Vai tā būtu tāda pieklājības frāze, viesos esot, ieraugot kādu jaunāku, to sūtīt, kaut vai tas būtu mājas kolektīva jaunākais dzinējs..... Necieņa pašos pamatos, dzīt ratā tādus viesmedniekus!
Manis vadītajās medībās, pēc laba pasūtījumu, kaut vai pirms līnijas, redzot pirmo reizi, uz nummura Tu netiktu, es pat atgrieztu dalības naudu, ja tāda būtu... pastaigāties pa mežu būtu ticis. Tas par Ulda Spārna repliku!
Lasu, lasu un...nenoturējos;))) Tūlīt man varēs pārmest, ka nodarbojos ar reklāmu un daļēji tā noteikti arī ir. Šeit tēma ir zināšanu līmeņa paaugstināšana - brīvprātīga vai obligāta, vajadzīga, nevajadzīga, par maksu vai citā Latvijas nostūrī. Bet, vīri, es gribētu, lai Jūs atbildat uz vienu jautājumu - kā Jums šķiet, ar ko mēs te MMD visus šos gadus nodarbojamies? Tikai ar naudas pelnīšanu (jā, protams, arī algu saņemam)? Faktiski taču par jebkuru likumdošanas jaunumu, iecerēm, zinātniskiem atklājumiem medību jomā, Eiropas prasībām, pareizu medību norisi, pārkāpumiem un nelaimēm medībās - par to visu MMD var izlasīt. Vai jums neienāk prātā, ka arī lasīšana (pašizglītošanās) var būt līdzvērtīga kursiem? Es nesaku, ka arī kursi nav vajadzīgi. IR! Taču, te jau minēja gan 80, gan 120 latus par kursiem(par šo naudu MMD var lasīt 5 gadus! Un tieši ar piegādi mājās, bez braukšanas no Liepājas uz Rēzekni...). Un ziniet, ko mums visvairāk pārmet? Tieši to, ka "neizklaidējam", bet rakstām "garos likumdošanas murgus". Bet, ja vairāk mednieku šos "murgus" lasītu, tad varbūt nejauktu medību iecirkņus ar medību klubiem un neteiktu (kā šai pat diskusijā), ka iecirkņa reģistrēšanai ir vajadzīga mednieka apliecība... Nu neko - tas pārdomām. Un - veiksmi Jaunajā gadā visiem!
Malacis Anita,lasu visu cauri un vienīgā pamatdoma ir sākumā,kāds grib taisīt biznesiņu.Pat lobētāji saradušies,laikam ieinteresēti?Mana nelaiķa vecāmātē teica ka maizi ar muti pelna divi,suns un mācītājs,laikam jāpapildina sarakstu ar vēl kādu bijušo.:):):)
Taisnība, kurš grib un ir velmes, tas arī jau bez kādām spaidu kārtām visam seko līdzi! Un viens no tiem tiešām ir šis žurnāls, kuru izlasu no vāka līdz vākam, meloju cope nevelk, bet reizēm arī tur ir kāds elligs lasāms raksts priekš manis. Bet ja cilvēks grib speciāli ieguldot savu lielo summu, nu nedrīkts taču liegt tādu prieku.
Tikai neizpratu, kāpēc tik daudzi vēlās to visu, sertificēt apblombēt, ar kaut kādiem kontroles mēriem, vai tas kaut kā saistīts ar nepatiku pret medību vadītājiem, vai paši tā grib iekļūt šai statusā, tā arī visas šis muldēšanas gabalā nesapratu. Vispār jau kolektīvā par medību vadītāju izvirza kolektīvs, un tad tikai dodas eksaminēties pēc papīriem. Vismaz mums tā bija!
Tikai nevajag Raimond un Ilmarson irst.
Ja es mednieku mājā, sveša vietā, nejauši apsēžos ne tanī krēslā, un tas izrādās PAŠA super puper puišeļa - šodien medību vadītāja, bosa krēsls un mani viens krupis nolamā pēdējiem vārdiem, ka esmu aizņēmis viņa beņķi un liek aizvākties, tad viņam noveicās, ka nenorāvās pa muti. Man vienkārši bija labs garīgais.
