Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
12.10.2011. 21:24
Runaajot par gljukiem. Arii man ir bijis, kad seezhot uz briedi cirsmaa ... jeeee ... rekur galva no aveneem! I ausis rekur, skatas uz mani .... plinte plecaa, optika uz x18 .... fcuk ... celms, taads pagaraaks atstaats ..... bet nu izskatijaas uhh ...
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
12.10.2011. 22:00
Es arī bildē saskaitīju vienu bariņu ar delfīniem. Nemaz tik sen aizbraucu pamedīt savu iecienīto medījumu - bebrus. Stāvu, smaidu un gaidu pie aizdambēta novadgrāvja, ik pa laikam noviļņojas ūdens apmēram vietā, kur inženierim izeja no mītnes grāvī, bet pagāns gaismiņā vēl laukā nenāk, turpinu gaidīt, līdz iestājas visai bieza krēsla. Ūdens atspīd labi, viļņošanos arī vēl var redzēt, taču objektu uztvere jau kaut kāda savādāka. Vienu brīdi virs ūdens parādās bebra galva un virzās pa ūdeni, taču nezin kāpēc uz brīdi piestāj. Skaidri redzēju - bebrs. Piemetu plecam plinti, notēmēju un šāviens, ūdens pa gaisu. Paeju tuvāk, paspīdinu lukturīti - kā tad, no bebra ne vēsts, toties zāles cinītis tāds paplucināts. Tagad vairs nevaru pateikt - bija vai nebija tas bebrs, vai pie cinīša ienira pirms es izšāvu. Tā nu ir ar tiem "gļukiem", it īpaši kad paliek tumšāks.
Un visbriesmīgākās ir lapsas. Te viņas nomaskējas par bukiem ,te par sivēniem, dažreiz pat par briežiem . Tēmēju taču skaidri pa lapsu. Kad piegāju tuvāk tad, tik atklājās brīnumi, lapsa ar ragiem ,redz cik viltīga.:)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
13.10.2011. 00:15
Psihologi apgalvo, ka 9 delfīnus bildē redz bērni līdz 12 gadiem ;) Pieaugušie redzot kaut ko citu ;) Bet, ja viņiem pasaka, kas jāmeklē, tad redz delfīnus. Tie, kas delfīnus vispār neredz, esot nelabojami samaitāti ;)
Nu bet OK!
Vēl viena bilde:
Nu bet OK!
Vēl viena bilde: