Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
10.05.2008. 09:02
+1 par Nikon Monarch - manuprāt viena no labākajām cenas/kvalitātes attiecībām + ļoti kompakts. Pats lietoju jau kādus 3 gadus, nesen arī čomam pasūtīju no DNRsports.com
Sandi!
Pirms nedēļas jau tāds man atnāca- esmu apmierināts ļoti. Lai gan kurs ir neizdevīgs- izmaksāja ap 100LS.
Esmu vairākas naktis sēdējies uz kartupeļiem - man patīk- praktiski visu nakti varēja vērot.
Protams dārgais gals noteikti ir vēl labāks- bet man kā pirmais ir pat ļoti ok.
Kā mīnus- uzliekamie vāciņi ļoti viegli nāk nost- droši vien pazaudēšu:)
Plus ir ka noregulējot var nofiksēt stāvokli, lai nākamo reizi paņemot nevajadzētu regulēt..
P.s Es pasūtīju pat otru tādu- ir ceļā, bet tavā linkā ir parādījies - SOME RESTRICTIONS MAY APPLY- izskatās , ka vairāk uz latviju nesūtīs...
Pienācis laiks mainīt binokli, esmu metis aci uz šādiem variantiem: Bushnell-trophy 8*56; 10*42 vai Eschenbach 8*56. Varbūt kādam no jums tādi jau ir, kādi iespaidi ir par tiem? Vai ir vērts pasūtīt no ārzemēm, jo cik esmu pa ausu galam dzirdējis, tad ir izmaiņas ar nodokļiem.
http://www.cabelas.com/cabelas...
Pirms nedēļas jau tāds man atnāca- esmu apmierināts ļoti. Lai gan kurs ir neizdevīgs- izmaksāja ap 100LS.
Esmu vairākas naktis sēdējies uz kartupeļiem - man patīk- praktiski visu nakti varēja vērot.
Protams dārgais gals noteikti ir vēl labāks- bet man kā pirmais ir pat ļoti ok.
Kā mīnus- uzliekamie vāciņi ļoti viegli nāk nost- droši vien pazaudēšu:)
Plus ir ka noregulējot var nofiksēt stāvokli, lai nākamo reizi paņemot nevajadzētu regulēt..
P.s Es pasūtīju pat otru tādu- ir ceļā, bet tavā linkā ir parādījies - SOME RESTRICTIONS MAY APPLY- izskatās , ka vairāk uz latviju nesūtīs...
Tu nopirki 8x42 vai 10x50. Kuru labāk ieteiksi?
Bet tikko izčekoju- nu nesūta viņus vairāk uz Latviju..