jāsoda jau ir, bet ja par stirnu un izrūsējušu plinti liek cietumā, bet ja dzērumā, tātad arī tīšām, nobrauc cilvēku un nedabū nekā, tad arī kaut kas nav kārtībā.
visi aizstáv neēdušās ģimenes neiedziļinoties gadijumā! konkrētais indivīds esot iespējami rūdīts meža zaglis, pēc ciemata iedzīvotāju stāstītā un redzētā un kā pēc šī fakta spriežot, arī rūdīts maliķis, kas neattaisno nevienu viņu izdarīto gājienu (nav viņam skolas vecuma bērnu). Tā vietā, lai tīrītu dzīvniekiem no sniega guļvietas, vestu barību, sargātu un saudzētu ir šādi kr..ļi, kas šaus šādos laikapstākļos, saudzēšanas laikā...
""Es saprastu nosodijuma izteiksanu, bet padumja portala reklama?""
Zariņa, kungs!
Ne es tur klāt stāvēju, ne taisos savu nosodījuma izteikšanu Tev izklāstīt. Cits nosoda, otrs atbalsta, trešais pakulē un izdara pats savus secinājumus. Ivietoju linku, jo pats prasīji papildus informāciju, par šo notikumu.
"...Zaglīgā vārna no lielā siera rituļa, kas pienācās siera rituļa veidotājiem, līdz šim ir atmetusi tikai druskas. Taču zaglīgās vārnas rīcība nepaliks bez sekām..." (c)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
17.01.2011. 15:42
Kaspar! Sai naudai (ja vinu vispar piedzis) butu teoretiski pilna apjoma janonak MSAF. No kurienes tad atkal teoretiski tiek finanseti visadi Latvijas medibu saimniecibai noderigi projekti. Realitate mums atklasies pilna mera tiko mes sanemsim atbildi uz musu vestuli ZM par so temu (sk. Biedribas sadala). Ir pamatotas aizdomas ka ari treknajos gados Latvijas mednieciba ir rupji apzagta neatdodot MSAF visu pec likuma tam pienakosos finansejumu. Japiebilst ka gadiem LATMA to ir redzejusi un neko nav teikusi, jo pasi vien no si katlina ir strebusi...
Bet tagad tas ir beidzies!!!
Es kad izlasu to fraazi- valstij nodariiti zaudeejumi-man drebulli skrien caur kauliem.....Cik valsts organizee mezzadziivnieku piebarossanu-kur tas notiek un kaados apjomos???Zaudeejumi ir bet ne jau valstij nodariiti-tad so summu paarskaitam uz attieciigaa kolektiiva kontu kura robezzaas ir noticis ssiis nelikumiigaas mediibas-buus vismaz par ko iepirkt bariibu dziivniekiem..Maksaat valstij lai naudu iebaazz kabataa liekeezzi-izsmiekls.......
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
17.01.2011. 15:09
Un pirmais komentars zem apollo raksta ir .. aicinajums noskatities ekskluzivu lusa medibu video :))) Laikam ta ir labo mednieku tela poularizesana Safari kluba izpratne! :)) Es saprastu nosodijuma izteiksanu, bet padumja portala reklama? Laikam Haraldam ar saita apmeklejumu ir tik svaki ka jasak vegetariesi agitet uz apmeklejumu :)))
Zariņa, kungs!
Ne es tur klāt stāvēju, ne taisos savu nosodījuma izteikšanu Tev izklāstīt. Cits nosoda, otrs atbalsta, trešais pakulē un izdara pats savus secinājumus. Ivietoju linku, jo pats prasīji papildus informāciju, par šo notikumu.
"...Zaglīgā vārna no lielā siera rituļa, kas pienācās siera rituļa veidotājiem, līdz šim ir atmetusi tikai druskas. Taču zaglīgās vārnas rīcība nepaliks bez sekām..." (c)
Bet tagad tas ir beidzies!!!