Man jau liekās ka oficiālā statistika jau ir VMD. Diezvai kāds tā atklās noklusētās vai noslēptās epizodes. :)
Kaut kur man bija izdrukāta lapa ar statistiku par vairākiem gadiem. Mēģināšu atcerēties ka jānoskanē.
Vislabākais tai tabulā man patika"Kritiens ar šāvienu"! :( :)
Vidar, - neņem galvā tos pukstētājus. Tev uz privato aizrakstīju savu e-meilu. Kā teica Edgars Liepiņš: "Vajag tik rakt!" un man prieks, ka tu "roc". Galvenais - neapstājies un iepazīstini mūs ar sava darba rezultātiem. Lai veicas!
tos datus vajag man!
lai pabeigtu jau augstāk minētajā pētnieciskajā darbā.
Zābaku plīšana nav nelaimes gadījums!
un tuvākajā laikā būs arī aptauju ko varēs pildīt internetā!
Tēma kā jau teicu ir "Nelaimes gadījumi Medībās"
Atkal, kaut kas no pasakas, kuram tad vajag to aptauju MUMS, vai??? Autors pats piestrādā, izveido linku vai kā citādi, un tad mēs te aizpildīsim, bet tagad ņemties sūtīt pastu, gaidīt atbildi, nu kaut kā galīgi nekorekti no jaunā censoņa. Vot nepatīk šī tendence, kaut ko grib, kaut ko vajag, bet piestrādāt galīgi negrib, te pat var katram jau privāti atsūtīt?
Edgar par tiem zābakiem ir tā ka jauni zābaki dažreiz labik ka sezonu nokalpo pie intensīvām medībām. Te uz cirsmām saplēs to, te plēšoties pāri aizaugušiem krūmiem ar kazenēm vai avenājiem ar saplēs zābaku augšējo daļu. Man ilgāk par vienu medību sezonu zābaki nespēj kalpot. Katru gadu pienākas pirkt jaunus :(
tas man priekš skolas un pašam zināšanai
būšu pateicīgs par palīdzību!
Kaut kur man bija izdrukāta lapa ar statistiku par vairākiem gadiem. Mēģināšu atcerēties ka jānoskanē.
Vislabākais tai tabulā man patika"Kritiens ar šāvienu"! :( :)
Ps. Piedod ja vari,bet tēma un tās noformulējums to prasīja.
lai pabeigtu jau augstāk minētajā pētnieciskajā darbā.
Zābaku plīšana nav nelaimes gadījums!
un tuvākajā laikā būs arī aptauju ko varēs pildīt internetā!
Tēma kā jau teicu ir "Nelaimes gadījumi Medībās"