Fufuka izpildījuma paskatījos darbībā ko līdzīgu šitam: http://www.cabelas.com/product... Izklausījās labi, kādas pīles arī lidoja. Un lietošanā ērtāks kā pūšamā svilpe. Protams, bez parastās svilpes, tikai ar to barošanās skaņu, neiztikt.
Slēpts
16.09.2014. 14:58
ja jau pēc rolsroisa principiem, tad arī cipars labs ;)
grūtākais jau man liekas ir pareizi iepūst, lai to pareizo skaņu dabūtu ārā, a tālāk jau attiecīgo kombināciju un laižās klāt plānotajā vietā arī bez mānekļiem ;)
Nu es arī esmu mēģinājis tās plastmasenes.. kā arī it kā augstas klases kocinieces (piemēram - DJ). Mūsu pīlēm, kaut kas ne tas....
Šīs ir taisītas pēc Zink idejām... Kā zinām Zink amerikosiem skaitās Rolsroiss :) Tikai no koka. Koka kombinācija - ābele+ķirsis u.c.
Kas man viņās patika, ka ir tieši diezgan liela skaņu un skaļumu amplitūda pie minimāla vai vidēja pūtiena :)
BET pats galvenais ir iemācīties pašam pūst. Zināt pamatprincipus.. Dažreiz, kad atbrauc kāds "Rīdzinieks" un sāk taurēt visu vakaru pīles briesmu signālu - goda vārds gribās ar 7-numuru pār galvu pārlaist :))))
Nopirkt tikai akordeonu nepietiek.. vajag arī pamācīties spēlēt:)
Juris spēlē pūtēju orķestrī :) muzikālā dzirde ir laba, tas arī ir svarīgi, lai saprastu kas ir kas...
Slēpts
16.09.2014. 13:48
aimirsu piebilst, ka man ir plastmasene Knight & Hale
Slēpts
16.09.2014. 13:47
cik Intar tā svilpe ir skaļa? manēja ir bik pa dullu priekš mierīga vakara :D pīles mūk vai arī jāmocās klusu iepūst, lai gan tad nenāk dziesma laukā ;)
http://medniekiem.lv/profile/2...
Īstenībā tas lapas "sērč endžins" pēc lietotāja profiliem nestrādā diez-ko labi...
Otrs variants ir meklēt nevis logā "atrast lietotāju", bet "meklēt forumā". Izmet tēmas, kurās kāds konkrētais lietotājs ir diskutējis.
grūtākais jau man liekas ir pareizi iepūst, lai to pareizo skaņu dabūtu ārā, a tālāk jau attiecīgo kombināciju un laižās klāt plānotajā vietā arī bez mānekļiem ;)
Šis ir ar humoru :
Šīs ir taisītas pēc Zink idejām... Kā zinām Zink amerikosiem skaitās Rolsroiss :) Tikai no koka. Koka kombinācija - ābele+ķirsis u.c.
Kas man viņās patika, ka ir tieši diezgan liela skaņu un skaļumu amplitūda pie minimāla vai vidēja pūtiena :)
BET pats galvenais ir iemācīties pašam pūst. Zināt pamatprincipus.. Dažreiz, kad atbrauc kāds "Rīdzinieks" un sāk taurēt visu vakaru pīles briesmu signālu - goda vārds gribās ar 7-numuru pār galvu pārlaist :))))
Nopirkt tikai akordeonu nepietiek.. vajag arī pamācīties spēlēt:)
Juris spēlē pūtēju orķestrī :) muzikālā dzirde ir laba, tas arī ir svarīgi, lai saprastu kas ir kas...
Īstenībā tas lapas "sērč endžins" pēc lietotāja profiliem nestrādā diez-ko labi...
Otrs variants ir meklēt nevis logā "atrast lietotāju", bet "meklēt forumā". Izmet tēmas, kurās kāds konkrētais lietotājs ir diskutējis.
ja jau tik divas, tad tiešām pīles nav :D