Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
16.08.2011. 08:55
Katrā latvietī ir nevis zemnieks, bet alķīmiķis. :D
Tai pašā laikā tieši šāda ir visnenovērtējamākā pieredze un no literatūras vien tādu neiegūt - jo tiek rastas atbildes uz svarīgāko jautājumu katrā procesā - kāpēc tieši tā, bet ne savādāk?
Aprīkojums: esmu nobruņojies priekš visām dzīves situācijām
Suņi: viena nekaunīga taxene
Medību trofejas: 20
16.08.2011. 09:53
Beidzot tēma tika iztirzāta no ievada līdz nobeigumam. Un pats galvenais, ka neviens neko sliktu nepateica. Bet saistībā ar tēmu, varbūt kāds var ieteikt kādu amata meistaru, kas varētu uztaisīt katlu mājas vajadzībām, nu, ko uz gāzes plīts vienkārši var uzlikt un pagatavot ko garšīgu. Kādreiz forumā šeit parādījās dažs ar solījumiem, ka kautko var piedāvāt, bet tie bija tikai solījumi!
Vēlētos jautāt vai kads nav meginājis lietot autoklāvam lielo sarkano gāzes balonu?
Aivij es pajautāšu savam metinātājam,bet pašlaik problēma ir dabūt materiālu priekš autoklāva,tieši cauruli ar biezām sienām.
Sveicināti šajā diennakts laikā! Visi novērojumi ir pilnīgi pareizi-pamatā izmanto 50L sarkanos gāzes balonus, ātri un lēti sataisāmi, piebilde-metinātājam rokas nedrīkst trīcēt. Taču, ja ir iespēja, laiks un nauda, tad var paķemmēt krāsaino metālu uzpirkšanas punktus, tur var reizēm atrast jau gatavus autoklāvus(pie tam dažādu izmēru), kurus pēc nelielas modernizācijas un uzlabošanas jau var izmantot. Tiem jau ir dažādi ventiļi utt., utjp. Arī aizskrūvējas ar vienu skrūvi, kas nenoliedzami ir ērtāk salīdzinājumā ar gāzes balonu, jo tiem parasti ir vairākas skrūves, kas pievelk vāku. Var atrast arī liekamus uz gāzes plīts dzīvoklī, vai arī monstrus, kuriem nepieciešams atsevišķs pavards. Ja kurina gāzes balonu, tad efektīvākai uzsildīšanai 15cm no apakšas apkārt balonam apmetina stīpu, lai var iesēdināt plīts riņķos dziļāk un tad silst labāk.
Tai pašā laikā tieši šāda ir visnenovērtējamākā pieredze un no literatūras vien tādu neiegūt - jo tiek rastas atbildes uz svarīgāko jautājumu katrā procesā - kāpēc tieši tā, bet ne savādāk?
Aivij es pajautāšu savam metinātājam,bet pašlaik problēma ir dabūt materiālu priekš autoklāva,tieši cauruli ar biezām sienām.