:D pa tādu naudu var dabūt arī normālu lukturīti, kas būs gaišāks, nevis čakarēties ar vadiem, akumulātoriem un spuldzēm, un rezultātā gaisma tāpat nav :D
Vīri, vai būtu tik laipni un ieliktu kaut vienu foto, lai beidzot saprotu, ko domājat ar "lietuviešu lukturiem"?
Arī man dažubrīd apnīk tā vadu un akumulatoru būšana, taču, ja tas lukturis izrādās tik leģendāri lielisks (man grūti spriest, jo nav bijis, ar ko salīdzināt), tad varbūt jāpiecieš. Piedodiet nekompetenci.
Lukturis tāds pats kā senais uz plintes liekamais, tagad arī karabīnei, mazais akumolātoriņš tikai somiņā, viss kā senāk parastajai divstobrenei taču līdzīgs bija! Pats personīgi nelietoju tādu, bet puikām koletīvā ir daudziem, cits pat aķīša vietā pieķimerējis āķi no skruvpistoles, interpretācijas dažādas. Diemžēl biļzu nav!
Arī man dažubrīd apnīk tā vadu un akumulatoru būšana, taču, ja tas lukturis izrādās tik leģendāri lielisks (man grūti spriest, jo nav bijis, ar ko salīdzināt), tad varbūt jāpiecieš. Piedodiet nekompetenci.