Nebija mans, bet funkciju pildīja lieliski un porro sistēma
Slēpts
07.03.2019. 11:40
Un kā tas - ''nav ķieģelis un nav ķieģelis kaklā, jo nav ķieģelis, kas nav kaklā''- rāda stiprā krēslā, vai tumsā? Vai kuilim ilkņus saskatīt var?
Slēpts
07.03.2019. 12:39
Un kā vēl var lūrēju bebru, ar aci vairs neredz, bet ar šito štruntu visu,pat bebram varēja redzēt vai bebra bullis,vai govs;)
Slēpts
07.03.2019. 13:05
:D:D:D
Slēpts
08.03.2019. 04:24
Bet vienu gan teikšu ,acs nogurst lūrot monoklī!
Slēpts
23.05.2019. 18:51
Ivars Ozoliņš
04.03.2019. 20:20
Esmu kādus 8 gadus savu pirmo binokli lietojis, šis tas ir pazaudēts, un gribas redzēt vairāk-prasās laikam nomainīt.
Bija man 8x42.
Tagad skatos un domāju, kas būtu labāks - 10x42, 10x50 vai 12x50. Izmantot gribu krēslā un gribu saprast cik lieli ilkņi kuilim ir :)
Un kāda ir atšķirība starp prizmu tipiem- ROOF PRISM vai Porro Prisms?
Ražotājs un modelis man neinteresē, pirkšu ASV.
Uzdevums atrisinājās- ne īsti vēlmju ziņā, bet finansiāli noteikti.
Kā jau minēju, binoklim pazuda dažas detaļas.Binoklis 10 gadus vecs- bet it kā bija mūža garantija.
Uzrakstīju ražotājam - Leupold- saņēmu atbildi, ka remontu var veikt tikai pie viņiem, vai nu lai nogādāju pārstāvim, vai lai pats sūtu uz rūpnīcu.
Tā arī izdarīju.
Aizbraucot ciemos pie radiem , mani sagaidīja pilnīgi jauns binoklis ar tiem pašiem rādītājiem. 8x42.
Par nomaiņu paprasīja NEKO.
Tā kā mūža garantija strādā.
Ivars Ozoliņš
04.03.2019. 20:20
Esmu kādus 8 gadus savu pirmo binokli lietojis, šis tas ir pazaudēts, un gribas redzēt vairāk-prasās laikam nomainīt.
Bija man 8x42.
Tagad skatos un domāju, kas būtu labāks - 10x42, 10x50 vai 12x50. Izmantot gribu krēslā un gribu saprast cik lieli ilkņi kuilim ir :)
Un kāda ir atšķirība starp prizmu tipiem- ROOF PRISM vai Porro Prisms?
Ražotājs un modelis man neinteresē, pirkšu ASV.
Uzdevums atrisinājās- ne īsti vēlmju ziņā, bet finansiāli noteikti.
Kā jau minēju, binoklim pazuda dažas detaļas.Binoklis 10 gadus vecs- bet it kā bija mūža garantija.
Uzrakstīju ražotājam - Leupold- saņēmu atbildi, ka remontu var veikt tikai pie viņiem, vai nu lai nogādāju pārstāvim, vai lai pats sūtu uz rūpnīcu.
Tā arī izdarīju.
Aizbraucot ciemos pie radiem , mani sagaidīja pilnīgi jauns binoklis ar tiem pašiem rādītājiem. 8x42.
Par nomaiņu paprasīja NEKO.
Tā kā mūža garantija strādā.