ir lietošanā aimpoints orģinālais ar 2moa punktu jau gadus 5, baterija nēsmu vel mainijis,skats caur viņu vienkārši super'tumsā nežilbina,spožā saulē uz pīlēm problēmu ar nav,piešaut var bez problēmām un ārā neregulējas.otrs lietošanā ir norkonija,ejot uz medībām otrai baterijai vienmēr jābūt līdz,jāpāršauj ik pa laikam,lietainā laikā aizsvīst no iekšpuses,punkta režīmi ik pa laikam atsakās darboties,saulainā laikā problemātiski izšaut,krēslā žilbina.
Man ar tāds bija uzlikts. Tēmeklim kā tādam nav ne vainas.
Pārdevu čomam. Kuram, kā vēlāk izrādījās, doma bija : uzlikšu šādu verķi uz IŽ-27 un klapēšu bebru galvā ar lodi.
Doma nebija pareiza jau pamatos..
Mjā, džeks bij manāmi frustrēts, kad mēģinājām to sarkano punktu piešaut. 35 metros ! neko labāku par 15 cm izkliedi ar Monolit32 dabūt nevarējām. Tātad šaušana bebram galvā izpaliek :)) Ieteicu gan mēģināt citas lodes. Varbūt palīdzēs.
Manuprāt - ir mazs tolks likt šādus verķus uz bisēm, kuru "iedzimtā" precizitāte neļauj izmantot visas tā priekšrocības.
Tos pat 15 cm viņš sašaus arī ar atklāto, bez liekiem ģemoriem un pārmācīšanās šaut...
Ar šīsdienas pieredzi - es uz gludā vispār neko neliktu... Medībām..
Skrienošajam papīram - cits stāsts, tur bez optikas nekā.
Man uz bises stāv šis te http://goo.gl/4pvLdB . Ne pret ko nemainītu, ja nu vien pret AimPoint orģinālu. Tīrā bauda šaut.
Bet nu vienīgi vaidziņu sataisīju, lai uz piemetiena ir.
Slēpts
06.03.2014. 16:10
Edgars savā elementā- man nav , bet es zinu:)
AIMPOINT bateriju ir jāmāk nosēdināt: ar vienu bateriju var strādāt - citāts no ražotāja:
"•ACET technology allows 50,000 hours of operation on one battery"
tas ir aptuveni 5 ar pus gadus visu laiku ieslēgts.
Es Aimpoint lietoju baterijas, kas kļūdas pēc neizlēdzot Leupold ir izlādējušās- aimpointā ilgi strādā:)
Katrai lietai ir savi plusi un mīnusi, laikam jau lietotājam būtu jāpaņem kolēģu bises un jāpeimet pie pleca un jāsaprot kas labāk patīk.
Ģirt var arī tā :)
Un kad piešauši vēlams arī nākotnē šaut ar to pašu munīciju. Jo es piešāvu uz dupleks 32 gr munīciju un mēgināju ar Brenek lodi ar labi iet. Skrotis kā gaja tāgandrīz arī tā iet, bet lodes gan par jaunu jāpiešauj. Tā pat kā ar vītņoto sanāk :)
Bet manta laba. Protams tehnologija dara savu, bet šis te variants man ļoti patika. Un pirmajās medībās ar jauno verķi no diviem šāvieniem 2 rukši.
Slēpts
06.03.2014. 11:29
Jāni, ja ņem šo tad mazāko 2.5mm un garāko, bet tāpat ir jāpiešaujas tēmēt pa jaunam, jo standarta muškas augstums sniedzas tikai ~ līdz šķiedras vidum, tas ir ja iepriekš mušku liki zem trāpījuma, tad pa jaunam škiedra jāliek tieši virsū, bet tā šķiedra nosedz daudz. Es savu easy hit papildinātju ar LPA aizmugurējo ķipa bezdelīgu http://www.lpasights.com/en/pr...
linkā nav īstā paka, es pirku atseviški tikai aizmugurējo daļu. Var iztikt bez Talsiem un ilgas gaidīšanas 5 min darbs
Jāni tici man, nepažēlos nepilnus 20 EUR un izsvied to krupi miskastē!!! Jo laba manta un vairs neko nevajag. Uzstādīja talsu veikalā, protams 2 nedēļas gaidīju, bet tas bija to vērts. Es paprasīju lai sataisa kākaujas ieročiem tēmēšanas sistēmu, tas ir sarkanais punkts stobra galā, bet tuvāk patrontelpai tā kā automātiem tēmēšanas ierīce, manta laba un tēmēt daudz vieglāk!
Pārdevu čomam. Kuram, kā vēlāk izrādījās, doma bija : uzlikšu šādu verķi uz IŽ-27 un klapēšu bebru galvā ar lodi.
Doma nebija pareiza jau pamatos..
Mjā, džeks bij manāmi frustrēts, kad mēģinājām to sarkano punktu piešaut. 35 metros ! neko labāku par 15 cm izkliedi ar Monolit32 dabūt nevarējām. Tātad šaušana bebram galvā izpaliek :)) Ieteicu gan mēģināt citas lodes. Varbūt palīdzēs.
Manuprāt - ir mazs tolks likt šādus verķus uz bisēm, kuru "iedzimtā" precizitāte neļauj izmantot visas tā priekšrocības.
Tos pat 15 cm viņš sašaus arī ar atklāto, bez liekiem ģemoriem un pārmācīšanās šaut...
Ar šīsdienas pieredzi - es uz gludā vispār neko neliktu... Medībām..
Skrienošajam papīram - cits stāsts, tur bez optikas nekā.
Bet nu vienīgi vaidziņu sataisīju, lai uz piemetiena ir.
AIMPOINT bateriju ir jāmāk nosēdināt: ar vienu bateriju var strādāt - citāts no ražotāja:
"•ACET technology allows 50,000 hours of operation on one battery"
tas ir aptuveni 5 ar pus gadus visu laiku ieslēgts.
Es Aimpoint lietoju baterijas, kas kļūdas pēc neizlēdzot Leupold ir izlādējušās- aimpointā ilgi strādā:)
Katrai lietai ir savi plusi un mīnusi, laikam jau lietotājam būtu jāpaņem kolēģu bises un jāpeimet pie pleca un jāsaprot kas labāk patīk.
Un kad piešauši vēlams arī nākotnē šaut ar to pašu munīciju. Jo es piešāvu uz dupleks 32 gr munīciju un mēgināju ar Brenek lodi ar labi iet. Skrotis kā gaja tāgandrīz arī tā iet, bet lodes gan par jaunu jāpiešauj. Tā pat kā ar vītņoto sanāk :)
Bet manta laba. Protams tehnologija dara savu, bet šis te variants man ļoti patika. Un pirmajās medībās ar jauno verķi no diviem šāvieniem 2 rukši.
http://www.lpasights.com/en/pr...
linkā nav īstā paka, es pirku atseviški tikai aizmugurējo daļu. Var iztikt bez Talsiem un ilgas gaidīšanas 5 min darbs
Es biju domājis šo.
http://afhstore.com/shop/image...