Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Atbalstam Zviedru medniekus

Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
21.01.2011. 19:44
Tas atkal Daniēlam,dažus gadus atpakaļ gadījās būt Oslo lidostā,pie manis pienāk padzīvojusi kundzīte un prasa norvēģiski kurā pieturā pienāk autobus kurš iet uz centru.Par cik norvēģiski tikai nojautu ko viņa prasa,palūdzu to pašu pateikt angliski uz ko saņēmu atbildi lauzītā angļu valodā,-es dzīvoju Norvēģijā,un aizgāja.Tas man labi palika atmiņā!
Slēpts
21.01.2011. 20:04
Valsts valodas likumu var piesaukt Briselē. Runa ir par atbalsta sniegšanu zviedriem! Saprotams, - ik vienam ir tiesības nepalīdzēt, ja prasa. Vienīgi pēc tam nevajag čīkstēt, ka pašiem arī nepalīdzēs, kaut arī vajadzēs ;) Sasmējos par savu "augstprātību"
Sandris
Sandris
Pēdējo reizi manīts 2016-08-29 21:30
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: mk mersrags
Atrašanās vieta: Uguņi
Medību stāžs: no 2002. gada
Aprīkojums: Browning Bar
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 7
21.01.2011. 20:19
Daniela kungs, vai tiešām ir tik grūti pateikt latviski, par ko iet runa! Varbūt tiešām jānolaižas no mākoņiem. Es labprāt palīdzu, bet man nav jātaisnojas par valodu zināšanu vai nezināšanu!
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
21.01.2011. 20:23
Nu tad paskaidro par ko iet run es tā arī nesapratu:
CC/2011-001 2011/01/21
Atbalsta Zviedrijas Wolf Hunt Šodien - vajadzīgās darbības
Sejas un Zviedrijas Mednieku ir nepieciešama jūsu palīdzība, tas būs tikai jums 2 minūtes.
Zviedrijas Wolf Hunt notiek tagad un par spīti ir viens no labākajiem modeļiem medībām un saglabāšanai, tā ir piesaistījusi pretrunīgs uzmanību plašsaziņas līdzekļos un Briselē.
20 vilku medības atļauju Zviedrijā ir apšaubīja ES Komisija, kā arī ES Vides komisārs Janez Potočnik komisāre.
Lēmums tiks pieņemts pēc Komisijas drīzumā par šo jautājumu.
Ir 3 lietas, varat darīt:
1.Please nodrošina Zviedrijas Wolf Hunt turpinās, reģistrējoties jūsu atbalstu šodien parakstot vēstuli Komisijai šeit: http://www.jagareforbundet.se/... ...
2.Please dalīties saikni ar visu savu personālu un atbalstītājus un savā tīmekļa vietnē, kurā lūdza reģistrēt savu atbalstu.
3.Please izsūtīt preses relīzi, lai savas valsts presei. Ja jūs vēlaties veidni presei, lai jūs varētu izveidot un pielāgot, lūdzu, sazinieties Marilise Saghbini pēc FACE (marilise.saghbini @ face.eu).
Lai iegūtu vairāk informācijas par Zviedrijas Wolf Hunt, lūdzu, skatiet: http://www.jagareforbundet.se/... ...
Paldies.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-03-02 16:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Valmieras raj. Jeru pag.
Medību stāžs: kopš 2007
Suņi: nav, bet gribu
Medību trofejas: 5
21.01.2011. 20:27
Hmm Daniels ir pacēlies virs vidējā latviešu mednieka līmeņa! :):):)
Par to, kas tekstā, protams, ir interesanti, bet neesmu lasījis tik dziļus pētījumus par Zviedrijas vilkiem, lai tā akli atsauktos!
Armands
Armands
Pēdējo reizi manīts 2020-04-15 14:18
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: ir
Suņi: nav
21.01.2011. 20:29
Mazāk filazofijas vairāk rīcības, Vaivada kungs...
Atvainojos, ja esmu ko neprecīzi iztulkojis..
Atbalstiet Zviedrijas vilku medības - nepieciešams atbalsts
Zviedrijas medniekiem ir nepieciešama jūsu palīdzība, tas Jums aizņems tikai 2 minūtes.
Zviedrijā vilku medības notiek tagad un, par spīti, ir viens no labākajiem modeļiem medībām un to saglabāšanai, bet tā ir piesaistījusi pretrunīgu uzmanību plašsaziņas līdzekļos un Briselē.
20 vilku medību licences Zviedrijā ir apšaubītas no ES Komisijas puse, kā arī ES Vides komisāra Janez Potočnik.
Lēmums tiks pieņemts DRĪZUMĀ.
Ir 3 lietas, ko varat darīt:
1.Lūdzam nodrošināt, lai Zviedrijā vilku medības turpinās, reģistrējoties un parakstot šo vēstuli ES komisijai šeit:http://www.jagareforbundet.se/... ...
2.Lūdzu nododiet šo ziņu / saiti saviem kluba biedriem un atbalstītājiem
3.Lūdzu izsūtīt preses relīzi savas valsts presei. Ja jūs vēlaties materiālu savas valsts presei, tad sazinieties ar Marilise Saghbini (marilise.saghbini @face.eu).
Lai iegūtu vairāk informācijas par Zviedrijas vilku medībām, lūdzu,skatiet: http://www.jagareforbundet.se/... ...
Paldies.
Marilise Saghbini
Komunikāciju vadītāja
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-03-02 16:56
Atrašanās vieta: Valmieras raj. Jeru pag.
Medību stāžs: kopš 2007
Suņi: nav, bet gribu
Medību trofejas: 5
21.01.2011. 20:31
Arnis vispār labs, pie jautājuma iztulkojiet, iekomentē, ka vienkārši jāieraksta savi dati un viss rullē. :D:D:D
Armands
Armands
Pēdējo reizi manīts 2020-04-15 14:18
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: ir
Suņi: nav
21.01.2011. 20:32
filasofija - a to teiks, ka netikai valodu nezinu, bet arī raxtīt nemāku :)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
21.01.2011. 20:40
Šāds brīnišķīgs Googles tulkojums ir saprotams Vaivada kungam,bet ne vienkāršam medniekam.
Slēpts
21.01.2011. 20:57
Atvainojos! Daniēls vispār ne uz ko neaģitē. Ne par, ne pret! Katram pašam galva uz pleciem!
Paldies Armandam Apinim, kurš lieliski iztulkoja! Vairāk šādas iniciatīvas no pašiem un mazāk uz Zariņu!! Tas bija tas, ko vēlējos pateikt jau pirmajā reizē. Par viedokļiem - arī negatīvs viedoklis ir viedoklis, kurš pelna cieņu