To: Olegs Bevolskis
Apskaties rūpīgi tēmekli.... Kā tēmeklis tiek regulēts? Regulē ar skrūvi, izmainot tēmekļa augšdaļas novietojumu pret apakšējo. Lai neļurkātos, vidū ir atspere. Šo konstrukciju var redzēt starp augšējo un apakšējo daļu. Sprauga ir apm. 2mm - pa to vietu regulēšanas mehānismā tiek pat skujas, par ūdeni vispār nerunāsim.
To: Olegs Bevolskis
Mehānisms Jahti tēmeklim ir nepasargāts, nav hermētisks. Kāda garantija, ja mehānismā ir iekļuvuši netīrumi un ūdens??? Tēmekļa augšdaļa ir nestabila - tas viss iespaido šāviena precizitāti.
Man uz bises uzlikts ir uzlikts Bushnel trophy 1*25 sarkanais punkts. Ļoti labs, mazs- līdz ar to ļoti viegls. Strādā ar ļoti labi, nekas nečakarējas. Punkts priekš bises ar normāla izmēra (3 MOA)Spilgtums pilnīgi pietiekams pat ļoti spožā laikā. Pēc pieredzes varu pateikt, ka visi lētie (Norconias, Jahti šmahti) neder ļoti spožā laikā, kaut spožums uzregulēts uz maximumu. Cena Latvijā ir ap 120 ls.
Garantija manis pieminētajam pirkumam protams nav,bet ir šai zemē arī godīgi cilvēki. Kad pazaudēju vāciņu šim kalimātoram,tirgotājs man to sagādāja bez maksas.:0 Pamēģiniet uzprasīt veikalā! :)) Viņš arī sola,ja būs problēmas,tad palīdzēs.
Tas nav vienīgais pirkums no viņa,pagaidām esu apmierināts ar visiem pirkumiem.
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
21.11.2011. 23:51
Sporta šaušanai uz gludā ir Ultra Dot punkts ar regulējuma diapazonu no 2-8 MOA un 11 spilgtuma pakāpēm. Rekomendēju: http://www.theshootersbox.com/...
Aprīkojums: iz 27em-m+aimpoint compML 2 ; cz 511 22LR; brovning bar boss 30-06+aimpoint compC3 ; tikka t3 lite stainless 30-06+ leupold vx III 3,5-10x50 (ilum.duplex) binoklis kahles 8x42 , leica geovid 8x56HD
Suņi: 4 vacu medibu terjeri ,
Medību trofejas: 19
21.11.2011. 23:18
Varu ieteikt aimpoint. Mana skatijuma tie ir lideri kalimatoru ražošana. Delikata punkta regulešana,neapžilbin tumsa.Maksimala spožuma var temet uz saules puse.Neviens letais to nespei !!!
Es no letaiem pargaju uz Aimpu.Viņus pat salidzinat nav korekti.Man uz iženes ir aimpoint compML2 4MOA, kurš agrak staveja uz vitņstobra priekš dzineimedibam. Priekš vitņa 4 moa bija paliels, tapec nomainiju to pret comp C3 2MOA.
Priekš gluda mana skatijuma 4MOA punkts nav liels.
Nerunajot cik AIMP. ir izturigs !!!
Zeissu parak sarežģijuši.Es skatijos caur zeissu , Aimpointu pret to nemainišu .
Apskaties rūpīgi tēmekli.... Kā tēmeklis tiek regulēts? Regulē ar skrūvi, izmainot tēmekļa augšdaļas novietojumu pret apakšējo. Lai neļurkātos, vidū ir atspere. Šo konstrukciju var redzēt starp augšējo un apakšējo daļu. Sprauga ir apm. 2mm - pa to vietu regulēšanas mehānismā tiek pat skujas, par ūdeni vispār nerunāsim.
Mehānisms Jahti tēmeklim ir nepasargāts, nav hermētisks. Kāda garantija, ja mehānismā ir iekļuvuši netīrumi un ūdens??? Tēmekļa augšdaļa ir nestabila - tas viss iespaido šāviena precizitāti.
Šeit : http://www.norconia.de/norc_op...
Tas nav vienīgais pirkums no viņa,pagaidām esu apmierināts ar visiem pirkumiem.
Es no letaiem pargaju uz Aimpu.Viņus pat salidzinat nav korekti.Man uz iženes ir aimpoint compML2 4MOA, kurš agrak staveja uz vitņstobra priekš dzineimedibam. Priekš vitņa 4 moa bija paliels, tapec nomainiju to pret comp C3 2MOA.
Priekš gluda mana skatijuma 4MOA punkts nav liels.
Nerunajot cik AIMP. ir izturigs !!!
Zeissu parak sarežģijuši.Es skatijos caur zeissu , Aimpointu pret to nemainišu .