauneklis, ka darīsi visu lai tikai kāds kolektīvs no tā un tā apgabala Tevi paņem - vai kāds nevar atbildēt forumā utt. iedot kontaktus... TAS BŪTU LABĀK...
Bet teksts - "zvaniet man - es izskatīšu variantus" - nu paklau... Labāk palasi ko Tev raksta džeki ar pieredzi un nespridžī!!!
Nedomāju ka kāds krievu laiku mednieks Tevi gribēs ņemt kolektīvā, jo tie jau nu noteikti zin cik grūti bija tikt un kas tik nebija jādara, bet tagad katrs šmurgulis te diktēs kas kuram jādara - tā nenotiek :)
Uģi, nu nesapurgā humora piegāršu! Man jau škita, ka man vienam tas runas veids iesprūdis, bet izrādās kā nē....
Bet varbūtība, pastāv, ka 5-10 vīru kopām vajag dzinējus, jo pašiem, ja vēl jādzen, nekas labs nesak... varbūtība iespējama (jo kelektīvu veidoli jau mums dažādi), tādiem tādi var noderēt, jo viņi jau uz kolektīva biedra vietu, maz vai pretendēs, tikko sāksies "LOVES" lietas tā būs kokos! :))))) vienkārši visam neatliks laika.
P.S. par VMD sniegtās kontaktinformācijas pareizību neatbildu.
Aizputes mežniecība
Brīvzemnieka bulvāris 1, Aizpute,
Aizputes nov. LV-3456
tālr.: 634 48271
Uzraugāmās teritorijas:
Aizputes pils., Aizputes pag.,
Cīravas pag., Kalvenes pag.,
Kazdangas pag., Lažas pag.
Brocēnu mežniecība
Skolas iela 10, Brocēni,
Brocēnu nov. LV-3851
tālr.: 638 23725
Uzraugāmās teritorijas:
Blīdenes pag., Brocēnu pils. ar l.t.,
Gaiķu pag., Remtes pag.
Grobiņas mežniecība
Atpūtas iela 4, Grobiņa,
Grobiņas nov. LV-3430
tālr.: 634 91255
Uzraugāmās teritorijas:
Bārtas pag., Dunalkas pag.,
Durbes pils. ar l. t., Gaviezes pag.,
Grobiņas pils., Grobiņas pag.,
Medzes pag., Tadaiķu pag.,
Liepājas pils., Vecpils pag.
Kuldīgas mežniecība
Dārza iela 8, Kuldīga,
Kuldīgas nov. LV-3301
tālr.: 633 22361
Uzraugāmās teritorijas:
Ēdoles pag., Īvandes pag.,
Kuldīgas pils., Kurmāles pag.,
Laidu pag., Padures pag.,
Pelču pag., Snēpeles pag.,
Turlavas pag.
Kursīšu mežniecība
“Kalnāji”, Kursīšu pag.,
Saldus nov. LV-3890
tālr.: 638 46684
Uzraugāmās teritorijas:
Ezeres pag., Jaunauces pag.,
Kursīšu pag., Nīgrandes pag.,
Rubas pag., Vadakstes pag.,
Zaņas pag.
Nīcas mežniecība
“Mežgari”, Nīcas pag.,
Nīcas nov. LV-3473
tālr.: 634 69128
Uzraugāmās teritorijas:
Dunikas pag., Nīcas pag.,
Otaņķu pag., Rucavas pag.
Pārventas mežniecība
“Čiekurīši”, Rumbas pag.,
Kuldīgas nov. LV-3309
tālr.: 633 22678
Uzraugāmās teritorijas:
Kabiles pag., Rendas pag.,
Rumbas pag., Vārmes pag.
Priekules mežniecība
“Senči”, Priekules pag.,
Priekules nov. LV-3434
tālr.: 634 61161
Uzraugāmās teritorijas:
Bunkas pag., Embūtes pag.,
Gramzdas pag., Kalētu pag.,
Priekules pils., Priekules pag.,
Vaiņodes pag., Virgas pag.
Sakas mežniecība
Dzintaru iela 73, Pāvilosta
Pāvilostas nov. LV-3466
tālr.: 634 98518
Uzraugāmās teritorijas:
Pāvilostas pils., Sakas pag.,
Vērgales pag.
Saldus mežniecība
"Saldenieki", Novadnieku pag.
Saldus nov., LV-3851
tālr.: 638 22024
Uzraugāmās teritorijas:
Jaunlutriņu pag., Lutriņu pag.,
Novadnieku pag., Pampāļu pag.,
Saldus pag., Saldus pils.,
Šķēdes pag., Zirņu pag.,
Zvārdes pag.
Skrundas mežniecība
Amatnieku iela 1, Skrunda,
Skrundas nov. LV-3326
tālr.: 633 31026
Uzraugāmās teritorijas:
Nīkrāces pag., Raņķu pag.,
Rudbāržu pag., Skrundas l. t.
Lai tik mēģina - daudziem dūša apraujas pie pirmajiem darbiem!
Mums arī kolektīvā daži gribēja iestāties ar tekstu - "Man ir apliecība un stobrs, tagad es būšu pie Jums un dodiet man atļaujas"...
Tad jau labāk ka šādus aunus izmāca kad viņam 15 gadi un varbūt ap 18 jau ir pie prāta nācis... :D
Jābūt ir cieņai pret kolektīvu un jānāk ar jau domu, ko es varu darīt kolektīva labā - nevis ja Jums mani vajag tad zvaniet :D - nu nevajag nevienam nevienu - es viens arī ar 5000 ha tiktu galā!!! ;)
ja jus domajat ka mes domajam ka pa to maksas, tad kludaties, mums naudu nevajag, mums vajag hobiju, un shis ir tas hobijs kuru mes velamies sev par hobiju...
Vecīt cieņa un runasveids ir pirmais priekšnosacījums!
Varēji forumā vienkārši uzrakstīt, ka esi jauns un medīt gribošs jauneklis, ka darīsi visu lai tikai kāds kolektīvs no tā un tā apgabala Tevi paņem - vai kāds nevar atbildēt forumā utt. iedot kontaktus... TAS BŪTU LABĀK...
Bet teksts - "zvaniet man - es izskatīšu variantus" - nu paklau... Labāk palasi ko Tev raksta džeki ar pieredzi un nespridžī!!!
Nedomāju ka kāds krievu laiku mednieks Tevi gribēs ņemt kolektīvā, jo tie jau nu noteikti zin cik grūti bija tikt un kas tik nebija jādara, bet tagad katrs šmurgulis te diktēs kas kuram jādara - tā nenotiek :)
Bet varbūtība, pastāv, ka 5-10 vīru kopām vajag dzinējus, jo pašiem, ja vēl jādzen, nekas labs nesak... varbūtība iespējama (jo kelektīvu veidoli jau mums dažādi), tādiem tādi var noderēt, jo viņi jau uz kolektīva biedra vietu, maz vai pretendēs, tikko sāksies "LOVES" lietas tā būs kokos! :))))) vienkārši visam neatliks laika.