Re kā kungi var šaut, nepastāv ne liegumi, ne likumi. Šoreiz gan būtu ļoti gandarīts,ja šos abus kungus kārtīgi pārmācītu,tā lai mūžā vairs negribētos medīt. Caunes kungs ar savu nekaunību ir ļoti labi pazīstams Jelgavas iedzīvotājiem. Nesaprotu tik vienu, kā var melot, ja viss ir nofilmēts un redzams,ka Ozoliņa kungam klēpī ir ierocis,ko viņš mēģina izlādēt.Zemgales Ziņām Caunes kungs teica, ka tas esot bijis vai nu slotas kāts vai zars, nu nesam tak mēs tik lieli muļķī! Manas domas ir tādas,ka Caunes kungs nav mednieka statusa cienīgs,ja nevar pat atdzīties un nemelot, kad fakti runā paši par sevi! Nākamreiz kad viņu redzēšu izteikšu publisko FUJ!!! :D
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
27.02.2011. 19:39
Re kā - kad dzinējsezonai liegums, motosezonai viss tikai sākas:(
Neaicinu uz vardarbību, taču to sūda japāņu "burānu" pie iespējas sacaurumotu, lai der tikai šrotam. Cūkas, ne cilvēki.
Tam bezkauņam sabiedriskais fuj ir kā pīlei ūdens! Ieskataties viņa tuklajā ,bezkaunīgajā ģīmī. Scenārijs ,viņam, ļaunākajā gadījumā būs tāds pats kā bēdīgi slavenajam Dripem.Žēl protams, bet tas diemžēl ir mūsu pašu - vēlētāju nopelns.Ar to slotas kātu vai zaru kādā klusākā vietiņā bez lieciniekiem pa muguru ,tā riktīgi,lai atcerās ko ēdis.
Labrīt!Nevienu te netiesās- redzēsiet! Viņš izspruks sveikā, jo video neskaidrs, bez datumiem, laikiem u.t.t. ierocis, lai arī pielādēts, atrodas pie otra veča un nofilmēts arī nav ka viņš brauktu ar pielādētu ieroci. Tas dūšīgais vecis tik izskatās pēc Caunes un video arī nav redzama nekāda vietas piesaiste, tā kā video arī varētu būt filmēts, Caunes līgumplātībās un vispār ar kādām tiesībām tas džeks viņus apstādināja un brutāli atņēma atslēgas, re kur arī īstais ko notiesāt par uzbrukumu nabaga medniekam........... skumji, bet tieši tā , vai līdzīgi arī notiks un nekas netiks pierādīts :(. Un vispār Caune tik braukājās ar sniega moci, kāda viņam daļa gar to ka kāds pa kluso uzlīdis uz viņa braucamā aizmugurē un šauj stirnas? Nekāds!:D Jā un Cauna ieroci iedeva policijai, noteikti tāpēc, ka tā plinte kas redzama, nav viņa, bet gan tā otra, kura personība nav noskaidrota....
Artur.
Kas to lai zin ar ko tas beigsies.
Pirmkārt - līdzbraucējs ir zināms- zz.lv raksta : "Rīgas virsmežniecības mežzinis Jānis Ozoliņš."
Caunes kungam , atšķirībā no filmas " CEPLIS" droši vien nekas nebūs, bet zz.lv raksta: "J.Ozoliņš šorīt «Ziņām» telefonsarunā apstiprināja, ka medību ierocis viņam bijis līdzi, jo kopā ar Z.Cauni esot devušies uz Vilci. «Braucām uz saskaņotām medībām,» sacīja J.Ozoliņš."
zz.lv rakstīja:" Viņš arī nenoliedz «Ziņu» rīcībā esošo informāciju, ka ceturtdienas vakarā bijis alkohola reibumā, taču noliedza, ka reibumā būtu bijis, ar ieroci rokās braukdams uz sniega motocikla. «Alkoholu lietoju pēc tam,» sacīja J.Ozoliņš. No viņa teiktā noprotams, ka viņš iedzēris laikā starp braukšanu uz medībām un liecību sniegšanu policijā, kas notika pāris stundu vēlāk."
