Jelgavaa Lijaa sanaaks viss leetaak,tas komplekts ar Leupold optiku sanaaks kaadi 750ls,bet ar Bushell kaadi 650ls!!Jaapasuuta gan taa Tikka ir jo liels pieprasijus,bet ar kal 30-06 ir uz vietas!!!
Nezinu ko juus tik looti paardziivojat pa to Liju,pats pirku tur stobru un bija ok!!Ja tu dodies tur un zini ko gribi probleemu nav!!!
Neapstriidu!!Bet nezinu man SAVAGE kaut kaa nepatiik!!Protams gaumes lieta,nesaku ka taa ir slikta,domaaju tieshi ka laba,bet vnk man kaut kaa tie somu ierochi labaak!!:))
Slēpts
10.04.2008. 22:41
Paņem divas iženes ar jahtijakt optiku,ar vienu varēsi trāpit no šķūnīša pļavā ar otru no pļavas šķūnītī.Tas tā jautrībai.
Es pirku tā - izbraukāju visus Rīgas veikalus un liku pie pleca visu, kam tiku klāt. Kad paņēmu Brauning Bar Long, tad tas bija kā pielīmēts. Uzreiz bez piepūles atradu mērķi. To arī nopirku, jo vienam laidne par garu, citam par īsu, citam atkal cita sāpe. Izbraukā, piemērī, aposti, pašauj, gan māte daba pati pateiks, kas ir tavs. Regrosā uz Daugavgrīvas ielas par pāris latiem var izmēģināt šaujamo pa mērķi...
Nezinu ko juus tik looti paardziivojat pa to Liju,pats pirku tur stobru un bija ok!!Ja tu dodies tur un zini ko gribi probleemu nav!!!