Konfiskacija ir iespejama, seit nebus speka princips par pagatni, Australija ir precedents, kad visiem atnema pusautomatus un pumpjus pec viena psihopata saudisanas.... Blakus tema ieliku saiti uz dokumentu latviesu valoda. Ta ir direktiva un to, ka tiesi Latvija to ieviesis - ir jautajumi. Bet, zinot musu varas hipertrofeto tieksmi parpildit planu...
Kāpēc nepirkt pusautomātu?
Kāds tam sakars ar ES iespējamiem lēmumiem!?
Ja ES pieņems lēmumu pret pusautomātiem, man viņu konfiscēs?
Pārdot jau nebūs kam!
Pusautomātu tagad pirkt nevajadzētu. Derētu sagaidīt gala lēmumu no ES un vai tiešām Latvija ir izņēmumos. Ka nesanāks vēlāk kost pirkstos... Protams, katram ir sava liela galva un tomēr mazs padoms :)
Nu baigi jau līdzīgās Norma orix un s&b PTS.Varbūt kļūdos,bet ar tiem monstriem pa bukiem nešaušu.Cipars normāls.Manis pieminētās lodes mazākus medījumus par mežacūku ap 50-70 kg pamatīgi "paspridzina".Bukam mierīgi var maukt pa ribām un iekšas nav jāizņem, bebram norāva galvu. Nu šausmas.Saprotu,ka šitas kalibrs nav priekš sīkuļiem, tomēr varbūt ir kaut kas,kas man varētu derēt. Dažkārt tomēr gaidot lielos rodas nepieciešamība pēc "vieglākas patronas".
P.S. Vajadzēs saņemties un apmeklēt to Jēkabpils bodi.Visi jau dikti slavē.
Diemžēl, Jozefa Staļina laiki mums iedzinuši paniskas bailes.
Kā savādāk - neatļauts ierocis taču :D
Kāds tam sakars ar ES iespējamiem lēmumiem!?
Ja ES pieņems lēmumu pret pusautomātiem, man viņu konfiscēs?
Pārdot jau nebūs kam!
P.S. Vajadzēs saņemties un apmeklēt to Jēkabpils bodi.Visi jau dikti slavē.