Šodien vārdadienu svin Regīna, Ermīns, rītdien - Ilga
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Krievijā ražotie ieroči

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 31 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 10.02.2010. 19:29

Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2022-07-26 12:21
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 12.10.2005
Medību trofejas: 2
10.02.2010. 19:29
jā esmu arī skatijies tajā lapā, bet man vairāk interesētu tīri personiskais viedoklis........piemēram, par munīciju, utt.......
varbūt kādam ir lielāka pieredze un info par šo ieroci.....??
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2022-07-26 12:21
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 12.10.2005
Medību trofejas: 2
10.02.2010. 13:06
Ko juus vareetu pastaastiit par REKORD....???
Slēpts
10.02.2010. 10:11
paldies viiri par ieteikumiem!!! :) man jau taa arii likaas ka jaanem buus brownings vai kaut kas tamliidziigs..loti noveerteeju juusu viedoklus :)
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
10.02.2010. 08:29
Jāni Ciekur!
Man pašam nav lielas pieredzes ar krievu vītņotiem sotbriem, bet cik esmu redzējis ka tik un arī aprakstīšu.
SKS, un Iž stucersn tas nav ierocis, mūžigi kaut kas notiek ar to, šāviens nav precīzs, it īpaši uz lielākiem attālumiem, atsitiens it īpaši Štuceram ir liels. Un kaut kādi nepatīk cik esmu ieplecojis, nav tas.
Par tigru, tad labāk par to naudu vai pat nedaudz pieliekot paņemt to pašu Brauningu vai Remingtonu, būsi vairāk apmierināts un kvalitātes ziņā daudz labāka un drošāka.
Bet kā parasti būs tādi kas šos RU ražotos ieročus slavēs, bet būs tādi kas pels. Slavēs lielākoties jo nebija dzīvē iespēju medīties ar citiem ieročiem, kas ir labākas kvalitātes un precitizātes ziņā pārspēj RU ražotos :)
Ventis
Ventis
Pēdējo reizi manīts 2024-11-02 14:13
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Sigulda,Sāviena
Medību stāžs: 2005
Aprīkojums: TOZ-34P 12/70,Losj 4 308win,CZ ZKM 452-2e 22lr
Suņi: Klēpja-dīvāna taksis
09.02.2010. 23:11
Nu jā,mans tēvs nomedīja lāci ar Iž-12,un pie tam vēl ar renkuļiem!Laikam,paveicās vecajam:)))
Verners
Verners
Pēdējo reizi manīts 2022-06-30 11:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Koknese
Medību stāžs: 32
Aprīkojums: pilns
Medību trofejas: 81
09.02.2010. 22:57
Aivaram B. Nav krievu lācim obligāti viņu tigri, vepri un saigas un velti Tu neuzticies savai Tikka... Tēva mājās goda vietā glabājas 2 lača zelta trofejas, kuras vecais nomedīja ar KO un tepat pieminēto Losj, nu man domāt, ka Tavi minētie "buržuji" ir krietni uzticamāki nekā sovdepijas dzelži... ;)
Jānim C. AKM un SVD pereģelkas jau šeit forumā tika plaši apspriestas un kā parasti tām ir savi piekritēji un noliedzēji, bet par gaumi jau nestrīdās. Es šinī ziņā esmu kategorisks un iesaku Tev skatīties citā virzienā, nu tīri ētisku apsvērumu dēļ.
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-02-24 23:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
09.02.2010. 22:07
Var būt tas ir tikai mans viedoklis ,bet kā jaunam medniekam es to Iž karabīni tev neieteiktu .Ja gribi karabini tad tikai ar skrūves aizslēgu nevis pārlaužamo.Pirmkārt jo lielāks kalibrs jo ātrāk viņa sāks ļurkāties aizslēgā .Otrkārt kā jaunam čalim tev gribēsies izšaut vairāk par 10 patronām gadā ko vairāk šausi to ātrāk sāks ļurkāties.Vēlāk gribēsies šaut tālāk par 100 metriem un tur jau sāksies problēmas.Ir teiciens ;ka nabags maksā divreiz.
Slēpts
09.02.2010. 18:56
sveicinaati daargie draugi :) veelos iegaadaaties mediibu pusautomaatisko karabiini..kaadas ir juusu domas par VEPR,SAIGA ( lielaa) TIGR ?? paldies :)
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
20.02.2008. 21:09
ar krievu IŽ-18 12kal šauj gandrīz visi Latvijas vadošie šāvēji pa skrejošo cūku.rezultātus var apskatīt saufed.lv .izrunājos ar mednieku,kurš brauc uz lāčiem Krievijā.esot tofejās īpatņi gabaliņu virs trīs metriem.ja kādreiz došos tādās medībās,tad noteikti ar kādu krievu tjigru vai veprju un pēc iespējas garāku patronu aptveri.un lai neapvainojās mana Tikka,Sako,Sauers,nava šie man tādā pasākumā līdznācēji,varētu padomāt par bar bosu.vienīgi eiropa to trīspatronu aptveri var iestumt kādā cilvēka organisma caurumā.Latvijā medījot un pašaujot sacensībās es noteikti negribu krievu vītņu stobrus.