Šodien vārdadienu svin Magnuss, Maigonis, Mariuss, rītdien - Regīna, Ermīns
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - ĶĀ RĪKOTOS JŪS

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 44 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 13.01.2011. 14:02
Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2018-06-15 16:54
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: LV
Medību stāžs: 20
Aprīkojums: Ir
Suņi: Nav
Medību trofejas: 3
04.01.2011. 13:30
Nu vispār atbildīgajai personai būtu jābūt informētai par to kur kurš sēž... Bet ja pa lietu, tad viena kolektīva ietvaros jau var kādā brīdī to lietu izrunāt sēžot pie galda... Diskusijā dzimst patiesība, gan jau Tev izņēmuma kārtā nebūtu žēl, ja kungs ar vārgu veselību pasēž Tavā tornī :)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-05 20:21
04.01.2011. 14:22
Šis temats ir vairāk filozofisks, jo ja TAVĀ tornī sēž kolektīva biedrs, kurš pa saviem aktīvās medīšanas gadiem ir sabūvējis kolektīva platībās SAVUS torņus, kuros sākot savas mednieka gaitas, iespējams, esi sēdējis arī Tu, neko traģisku es tur nesaskatu. Tāpēc jau tās ir kolektīva platības, kurās var koleģiāli medīt. Protams, ka ir skumji, kad uz barotavu atvesta burkānu krava par SAVU naudiņu, bet kolektīva biedrs ar brīvu darba grafiku iesēžas ātrāk, nomedī pirmssvētku sivēnu. Vai arī pavasara odus barojot, esi sabūvējis pāris tornīšus, bet sēdēt tajos un medīt vairāk laika ir kluba kolēģiem. Bet tāpēc jau arī to visu sauc par medīšanu medību kolektīvā, nevis cūkas barošanu aizgaldā ar tai sekojošu nokaušanu. Ne puciņas.
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-09-04 23:06
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
04.01.2011. 15:00
Nevar ne nosodit ne arī slavēt, vienkārši savstarpējās attiecības, arī tās dienas vadonis, nu kaut kā tā, kaut gan versijas un variantu pastāv daudz, kalab tieši tā.......! Man tas būtu normāls iemesls, kolektīvā varenu diskusiju izvest, kalab, kāpēc un ka tad nu mēs tā, neko nesakot darām tā... Galvenais kolektīva iekšienē par tādu lietu neklusēt, runāt! Nu arī tas, kā jau te minēts vecums, jau nu nebūtu tas noteicošais, personīgi praktizējam tā, ka tiek dota īpašnieka atļauja, kaut vai telefoniski - neatceros, kad kāds būtu aizliedzis! Kaut gan bieži, ir vīri, kuri tomēr čoma viškā, neizšauj....
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
04.01.2011. 15:32
Uztaisi komfortablu višku, iekasē piķi.
Bet ja nopietni, tad ar Tavu atļauju, lai sēž,
bet par katru nošauto pērno - 1 maisu graudu,
par lielāku - 2 maišeļus u.t.t., vienojaties.
Barotavai taču ir arī ekspluatācijas izdevumi!
Akurāti uz siena kaudzes jau nevajadzētu sēdēt,
tas kolektīva vienotībai un mieram par labu nenāktu.
Gan pašam kādreiz "kāja aizķersies", tīri negribot,
un šis tornis, barotava Tev būs "vainu pastiprinošs apstāklis".
Bet tā Tev vienmēr būs atmazka, būsi labiņais, uvažaķ budut!
Uldis
Slēpts
04.01.2011. 18:27
induli man liekas ,ka Tev no medibām nav nekādas sajēgas ,pārej uz makšķernieku forumu un beidz muļķības gvelzt.
Kaspars
Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2019-10-23 12:33
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Aprīkojums: Tikka T3 308 win
Medību trofejas: 9
04.01.2011. 19:40
Man ar tāda pat problēma bija 1x, bet tad mēs sākām taisīt pirmos divus pakāpienus tā, lai pats cik vari pacelt kāju un lieta atrisināta. un tad ir sūdzības, ka nevar vairs uzkāpt!
Bet es uzskatu arī šitādiem vajag likt trīsžuburi uz sēžamā, bet vienīgais pašam jāatceras tikai!
Martins
Martins
Pēdējo reizi manīts 2024-10-03 20:41
Atrašanās vieta: Bebrene
Medību stāžs: no 2003.g
Aprīkojums: IZ-27M CZ 550
Suņi: Krievu Eiropas laika Draudzņš
Medību trofejas: 11
04.01.2011. 19:50
Induli, kas tur slikts ja pie barotavas trepi taisa?
Apgaismo mani lūdzu!!!!!!!!!!
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-03-02 16:56
Atrašanās vieta: Valmieras raj. Jeru pag.
Medību stāžs: kopš 2007
Suņi: nav, bet gribu
Medību trofejas: 5
05.01.2011. 01:13
Hmm, kā rīkotos Es? Pirmais šīs tēmas autoram pieteiktu, ka "Caps lock" nav obligāti :) Nākošais pajautatu vai šis minetais kungs nav vedis citās barotavās? Un ja godīgi tad vnk palūgtu jauneklim(šīs temas autoram)(ceru, ka jauneklis pretējā gadījumā būtu mazliet pārsteigts), vai viņam žēl, ka kungs, kas savu mūžu atstaigajis pasēžviņa tornī????
Janis
Janis
Pēdējo reizi manīts 2023-08-01 13:22
Mednieku organizācija: Pie Mednieku ugunskura
Atrašanās vieta: Salaspils
Aprīkojums: Tikka M695 30/06, Toz 34 E
Suņi: Dvorterjers, spalvainos ņem!
Medību trofejas: 11
05.01.2011. 08:43
Bardaks! Ja kads ieriko piebarosanas laucinu un torniti pie taa, tad jau bez torna ipasnieka zinas nevajadzetu tur medit, jo cilveks ir piebarojis celis torni un velas sestdienas vakaros tur pasedet, bet bet izradas ka kads vietejais frukts tur medi pa piektdienam bez tavas zinas, nu neka patikama...! Man ar muca sasauta ar renkuliem un zem tornisa metajas bises caulas, ar kuram man nav nekada sakara jo sezu ar karabini......!!!
Romuls
Pēdējo reizi manīts 2011-12-04 14:57
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: pieticigs
Suņi: 2
05.01.2011. 09:12
vecais īstenībā ir baigi naglijs tips, jo es tiešām nesaprotu vai viņam nav mobilais telefons, vai vnk viņš iedomājas, ka var sēdēt kur grib un kad grib.
Raksta autoram ieteiktu pazvanīt cilvēkam, kurš ir atbildīgs par medību žurnālu un vietām, kur katrs brauc medīt, un paprasīt vai onka vispār medības bija pieteicis, ja nav pieteicis tad pats zini ko darīt.