Ja jau par kaķenēm runājam, tad no pieredzes visveiksmīgākā gumija bija no divriteņa kameras, tikai kameru vajadzēja sagriezt tādos riņķīšos un šos riņķīšus savukārt savīt kopā. Lidoja labi un savu pirmo medījumu (mājas zvirbuļa izskatā) ieguvu tieši ar šo ieroci.
Slēpts
27.11.2010. 11:22
es saqvu laiku taisiju no visa kā pat no gāzmaskas, bet Kārļa ievietoto kaķeni un līdzīgas nevar pārspēt ar paštaisīto, tur to gumija ir pavisam cita un jauda arī sanāk daudzreiz lielāka
Slēpts
27.11.2010. 11:26
pašam bija Barnet Pro Diablo II - vot tas ir verķis, 10 mm gultnim pa 20m mašīnas priekšējais stikls nav šķērslis :D 19J gaisene to nevar izdarīt - pārbaudīts
Ģirts Vārna
Kārļa ievietoto kaķeni un līdzīgas nevar pārspēt ar paštaisīto, tur to gumija ir pavisam cita un jauda arī sanāk daudzreiz lielāka
Tam nu gan negribas piekrist, neviena rūpnieciskā kaķene netur līdzi kārtīgai paštaisītajai. Var uztaisīt ne tikai ar dzelzs lodītēm, vai ar renkuļiem vien šaujamu, tā ka sanāk visai skarbs rīks. Tiesa, tur jāizmanto ne bikšu gumija, tam vajag zemūdens arbaleta gumiju un mazliet spēka lai to uzparikti atvilktu. ;)
Ojar skaista kajene, bet man majas apstaklos nau iespejams uztasit pasham kajeni tad nu luk es veletos iegadaties tadu uz renkuliem
Slēpts
27.11.2010. 21:29
nu jā Ojār ņemam tās pašas niknās gumijas un uzpriekšu, tik tur vairs neder krūmos nogriezts žāklīts ;) bet es labāk izvēlos rūpniecisku - ērtāk un patīkamāk turēt rokās. Man tad renkuļi nebija vēl pieejami, izmantoju par munīciju vecos gultņus
Martin veiklā ebay.com ir plaša izvēle ;)
Kārļa ievietoto kaķeni un līdzīgas nevar pārspēt ar paštaisīto, tur to gumija ir pavisam cita un jauda arī sanāk daudzreiz lielāka
Tam nu gan negribas piekrist, neviena rūpnieciskā kaķene netur līdzi kārtīgai paštaisītajai. Var uztaisīt ne tikai ar dzelzs lodītēm, vai ar renkuļiem vien šaujamu, tā ka sanāk visai skarbs rīks. Tiesa, tur jāizmanto ne bikšu gumija, tam vajag zemūdens arbaleta gumiju un mazliet spēka lai to uzparikti atvilktu. ;)
Martin veiklā ebay.com ir plaša izvēle ;)