Vai tur dimanta putekļi ir iekšā? Nu nezinu, neesmu dimantu eksperts.
To, ka ar pirkstu parīvējot var just dažāda rupjuma graudu - tas ir fakts.
Un trin arī normāli, pat labi.
Man ir krievu Noksa ražojuma dūcīts no 50x14MF, 58-60 HRC, ķirurģiskais tērauds, nav ne vainas.
Un galu galā, par to cenu, ja arī ar laiku netrīs, bez nevienas asaras - mizkastē.
K RAUTA veikalā nopirku dimanta galodiņas.
Komplektā 360, 260, 180 garauds.
Ražotājs LUX-TOOLS, Profi**** produkts
Letes cena Veselus 4.31 Ls
Pie kases, laupītāji, noplēsa veselus 2.49 Ls par komplektu!
Mednieku veikalos tādām galodiņām cenas vietā ir telefona nummurs.
Iemēģināju vienu no stobru melnināšanas (oksidēšanas) metodēm. Ржавый лак. Pagāja laiks kamēr sameklēju un uztaisīju nepieciešamo aprīkojumu.Čakars mūžīgais... bet rezultāts patīkami pārsteidza. vienmērīga melna spīdīga krāsa. Protams redzēs kā turēsies, bet teorētiski skaitās noturīgākais variants
Šādi lādētas esmu izšāvis 374 patronas, sākumā bija 17 'asečkas' jo nebija līdz galam iespiesta kapsele, pērn piedalījos arī MMD kausos ar 'šaibinu metodē' lādētiem Hornady Interbond + Vihta N140 un uz 200m sapelnīju 39 punktus, protams, nav daudz, bet paskatieties, patronas praktiski garāžā taisītas uz ceļgala ;-D Medībās veiksmīgi izmantoju pusotru gadu un nu jau esmu sakrājis un iepircis "īsto" ekipējumu vītņstobra patronu lādēšanai ;)
Lodes sēdināšanas process: atkal izmantojam veco valcētāju, pašam jāskatās lai sanāk taisni (ātri var saprast) un jāizmanto čaulas kopējā garuma ierobežotājs - manā variantā apvienots ar kapseles izspiedēju, jo kad lode sāk kakliņā sēsties, vajadzīgajā brīdī nevar sviru apturēt, vajag mehānisku ierobežotāju, vienkārši pieliekot blakus.
To, ka ar pirkstu parīvējot var just dažāda rupjuma graudu - tas ir fakts.
Un trin arī normāli, pat labi.
Man ir krievu Noksa ražojuma dūcīts no 50x14MF, 58-60 HRC, ķirurģiskais tērauds, nav ne vainas.
Un galu galā, par to cenu, ja arī ar laiku netrīs, bez nevienas asaras - mizkastē.
Komplektā 360, 260, 180 garauds.
Ražotājs LUX-TOOLS, Profi**** produkts
Letes cena Veselus 4.31 Ls
Pie kases, laupītāji, noplēsa veselus 2.49 Ls par komplektu!
Mednieku veikalos tādām galodiņām cenas vietā ir telefona nummurs.