čaw, Džoni!
Cerbers arī bija "dīvānu suņu" organizācijas biedrs un medī viņš tagad citos medību laukos pateicoties šitādiem pārgudreļiem, kādi te nav maz! Tas tā, mani tas aizskar personīgi! Zinātu kurš, nezinu, kā tas beigtos!
Ta lūk!
Mēs arī mazliet saudzēšanas režīmā, jo rukši sāk aprakt laukus un saimnieki sūdzas, ka nav miera. Ja nepalīdzēsim, tad var nenoslēgt jaunus līgumus. Bet to daram ļoti uzmanīgi, lai mamma ar bērniem neciestu. Bet barojam jau visu laiku, bet jēgas mazs, jo sniega bija ļoti maz un barības daudz, tapēc barotavās nebija lielas aktivitātes. Bet prātīgāk jau būtu, ka no Jāņiem...
Nu mes ta nedaudz dabusim pamedit jo vinu ir padaudz un nevar atlaut lai sarok plavas. Barosim talak no lauksaimniecibas platibam un medisim ap lauksaimniecibas platibam.
Ruksšiem jau vēl vajadzētu ļaut vaļu.Un aizvest kādu maisiņu kukuruzas lai rukšu mama var sivenus pabarot.Rudenī pašiem prieks skatities uz veselīgiem rukšiem.Es tā dom.
Liec nu rukšiem mieru.Ļauj viņiem deklarēt dzīves vietu.Pašam vasarā būs interesantāk.Tagad neaizmirsti mežā atstāt cienastu rukšu mammai.Par medīšanu varētu sākt domāt ap Jāņiem.
Cerbers arī bija "dīvānu suņu" organizācijas biedrs un medī viņš tagad citos medību laukos pateicoties šitādiem pārgudreļiem, kādi te nav maz! Tas tā, mani tas aizskar personīgi! Zinātu kurš, nezinu, kā tas beigtos!
Ta lūk!
Vai esi apmierināts ar sava Benelli sniegumu? Kā lodes lido, ir gaidītie rezult.?