Veči! Kāda Jums ir augstprātība iekšā !!!
Nu skaidri redzams, ka kolektīvā ir tikai Jūsu viedoklis. Bet pašiem slēpti dvēselē - mazais cilvēciņš,
ar plinti un papīriem azotē jūtas lielāks. Mājās vai darbā zem tupeles, bet mežā nu tā visus drāzīs, tā drāzīs!!!
Nožēlojami!
Velns, nokaitināja līdz baltkvēlei mani tie abi.
Savā attieksmē, ar ko Jūs esat labāki par tiem biezajiem, kam jūra līdz ceļiem un kam ir nieks samīt svešu cilvēku ar sev doto varu?
Uldi, Tev ar nerviem viss labi, ja vari te forumā jau uzvilkties, ko darīsi mežā, vai nav bīstami???????? Vai tik te kāds cits nav augstprātīgs, kā slavenība ieradies un te nu kads, kas gados zaļāks ne tā izteicies, uh velnos izrādījās vadītājs, smagi!!!! Pie mums pieņemts kolektīvā apjautāties, tās dienas vadītājam, vai drīkstu ņemt līdzi ciemiņu, un tad arī ja paņemu, esmu par viņa darbiem un nedarbiem līdzatbildīgs, līdz ar to zinu, kurš jau būs vadītājs. Par kolektīva atmosfēru netaisos diskutēt, lai paliek neizzināts!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.01.2011. 07:34
Pierītu Anitai.
Man jau liekas, ka izglītības iespēju ir pietiekoši. Galu galā, var kaut vai tepat forumā uzdot jautājumu, ja kaut kas nav skaidrs.
Bet te jau , liekas. vairāk kā puse jauc kluba vadītāju ar medību vadītāju :(
Manis vadītajās medībās, pēc laba pasūtījumu, kaut vai pirms līnijas, redzot pirmo reizi, uz nummura Tu netiktu, es pat atgrieztu dalības naudu, ja tāda būtu... pastaigāties pa mežu būtu ticis. Tas par Ulda Spārna repliku!
Tikai neizpratu, kāpēc tik daudzi vēlās to visu, sertificēt apblombēt, ar kaut kādiem kontroles mēriem, vai tas kaut kā saistīts ar nepatiku pret medību vadītājiem, vai paši tā grib iekļūt šai statusā, tā arī visas šis muldēšanas gabalā nesapratu. Vispār jau kolektīvā par medību vadītāju izvirza kolektīvs, un tad tikai dodas eksaminēties pēc papīriem. Vismaz mums tā bija!
Ja es mednieku mājā, sveša vietā, nejauši apsēžos ne tanī krēslā, un tas izrādās PAŠA super puper puišeļa - šodien medību vadītāja, bosa krēsls un mani viens krupis nolamā pēdējiem vārdiem, ka esmu aizņēmis viņa beņķi un liek aizvākties, tad viņam noveicās, ka nenorāvās pa muti. Man vienkārši bija labs garīgais.
Veči! Kāda Jums ir augstprātība iekšā !!!
Nu skaidri redzams, ka kolektīvā ir tikai Jūsu viedoklis. Bet pašiem slēpti dvēselē - mazais cilvēciņš,
ar plinti un papīriem azotē jūtas lielāks. Mājās vai darbā zem tupeles, bet mežā nu tā visus drāzīs, tā drāzīs!!!
Nožēlojami!
Velns, nokaitināja līdz baltkvēlei mani tie abi.
Savā attieksmē, ar ko Jūs esat labāki par tiem biezajiem, kam jūra līdz ceļiem un kam ir nieks samīt svešu cilvēku ar sev doto varu?
Man jau liekas, ka izglītības iespēju ir pietiekoši. Galu galā, var kaut vai tepat forumā uzdot jautājumu, ja kaut kas nav skaidrs.
Bet te jau , liekas. vairāk kā puse jauc kluba vadītāju ar medību vadītāju :(