vari ladēt cik gribi, tāpat gaisma švakāka. Vēl tas izmērs, aķis un vadi kautkur karājas, nu un cena. Ja paskatās ss.lv tad var pa ~40 Ls var iekacēt jau normālu komplektu, kas būs daudz parocīgāks un gaišāks
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
04.10.2012. 09:14
Ja gaisma švaka, tad vai nu akumulators sāk doties uz labākiem medību laukiem vai arī akumulatora spriegums ir neatbilstošs (par mazu) konkrētajai lampiņai - tās lampiņas uz trim kājiņām mūsdienās ir gan uz 6, gan 9, gan 12 voltiem. Palasi uzrakstus uz lampiņas un piemet akumulatoram multimetru.
Slēpts
04.10.2012. 10:00
Domāju ka leišu lukturis ir viens no labākajiem, kas vien ir pieejams.
Esmu iztestējis aptuveni 10 dažādus ķīniešu lukturus ar dažnēdažadām jaudām , diametiem un par ar 5 diodēm, un priekš sevis esmu sapratis vienu- tik ko ir kaut mazākā miglas pazīme, tā nav nekā labāka par parasto halogēno lampu- visi LED un kloni blakus nestāv..
Pasūti internetā normālu lukturi,ar kronšteinu lādējamo un distances slēdzi - ielūkojies šajā adresē http://dx.com/s/1200+lumen+fla...(viss komplekts nemaksās tev pat pusi no tā ko prasa mūsu veikali)
Ir cilvēki ,kuri dzīvo pēc principa : " jo grūtāk ,jo labāk". Tad vadi pinās, tad aķis nosēžas, tad lampa izdeg,tad caur krūmiem ejot stars izregulējas. Un pats stulbākais ir tas ,ka tas notiek pašā atbildīgākajā brīdī. Bet visādi citādi leišu lukturis ir pats labākais pasaulē.Vēl krutāk skaitās motocikla IZ Jupiter priekšējā lampa bez stikla un no 8 plakanajām baterijām salodēts barošanas bloks. Vadus pa taisno pie stobra un ap pirkstiem. Nekādas atsečkas. Nu labi aizrāvos.Kādreiz cilvēki alās dzīvoja.
Citiem atkal-tas kas viņam ir,ir viss vislabākais! :)
Nav ko vazāties ar lukturi naktī pa krūmiem.Likums pagaidām to neļauj! :))
Slēpts
04.10.2012. 13:59
Edgar!
Tieši tagad likums VĒL atļauj, bet drīz vien vairāk NEĻAUS!!!!!!!!!Tikai nakts optikas!
Lapsu un jenotu medībās lukturus vēl var izmantot.
Un personīg es esmu izmēģinājis 10 dažādus lukturus- pamatā no DX, un tāpēc man IR viedoklis :)
te būs links
Esmu iztestējis aptuveni 10 dažādus ķīniešu lukturus ar dažnēdažadām jaudām , diametiem un par ar 5 diodēm, un priekš sevis esmu sapratis vienu- tik ko ir kaut mazākā miglas pazīme, tā nav nekā labāka par parasto halogēno lampu- visi LED un kloni blakus nestāv..
http://dx.com/s/1200+lumen+fla...(viss komplekts nemaksās tev pat pusi no tā ko prasa mūsu veikali)
Nav ko vazāties ar lukturi naktī pa krūmiem.Likums pagaidām to neļauj! :))
Tieši tagad likums VĒL atļauj, bet drīz vien vairāk NEĻAUS!!!!!!!!!Tikai nakts optikas!
Lapsu un jenotu medībās lukturus vēl var izmantot.
Un personīg es esmu izmēģinājis 10 dažādus lukturus- pamatā no DX, un tāpēc man IR viedoklis :)