Nazi nenemu liidzi,jo paarbaudiits kad nav shauju(ne jau vienmeer bet shauju) ja ir liidzi ne reizi neesmu veel shaavis!!
Un ja pirmais dzivnieks ko ieraugi dienaa kad dosies vai dodies medibaas ir lapsa,buus tukshais,arii paarbaudiits!!:))
Medījot viesmedībās man gandrīz vienmēr jābūt gatavam šaut, gandrīz 100 punkti, ka nāks virsū, pieredze no 70 gadu vidus. Bija man viens paziņa, kas speciāli pirms medībām aptajautājās, kurš ir pirmo reizi šeit medībās un vienmēr uzprasījās blakus numurā pastāvēt, šim arī gandrīz vienmēr veicās. Gribiet ticiet, gribiet nē.
1.Ja braucot uz mežu pa priekšu skrien zaķis,vari tālāk braukt baudīt dabu,bet medījums nebūs.
2.Ja Diāna tev ir devusi sezonas atklāšanā buku,bet tu nosmādē,tad visu atlikušo sezonu vērosi dabu.(Bet arī tas ir labi).
Nu man gan nav ipasu ritualu. Censos ieverot ne puku ne spalvu - pie vellna.
a nu vienigi biezi vien ir ta ka nomedi un piesecini ka nav lidzi vai nu maiss vai nazis utt. ienreiz meginaju speciali nenemt un neka.
Neesmu manticigs.
ja ģērbjoties un kravājoties medībām kaut kas nokrīt ,jau gandrīz divdesmit gadus zinu,vienmēr ir bijis tukšais. bet māņticīgs neesmu,joprojām tam neticu un ar jaunu cerību dodos uz jakti.D D D.
Nekad nedzenu bārdu,medību rītā,neasinu nazi,nemazgāju zobus u.t.t.(pohas un dzēris) arī nedrīkst būt...Ja no šiem punktiem neievēroju,,,tukša diena!!!
Un ja pirmais dzivnieks ko ieraugi dienaa kad dosies vai dodies medibaas ir lapsa,buus tukshais,arii paarbaudiits!!:))
2.Ja Diāna tev ir devusi sezonas atklāšanā buku,bet tu nosmādē,tad visu atlikušo sezonu vērosi dabu.(Bet arī tas ir labi).
a nu vienigi biezi vien ir ta ka nomedi un piesecini ka nav lidzi vai nu maiss vai nazis utt. ienreiz meginaju speciali nenemt un neka.
Neesmu manticigs.