Nu nokaut zābakus pa gandrīz 300 Eur, es negribētu,
Nu tad kādas ZEĶES var vilkt apavos ar Gore - Tex oderi !!!!!!!!!!!!!!
Pārējā Jūsu filozofija mani neinteresē.
Raimnond esmu grekojis un vilcis gan zekes sintetika+vilna gan vilnas tikai, nu nesvist man kājas ne Millet,Le chemau ne Haix zabakos ar gore-tex membranu. Tikai es pa apmeram divam sezonam pamanos nokaut tos zābakus,varbūt ja ilgak nesatu tad saktu svīst.
Slēpts
11.10.2016. 11:26
Ja var gadīties ūdenī brist lietoju Seal Skinz https://www.sealskinz.com/UK/s... zeķes. Ja paņem gana garas, lai pa augšpusi nesūcas iekšā tad ir ļoti komfortabli.
Es ka štata dzinējs šim jautājumam pievēršu pastiprinātu uzmanību. Aukstam laikam - no -2 nopirku Le Chateau gumijas zābakus ar neoprēna iekšu - dārgi, bet silti. Paņēmu gaiši zilo oderi (līdz -15), bet arī -25 nekāda vaina. Katram laikam savi apavi.
Ko nozīmē šis vārdu salikums????
Ziemā, kad gaisa temperatūra ir -10-15,izbrienot pa avotainu purvu, bet pēc tam pāris stundiņas pastāvot uz vietas sapratīsi savu gumijnieku īsto "vērtību".
Pievienojos jautājumam - kādas zeķes iekš to gore-tex var vilkt? vilnu tā kā esmu pieņēmis par neapstrīdamu tabu, bet kokvilnas plānās zeķes? Te bija minēts, ka kāds vilnennei velk pa virsu plāno zeķi.... zeķi, kurā ir cik tur procentu poliesters, elastāns un kokvilna var vilkt jeb tas ir kirdik? Kaut kā man interneta dzīlēs neizdodas atrast precīžu un skaidri saprotamu atbildi uz šo jautājumu....
Un absurdi ir iedomāties un cerēt, ka ar auduma apaviem ar Gore - Tex membrānu iekšpusē, var stāvēt ūdenī!
Muļķības. Gore-tex, ja vien lietotājs pats nav sačakarējis, ūdeni aiztur pilnībā. Tas gan neattiecas uz visādiem airtexiem u.u.t... , kurus tirgo kā analogus.
Slēpts
11.10.2016. 09:51
tā arī būtu jābūt, ja mebrāna strādā, tad ūdens cauri neiet, tur jau tā visa sāls, ka elpo un ūdeni iekšā nelaiž
Kāds sakars Gore-Tex membrānai ar zābaku ūdensnecaurlaidību?!
Jūs laikam gribat, lai membrāna veic gumijas zābaku funkciju? No kurienes tāds pieņēmums un iegriba ?!
Man ir normāli Harkilas garie stulmu ādas zābaki, kurus noimpregnēju un nosmērēju ar speciāliem vaskiem pret ūdens iekļūšanu zābakā.
Zābaka odere ir Gore-Tex, kurai jāveic savas funkcijas, - jāatvada kājas mitrums, sviedri no pēdas, un NELAIST ŠO MITRUMU ATPAKAĻ (tādēļ jau membrāna)
Nekad neesmu pat iedomājies, ka nopērkot "modernus" apavus, kuru ārpuse ir darināta gan no ādas, gan no auduma, kuri laiž cauri ūdeni, kaut arī ar Gore-Tex membrānu iekšpusē,
ka varēšu ar viņiem brist pa ūdeni! Priekš tam ir gumijnieki!
Tādēļ mani interesē, - Vai ir taisnība, ka Gore - Tex membrānai ir vajadzīgas speciālas zeķes?
Un absurdi ir iedomāties un cerēt, ka ar auduma apaviem ar Gore - Tex membrānu iekšpusē, var stāvēt ūdenī!
Nu tad kādas ZEĶES var vilkt apavos ar Gore - Tex oderi !!!!!!!!!!!!!!
Pārējā Jūsu filozofija mani neinteresē.
Ko nozīmē šis vārdu salikums????
Ziemā, kad gaisa temperatūra ir -10-15,izbrienot pa avotainu purvu, bet pēc tam pāris stundiņas pastāvot uz vietas sapratīsi savu gumijnieku īsto "vērtību".
Labai membrānai ūdeni no ārpuses ir jāaiztur pilnībā, piekrītu,
BET ne jau jāveic gumijas zābaku funkcija !!!!
Muļķības. Gore-tex, ja vien lietotājs pats nav sačakarējis, ūdeni aiztur pilnībā. Tas gan neattiecas uz visādiem airtexiem u.u.t... , kurus tirgo kā analogus.
Jūs laikam gribat, lai membrāna veic gumijas zābaku funkciju? No kurienes tāds pieņēmums un iegriba ?!
Man ir normāli Harkilas garie stulmu ādas zābaki, kurus noimpregnēju un nosmērēju ar speciāliem vaskiem pret ūdens iekļūšanu zābakā.
Zābaka odere ir Gore-Tex, kurai jāveic savas funkcijas, - jāatvada kājas mitrums, sviedri no pēdas, un NELAIST ŠO MITRUMU ATPAKAĻ (tādēļ jau membrāna)
Nekad neesmu pat iedomājies, ka nopērkot "modernus" apavus, kuru ārpuse ir darināta gan no ādas, gan no auduma, kuri laiž cauri ūdeni, kaut arī ar Gore-Tex membrānu iekšpusē,
ka varēšu ar viņiem brist pa ūdeni! Priekš tam ir gumijnieki!
Tādēļ mani interesē, - Vai ir taisnība, ka Gore - Tex membrānai ir vajadzīgas speciālas zeķes?