Spriežot pēc gramatikas kļūdām, Toms vēl pa kādu 3-šo klasi dzīvojas :)
Bet, ja par tēmu, tad cilvēki paši vainīgi, ja atrāda savus "varoņdarbus" publiskā vidē. Ne pārāk sen viens gudrinieks draugiem.lv bija nomedītu dzērvi (!) ielicis...
Runa man liekas jau nav par to kurš kuru te stuči, bet gan par to ko šādi varoņi dara ar mednieka tēlu sabiedrības acīs, manis pēc cilvēks var medīt jebko un jebkurā laikā,tas atkarīgs no katra cilvēka godaprāta un sirdsapziņas, kamēr tas netiek publiski izpausts un foto ar šiem varoņdarbiem ievietoti publiskos portālos.
Skatieties, vīri, jaunā maiņa aug.. divus vārdus loģiskā teikumā savirknēt ir grūtības, bet mute kā laidara vārti.
Tiesa, uz mentāli apdalītiem pieņemts nedusmot.
Tom stukači stukači. Pie mums Latvijā vēl nav tik daudz stukaču, aizbrauc uz Vāciju un tur toč ieraudzīsi ka katrs vācietis ir riktīgs stukačs.
Es piemēram ar nemīlu daudz ārdīties ar to ka re kaimiņs vai vēl kaut kas kaut ko nomedīja, bet jābūt saprāta robeižai, kad, kur un ko medīt, un vēlāk atrādīt tas ir palielīties draugu vai visas Latvijas priekšā. Tās ir dažādas lietas. Vai tu nomedīji to pašu lūsi ziemā kad tev visi doki ir kārtībā, vai arī to nomedīji nelaikā un vēl lielies ar to. Kā saka jādomā ar galvu ko dari.
Vēl Tom ir tāda kā mednieku ētika, kur pieprasa ne tikai noteiktā atļautā laikā medīt noteiktu dzīvnieku, bet arī ar cieņu pret to attiekties, bet nevis nomedīji to un vēlāk ej nu dažādās pozās bildējies ar to un vēlāk izrādi pusei Latvijas iedzīvotāju, un vēlāk sākas tās problēmas ka mednieki ir asinskārie radības, kam nav želastības un cieņas pret medījamo dzīvnieku. Palasot tavu proflia info, tad tev jābūt jau labai medību pieredzei, bet palasot tavus kometnus tad liekas ka tev no medībām nav nekādas poņas, un vēl pie tam no komentiem saprotu ka pie jums jūsu kolektīvā gulda visu kas kustas, jo tavi kometni uz to norāda.
Katram medniekam gadās dzīvē visādi, tikai nevajag tagad te Tom tēlot svēto govi, ka tagad visi stuči. Ja tagad tiešām visi stučītu, tad trešdaļa mednieku toč paliktu bez stobriem.
Vēl palasot tavus sākuma komentus saprotu ka pats ar nepalaistu izdevību nomedīt lūsi vasaras sezonā. Uj uj, tas nav labi, jo kur tava mednieka ētika, var būt tā ir lūsū mamma kas meklē medījumu lai pabarotu savu bērnus, un tad irzrādās ka tu to lūšu mammu nomedī un mazie lūsēni paliks bez barības un nomirs no bada. Ne velti ir noteikti liegumi, un ne velti tos jāievēro, ja mēs vēlamies attīstīt medību saimniecību. Jā tas pats lūsis nes daudz postījumu tām pašām stirnām, bet tā taču ir daba, un katrs dzīvnieks ir barības ķēde šajā posmā. Tikai diemžel dažiem tas nepielec un sāk gudroties.
Un nobeigumā, Tom skatos tev kultūras nav nekādas, kulturāli un ar tādu kā melno humoru tu iegriezt nevari, jo vēl nav prātiņš tik tālu attīstījies lai bez rupjībām neiztikt. Jā katrs kaut kad noraujas no ķēdes, bet ne līdz tādai stadijai ka sāl apd...t tos kurus pat nepazītsi.