Vispār šis stāsts ir nepatīkams ar to- ka pēc "Popkorna" šaušanas atkal figurē šaujam ieroči un arī to , ka mednieki tiek saistīti ar malu medībām.
Labāk, būtu bijusi rakstu sērija par to , ka mednieki - ir pasargājuši vistu kūti- veiksmīgi nomedījot 10 lapsas- piemēram.
Es domāju ka par viņa palikšnu amatā nespriedīs ne policija ne tiesa ,bet gan pāris cilvēki pie vakariņām.Viss ir atkarīgs no tā cik viņš būs vajadzīgs vai nevajadzīgs.
Nu vismaz avīzē bija rakstīts, ka to spriedīs pati dome. Gan jau, ka izteiks rājienu :)
Un es tā pie sevis domāju:"ja es izraisu ceļu satiksmes negadījumu, nevienu taču neinteresē vai es to šļuku iedzēru pirms vai pēc negadījuma..."
Es sevi arī vairāk pie reālistiem pieskaitu, tamdēļ īpaši neticu frāzei:"Viens likums, viena taisnība-visiem," Man tuvāks:"Virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks..."
Liriska atkāpe :D
Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Pilnībā atbalstu Leo Koka viedokli-viņi ir pielīdzināmi klaiņojošiem suņiem. Arī par vīriem viņus nosaukt grūti. Vienkārši gļēvas zaķupastalas. Man liels prieks, ka arvien vairāk īr tādu, kuri uzdrošinās tādus ,, gļēvuļus,, kārt pie kaunu staba.
Neaicinu uz vardarbību, taču to sūda japāņu "burānu" pie iespējas sacaurumotu, lai der tikai šrotam. Cūkas, ne cilvēki.
Kas to lai zin ar ko tas beigsies.
Pirmkārt - līdzbraucējs ir zināms- zz.lv raksta : "Rīgas virsmežniecības mežzinis Jānis Ozoliņš."
Caunes kungam , atšķirībā no filmas " CEPLIS" droši vien nekas nebūs, bet zz.lv raksta: "J.Ozoliņš šorīt «Ziņām» telefonsarunā apstiprināja, ka medību ierocis viņam bijis līdzi, jo kopā ar Z.Cauni esot devušies uz Vilci. «Braucām uz saskaņotām medībām,» sacīja J.Ozoliņš."
zz.lv rakstīja:" Viņš arī nenoliedz «Ziņu» rīcībā esošo informāciju, ka ceturtdienas vakarā bijis alkohola reibumā, taču noliedza, ka reibumā būtu bijis, ar ieroci rokās braukdams uz sniega motocikla. «Alkoholu lietoju pēc tam,» sacīja J.Ozoliņš. No viņa teiktā noprotams, ka viņš iedzēris laikā starp braukšanu uz medībām un liecību sniegšanu policijā, kas notika pāris stundu vēlāk."
Vispār šis stāsts ir nepatīkams ar to- ka pēc "Popkorna" šaušanas atkal figurē šaujam ieroči un arī to , ka mednieki tiek saistīti ar malu medībām.
Labāk, būtu bijusi rakstu sērija par to , ka mednieki - ir pasargājuši vistu kūti- veiksmīgi nomedījot 10 lapsas- piemēram.
Un es tā pie sevis domāju:"ja es izraisu ceļu satiksmes negadījumu, nevienu taču neinteresē vai es to šļuku iedzēru pirms vai pēc negadījuma..."
Es sevi arī vairāk pie reālistiem pieskaitu, tamdēļ īpaši neticu frāzei:"Viens likums, viena taisnība-visiem," Man tuvāks:"Virs zemes nav taisnības, dūrei tik spēks..."
Liriska atkāpe :D