Kotējās tikai AKM, jo ir viegli pieejams (masveida zagšana Krievijā, pašu rūpnīcšefu kontrabanda utt).
Vot man jautājums par "lodēm ar smaguma centra novirzi". WTF???? lodei, ja pat apvalks nav vienmērīgs jau izkliedi dod, a ar speciāli novirzītu smaguma centru???? Kas par zvēru, moš ir kāda info palasīt?
Piekrītu R.Cunska viedoklim. IZH18MH NAV hromētu stobru.Ja kāds netic, var paskatīties IZH tehniskajos dokumentos, kas ir atrodami Krievijas saitos.Starp citu tur ir daudz interesantu lietu par ieročiem...Krievijas ieroči ar to jau kotējas visā pasaulē, ka ir ļoti vienkārši, izpildes spējīgi jebkuros apstākļos un izpildes stāvoklī.Kāds varbūt atceras dienestu PA rindās, kur AKM bija jebkuros apstākļos AKM.Par lodēm ar smaguma centra novirzi es nerunāju, bet par paša ieroča darba spējīgumu. TAs pats attiecināms arī uz medību ieročiem.Kā daudzi ir izteikušies par Iženēm - pārbaudīta un stabila vērtība.Nopirkt Rem vai Sauer nav māka, māka ir dabūt zvēru pret to stobra caurumu.Un tad jau rezultāti neizpaliek.
Hroms lobās, augstās temperatūrās vibrējot, vobšem, nekas labs! Atradīšu precīzi, nosūtīšu! Kaut kur bija Tabba raksts, kur šis vispār šokā, ka kāds hromē un nevarēja saprast priekš kam?
Robert, nav ko besīties.
Par mežu un kūti bija sarkasms, ja nesaproti jokus, piedod! Bet nomedītais apjoms nedod nekādu priekšstatu par ieroča kvalitāti!
Ižam ir gan hromētie stobri, gan nē, jo viena partija bija ar tiem pašiem "slavenajiem" (bēdīgi) Mannlicher stobriem, pēcāk sāka paši taisīt! Vismaz cik zinu!
Vot man jautājums par "lodēm ar smaguma centra novirzi". WTF???? lodei, ja pat apvalks nav vienmērīgs jau izkliedi dod, a ar speciāli novirzītu smaguma centru???? Kas par zvēru, moš ir kāda info palasīt?
Par mežu un kūti bija sarkasms, ja nesaproti jokus, piedod! Bet nomedītais apjoms nedod nekādu priekšstatu par ieroča kvalitāti!
Ižam ir gan hromētie stobri, gan nē, jo viena partija bija ar tiem pašiem "slavenajiem" (bēdīgi) Mannlicher stobriem, pēcāk sāka paši taisīt! Vismaz cik zinu!