Vari iedomāties ka tagad Latvijā sāks visu šaut kas kustās, un kas būs tālak, nekā laba, tāpēc pēc idejas sabiedrībai ir jāzino par tādiem tipiņiem kas pārkāpj likuma noteikumus, lai rezultaātā nebūt tā ka tajā rajonā kur tiek nelikumīgi medīts nepaliktu nevienas dzīvas būtnes. Kāpeč tad tie lielie varoņi šauj tikai vērtīgus medījamos dzīvniekus, bet kad aiziet runa par tām pašām lapsām ješķas tad uzreiz sākas atrunas ka re patronas dārgas un vēl kaut kas.
Vēl aizmirsu pierakstīt. Tom ko tu viņu tā aizstāvi, viņš tev ir kāds radinieks, vai paziņa. Labāk domātu par savu pēcpusi, lai pašam netrāpītos kādam stukačam acīs. Otrādi jāpriecājas ka tika atklātas nelikumīgas medības, jo iedāmājies ka tas lūsis tika nomedīts tavās medību platībās, un ko tad tu teiktu, lai medī tālāk, domāju ka nē, pats pirmais skrietu uz mežniecību ziņot par tādu gadījumu. Visi esam gudri kad pašus neskar tāda lieta, bet kad jau radās problēma, tad nezina ko darīt.
Pēteris Siliņš, Es jau domaju ka tu nevienu komentaru neuzrakstisi, bet tomer teu taču vienmer kaut kas stulbs jauzraksta ka jau var teikt katra diskusija!!
edgars kecs, Kads sakars mums ar kaut kadu Vāciju??
Ne vins jau specijali neplatas sanak katram kaut kur kludities, bet tad ari viņam personigi pasaki nevis reklame visai pasauleij!!
Vasaras laika mediju tikai vainu kuili vainu stirnu azi!!
Un sakoties septembrim nak klat aļņa bullis un brieza bullis!!
govis kazas un kur nu vel sivenmates vispar nemediju!!
Un tam ari seko mans medibu kolektivs !!
Liela daļa taisnibas jau tev ira to es atdzistu jo tu no visiem komentariem vis mierigak un gudrak uzrakstiji (netelojot arstu vai skolotaju!!!
AA unja kas tev ari ir kļuda teksta!!
Un lapsa un jenotus es šauju ari baura laika!!
Man miļakas medibas ir ziema uz lapsam!!
Edgar, biju tev veselu penteri uzrakstijis tikai netisam nenosutiju!!
Sakot isuma mediju tikai trofeja zverus un atļautaja laika!!
Lusi esmu redzejis vasara vienu un pat ar savu mazuli šaujama ataluma,bet lusis vel jau projam dzivo nu ja kads cits vinu nav nošvis!!
Sakarigi jau tu runa vismaz netelo pargudro!!
aaa un lapsas un jenotus mediju kad vien ir iespeja un municiju neželoju!!
jo miļakas medibas ir ziema uz lapsam!!
Ne nauv vins man radinieks!!
man nav ko domat es mediu likumigi un tapec nav problemu!!
Nezinu ka butu ja es vinu piekertu savas platibas- nu ja tad au butu ka butu!!
Bet nu publiski to jau nu nevajadzeja Janim izcelt!!
ok man te apnik cepties!!
Šauj garam!!!
Bet, ja par tēmu, tad cilvēki paši vainīgi, ja atrāda savus "varoņdarbus" publiskā vidē. Ne pārāk sen viens gudrinieks draugiem.lv bija nomedītu dzērvi (!) ielicis...
Kristaps Ozoliņš, Skolotajs te esi atradies???
Tiesa, uz mentāli apdalītiem pieņemts nedusmot.
Es piemēram ar nemīlu daudz ārdīties ar to ka re kaimiņs vai vēl kaut kas kaut ko nomedīja, bet jābūt saprāta robeižai, kad, kur un ko medīt, un vēlāk atrādīt tas ir palielīties draugu vai visas Latvijas priekšā. Tās ir dažādas lietas. Vai tu nomedīji to pašu lūsi ziemā kad tev visi doki ir kārtībā, vai arī to nomedīji nelaikā un vēl lielies ar to. Kā saka jādomā ar galvu ko dari.
Vēl Tom ir tāda kā mednieku ētika, kur pieprasa ne tikai noteiktā atļautā laikā medīt noteiktu dzīvnieku, bet arī ar cieņu pret to attiekties, bet nevis nomedīji to un vēlāk ej nu dažādās pozās bildējies ar to un vēlāk izrādi pusei Latvijas iedzīvotāju, un vēlāk sākas tās problēmas ka mednieki ir asinskārie radības, kam nav želastības un cieņas pret medījamo dzīvnieku. Palasot tavu proflia info, tad tev jābūt jau labai medību pieredzei, bet palasot tavus kometnus tad liekas ka tev no medībām nav nekādas poņas, un vēl pie tam no komentiem saprotu ka pie jums jūsu kolektīvā gulda visu kas kustas, jo tavi kometni uz to norāda.
Katram medniekam gadās dzīvē visādi, tikai nevajag tagad te Tom tēlot svēto govi, ka tagad visi stuči. Ja tagad tiešām visi stučītu, tad trešdaļa mednieku toč paliktu bez stobriem.
Vēl palasot tavus sākuma komentus saprotu ka pats ar nepalaistu izdevību nomedīt lūsi vasaras sezonā. Uj uj, tas nav labi, jo kur tava mednieka ētika, var būt tā ir lūsū mamma kas meklē medījumu lai pabarotu savu bērnus, un tad irzrādās ka tu to lūšu mammu nomedī un mazie lūsēni paliks bez barības un nomirs no bada. Ne velti ir noteikti liegumi, un ne velti tos jāievēro, ja mēs vēlamies attīstīt medību saimniecību. Jā tas pats lūsis nes daudz postījumu tām pašām stirnām, bet tā taču ir daba, un katrs dzīvnieks ir barības ķēde šajā posmā. Tikai diemžel dažiem tas nepielec un sāk gudroties.
Un nobeigumā, Tom skatos tev kultūras nav nekādas, kulturāli un ar tādu kā melno humoru tu iegriezt nevari, jo vēl nav prātiņš tik tālu attīstījies lai bez rupjībām neiztikt. Jā katrs kaut kad noraujas no ķēdes, bet ne līdz tādai stadijai ka sāl apd...t tos kurus pat nepazītsi.
Vari iedomāties ka tagad Latvijā sāks visu šaut kas kustās, un kas būs tālak, nekā laba, tāpēc pēc idejas sabiedrībai ir jāzino par tādiem tipiņiem kas pārkāpj likuma noteikumus, lai rezultaātā nebūt tā ka tajā rajonā kur tiek nelikumīgi medīts nepaliktu nevienas dzīvas būtnes. Kāpeč tad tie lielie varoņi šauj tikai vērtīgus medījamos dzīvniekus, bet kad aiziet runa par tām pašām lapsām ješķas tad uzreiz sākas atrunas ka re patronas dārgas un vēl kaut kas.
edgars kecs, Kads sakars mums ar kaut kadu Vāciju??
Ne vins jau specijali neplatas sanak katram kaut kur kludities, bet tad ari viņam personigi pasaki nevis reklame visai pasauleij!!
Vasaras laika mediju tikai vainu kuili vainu stirnu azi!!
Un sakoties septembrim nak klat aļņa bullis un brieza bullis!!
govis kazas un kur nu vel sivenmates vispar nemediju!!
Un tam ari seko mans medibu kolektivs !!
Liela daļa taisnibas jau tev ira to es atdzistu jo tu no visiem komentariem vis mierigak un gudrak uzrakstiji (netelojot arstu vai skolotaju!!!
AA unja kas tev ari ir kļuda teksta!!
Un lapsa un jenotus es šauju ari baura laika!!
Man miļakas medibas ir ziema uz lapsam!!
Sakot isuma mediju tikai trofeja zverus un atļautaja laika!!
Lusi esmu redzejis vasara vienu un pat ar savu mazuli šaujama ataluma,bet lusis vel jau projam dzivo nu ja kads cits vinu nav nošvis!!
Sakarigi jau tu runa vismaz netelo pargudro!!
aaa un lapsas un jenotus mediju kad vien ir iespeja un municiju neželoju!!
jo miļakas medibas ir ziema uz lapsam!!
Ne nauv vins man radinieks!!
man nav ko domat es mediu likumigi un tapec nav problemu!!
Nezinu ka butu ja es vinu piekertu savas platibas- nu ja tad au butu ka butu!!
Bet nu publiski to jau nu nevajadzeja Janim izcelt!!
ok man te apnik cepties!!
Šauj garam!!!